Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-28-2006, 13:17
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by sivatagi rohamkukac
üdv kispajtások!!!
szerintem a kirakható mennyiséget nem kéne korlátozni mert ha ezálltal elfogy a piacon a nyersanyag, mert mindenki nem fog termelni, akkor mindenki csak néz bambán, heroin áron kirakját a cuccot és kész. A limitált miliárd elmegy a piacra páran megmaradnak de a legtöbb elvérez és nem jut egyről a kettöre A-ba nem jut el a játékosok jó része anarch meg kipusztul vagy nagy baromság amit írtam

Mondom itt elég nagy méretű limithatárt szabnánk amivek azért lenne értelme, de nem korlátozná a játékot, és gondolok itt a tekikre a fajtánkénti800 millio darab tekercs lehet egy határ, most mondtam egy példát, az elég nagy összeg sztem...
De mégis egy határ, amit mindenki elérhet ,ha akar, és máris egyenlőbbek lennének az esélyek, vagy szabhat magának kisebb célt is persze ha nem akarja ezt surolni...
LotR
Old 01-28-2006, 17:27
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

épp ez az. Ha a piac nem lenne olyan erős.

gondojatok bele van egy egy ember 10millió tekivel. Igen simerke iylet azok azért felboritják a piacot ha kirakják, de bármiből. Ez egyáltaán nem normális.

Szerintem ne az legyen a jójátékos aki feltud egy helyben harc minden cselekvés magába jáccás nélkül halmozni egy csomó pénzt.

Persze vannak akik tudnka ügyes kipiacozzák. Kicsalják másokból, úgyértem lopják fosztják...

De ez a limit nem azt jelentenné, hogy végtelenül leszükitenénk. Csak mondjuk egy könyvtár tárolna 50e tekit. Szal ha valaki akar tárolni egymillió teki annak kell tartanija 20 könyvtárat.
piacozás egy piac kelljen 100milla megmozgatásához egy nap. Igy apiac épületnek is lenne értelme. ÉS mondjuk tart valaki 20 piacot máris két millirádot megtud mozgatni.

1/Aban ha valaki olyan soakt akar pénzel jáccani tartson 200 piacot és máris teheti.

Ezek nem konkrétumok tehát lehetne több is kevesebb is.

lehet egy piac határa 200milla is meg hektáronként lehetne tartani 500 tekit mondjuk, meg 500.000 lehetne piacolni...
persze ezek nem kiforrotak,de szerintme jó irány mutatók.
Old 01-28-2006, 19:37
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Default Nos

Azon nem gondolkodtatok még el hogy a játék úgy jó ahogy van?????Ha a termelő jó termelő és nem bunkó akkor küld egy zöldet annak aki letekizte és rábeszéli egy mnt-re kész vagy pedig a tolis olyan mint én egyszer letekizi és otthagyja és hagyja békében élni!Szerintem ne akarjátok az egészet játékot a fej tetejére állítani !
Nos ez a játék olyan hogy vannak benne vesztese és nyertesek !És ez így van jól nem lehet mindenki nyertes! Én így gondolom!
Old 01-28-2006, 19:44
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Szóval szerinted az a jó ha valaki agyon termeli magát? erről szóljon a játék?? Szerintem a játék lényege nem állna a feje tetejére max pár játékos aki eddig azt csinálta, hogy agyon termelte magát az Bukna a dolgon.
Különben ez a csalások mértékét is csökkentené hiszen amúgy sem tud akár emnnyi pénzt tárolni eg yországban ergó minek irjon 10ben??

És midnent zöldben intéznél el akkor hola játék??
ha midnig béke van. Viszont ha háború van akkor a termelős nyer. Ezért a nem termelős is legközelebb termelni fog.
Mondjál lécci valami indokot is az ellen amiért rossz amit írtam. azon kivül, hogy mert a játék Jó.

