|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

08-06-2006, 21:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nyílván. felnyomod 10k-ra és abból lophat bárki. max veszel hozzá pár ezret ha gond van. az is egy jó megoldás h bárkit megcsapsz aki lop és akkor a köryék nem fog bántani 
a jó ork nem gondolkodik 
|

08-06-2006, 21:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
nyílván. felnyomod 10k-ra és abból lophat bárki. max veszel hozzá pár ezret ha gond van. az is egy jó megoldás h bárkit megcsapsz aki lop és akkor a köryék nem fog bántani 
a jó ork nem gondolkodik 
|
A jó ork elsősorban megszívja  Senki most csúnyát fog rólam mondani, de az ork A-n kívül sehol nem állja meg a helyét ,akármit is trükközöl a tekijével.
|

08-06-2006, 22:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A jó ork elsősorban megszívja  Senki most csúnyát fog rólam mondani, de az ork A-n kívül sehol nem állja meg a helyét ,akármit is trükközöl a tekijével.
|
Anarchban is megállja.
Persze a pénzt azt mindenhol zabálja... 
|

08-06-2006, 22:06
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
orkhoz 600 hekin kell 4k toli es 2k vari, hogy ne tudja mindenki tekizni, a varikat magara tudja rakni, es ijelit felallasban nyomhassa (vagy csak lo  ) _szerintem_
|

08-06-2006, 22:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
Anarchban is megállja.
Persze a pénzt azt mindenhol zabálja... 
|
Igaz, anarchban is jó  Megjegyzem, ott a hulla is egész elviselhető...
Visszatérve az éhező óriásra, én a tolik kedvéért megcsináltam. Ütni éppúgy tudtam, mint tolik nélkül, és mivel fosztani elég sokat jártam, és kaja relatíve kevés kellett, nem hiányzott a tanya, és elvoltak a tolik. Inkább megérte, mint pár lóval többet tartani, bár a vége az lett 
|

08-07-2006, 00:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
én is csúnyát mondok rád, egyszerűen nem igaz. neki a legnagyobb a támadóereje, igaz sok odafigyelést igényel, de szerintem az egyik legjobb faj
|

08-07-2006, 01:28
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
én is csúnyát mondok rád, egyszerűen nem igaz. neki a legnagyobb a támadóereje, igaz sok odafigyelést igényel, de szerintem az egyik legjobb faj
|
Mondj egy 5-ös csopit, és talizzunk. Te orkkal, én óriással vagy gnómmal, választhatsz. 200 hekin eldönthetjük, melyik a jobb, ha akarod szöviben is.
Eddig volt pár háborúm amit nem csuklóból nyertem, és volt kettő amit elvesztettem, de egyik esetben sem szerepelt az ellenfelek között ork. Azon kívül, hogy legnagyobbat üt, semmi normális képessége nincs, hacsak a gyors építés nem, amivel 2 kört nyer rengésenként.
Egy egyszerű példa: orknak 30% támadóerő többlete van, óriásnak 15%-al erősebbek a katonái. Nem csak támadásban, védésben is. Orkot tolival, varival és sereggel is szét lehet kapni, óriást tolival egyáltalán nem, másik kettővel pedig körülményes.
Aki az ismerőseim közül eddg 5-ben orkozott mind azt mondta, soha többet, pedig nem rossz játékosokról van szó.
|

08-07-2006