A játék jó csak lehet tökéletesiteni ez a limit változás lehet elég lágy hogy ne állitsa a feje tetejére a játékot. Viszont mégis átmenjen a sulypotn az egiyk fajta játékról a termelésről a harcba.

ezzel az erővel a országban tartható pénz limit sme kéne.
És egy csomó épület értelmesebb lenne.
Old 01-28-2006, 19:48
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Default Persze

Jó persze a játék nem csak arról szól hogy béke van mert ugye az mnt-s dolog se jön össze mindig gondolom tapasztaltátok!a Termelés limit ellen semmi gondom De ha van egy termelő akkor azt előbb vagy utóbb felfedezzi egy toli vagy egy hadis és akkor megszabadítja az értékeitől!Én így gondolom bár lehet hogy tévedek!
Old 01-28-2006, 20:38
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Hát ez olyan ha tekit írok egy orival akkor kirakom a piacra mindig és ahgoym had üssenek be nem reagálok. Mert minek.
Hogy fosztasz ki egy termelőst ezt nem értem, a dolgaia piacon vannak. ha meg magasan termel valószinü vannak szövijei akik védik.
És ha megszabaditja ez nem függ össze a limittel szvsz., de azért ha nem pancser akkor nehéz megszabaditani.
Old 01-29-2006, 03:30
Kics
Guest

Longevity: 0%

Hát Half nem értek veled 1et:P

előzöleg: a kp, ami tarható, xerintem inkább a rendszer miatt van limitálva, mert ha több kéne-> akkor jelentősen durvulna a vasigénye... (saját tipp, de 99%ig biztos)

a én is xeretem a sok pénzt, és nekem is vannak jelentős tartalékom, és lesz is (amennyit lehet.) és ettől függetlenül nekem van a termelős időm, ami lem1 200ha-n a többi háború. Csakúgy mint életbe. ott is xinte mindig az nyert.
és az esetek nagy %éba xintén tippre nem feltétlenül az yner akinek több háttere, hanem aki jobb. lévén a pénzhez hozzá kell jutnia. kirakja a 10m tekijét, és mi lesz? blokkolja piacot, és várhatja amig vissza nem hozzák. ha venénnek tőle akkor ki venne? 1 hasonló. csak versengenek ált... tisztán rohadt nehéz vinni 1 piacot... főleg úgy hogy nyereséges is l1en.
korlátoznád? amit irtál xintekre igaz? mert kicsit több kp felépiteni 1 pusztitást 1500ha-n a 2be, mint lenn az 5be 1 20ha-st...
és jó korlátozzuk. sejtésem xerint az lenne, hogy mindenki országa gyengülnek eltünnének a xép élezett orik. úgyanúgy tényező lenne hogy ki mennyit van gépné, hisz mind1iknél ott lesz a piacod, és nemtodmid, a többi kevésbé időmilliomos meg xintén lejjebb kerül...
és a másik. korlátozod a tekit. jó. én mit csinálnék felvásárolnám a nyers piacot. idővel meglenne. és ha hasznot hoz, akkor a tekiket. és csak épiteném a piacaim... és ami tekiket öszzeszedtek a csoportba az lassan térülne hozzám. magyarul átmenne a tekiből a pénz a nyersbe. és buknának rajta soxor, mert átaluszzák. és termelgethetnek...

Nemtom, én nem irigylem azok pénzét akik arra szánják az időt, és probára teszik a türelmüket azzal, hogy összeirnak nnyi tekit, hogy gondmentesen feljuthassan A-ig. nekem ez is 1 stilus. biztonságérzetet ad.

(marha kúsza lehet, xó át se olvasom...)
Old 01-29-2006, 03:46
director
Guest

kics:) tényleg kusza, de én már egészen megszoktam ezt tőled:D

a kp limitnek nem hiszem h technikai okai lennének. ha növekedne a limit, akkor se lenne olyan sok 4,2milliárd kp feletti ori, h az leterhetlné a rendszert..., még ha lenne is, az is semmi:)
ööö. mondjuk A-ban nőhetne a limit, vagy ilyesmi, de ez csak most jutott így eszembe, már félig alszom, lehet h semmi értelme:)
Old 01-29-2006, 03:54
Kics
Guest

hát emlékeim xerint 4.2mrd az talán a 4biten letárolható legnagyobb egész xám (azt lehet van más is, de xintén ha jól rémlik azok már nem egécek, xó kicsit lehet vele keverni, kerekiteni vágni illenek) dejó hogy ilyenek is bevillannak) (Kijavithatna a fönök:P)
xó lehet nem véletlen ekkora. bá lehet hogy mikor irták, akkor gondolták, hogy sok ez a kp, és ennyi ugyse lesz
Old 01-29-2006, 04:31
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kics
Hát Half nem értek veled 1et:P
előzöleg: a kp, ami tarható, xerintem inkább a rendszer miatt van limitálva, mert ha több kéne-> akkor jelentősen durvulna a vasigénye... (saját tipp, de 99%ig biztos)
a én is xeretem a sok pénzt, és nekem is vannak jelentős tartalékom, és lesz is (amennyit lehet.) és ettől függetlenül nekem van a termelős időm, ami lem1 200ha-n a többi háború. Csakúgy mint életbe. ott is xinte mindig az nyert.
és az esetek nagy %éba xintén tippre nem feltétlenül az yner akinek több háttere, hanem aki jobb. lévén a pénzhez hozzá kell jutnia. kirakja a 10m tekijét, és mi lesz? blokkolja piacot, és várhatja amig vissza nem hozzák. ha venénnek tőle akkor ki venne? 1 hasonló. csak versengenek ált... tisztán rohadt nehéz vinni 1 piacot... főleg úgy hogy nyereséges is l1en.
korlátoznád? amit irtál xintekre igaz? mert kicsit több kp felépiteni 1 pusztitást 1500ha-n a 2be, mint lenn az 5be 1 20ha-st...
és jó korlátozzuk. sejtésem xerint az lenne, hogy mindenki országa gyengülnek eltünnének a xép élezett orik. úgyanúgy tényező lenne hogy ki mennyit van gépné, hisz mind1iknél ott lesz a piacod, és nemtodmid, a többi kevésbé időmilliomos meg xintén lejjebb kerül...
és a másik. korlátozod a tekit. jó. én mit csinálnék felvásárolnám a nyers piacot. idővel meglenne. és ha hasznot hoz, akkor a tekiket. és csak épiteném a piacaim... és ami tekiket öszzeszedtek a csoportba az lassan térülne hozzám. magyarul átmenne a tekiből a pénz a nyersbe. és buknának rajta soxor, mert átaluszzák. és termelgethetnek...
Nemtom, én nem irigylem azok pénzét akik arra szánják az időt, és probára teszik a türelmüket azzal, hogy összeirnak nnyi tekit, hogy gondmentesen feljuthassan A-ig. nekem ez is 1 stilus. biztonságérzetet ad.
(marha kúsza lehet, xó át se olvasom...)

Kiélezett orik eltünénnek? nem biztos.. a termelős termelhetne a többi Orinak. De mi az a kiélezett végülis. Lehet valaki amellett is kiélezett, hogy kell tartania piacot meg könyvtárat. Csak akkro ez jelentené a kiélezetet.

Viszont nyersbe hogy is megy át a pénz?? miért lehetne több nyerset tárolni?? hogy viszed fel Aig a nyerset?? max ha tele épited magad Raktárral szint lépés előtt mondjuk. De ez nem biztos, hogy a legjobb módszer. És nem hiszem, hogy erre áttolodnánaka dolog, hisz azért közepes bő limitről beszélünk.

Azért Aig kitartó teki emnyniségnek elég.

Egy harcban lehet, hogy nem az győz akinek készlete van. De ha ez egy olyan harc ahol a szövik egymás közelében maradnak vagy 1/Aban vagyunk kis mozgás térrel akkor már mindjárt nem mindegy kinek mennyi pénze van.

És azért eza halmozás nem az olyan szük csoportkba jön elő ahol pár százezer tkei enm fogy el hanem inkább mondjuk Aban. megazért akinéla több tartalék az manipulál.

Szal rövidne és tömören. Ez egy hadis gazadasági tolisvaris játék. És ezen enm akarok ezzela változtatással javitani. hanem azon szeretnék változtatni, hogy a Gazdasági technika ne egy egy helyen történő folyamatos tekercs írásból adodjon. Hanem folyamatosana játék során háboruzás közben mindig kelljen halmozni kicsit háboruzni bevételt szerezni

A másik ez egy körökre bontott játték ahol éjszaka is fogynak a körök. Tehát az éjszakai ébren lét nem lesz megoldva. Ez nem tom hogy jött ide.

Ez egy játék. Nem az élet. Élvezhetőségre kell törekednie. vagy nem? szerintem nem az élethüségre kéne hivatkozni??
Az életben a oriások télleg jobabn varászolnak mint az élőholtak???

Na msot valami lényegeset kifelejtettem úgy érzem, de nem tudom sval amjd meglátjuk.
De nem volt kusza amit írtál. cska nem rétek vele egyet. Dehát nem is lenen vita ha mindenki egyet értene.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules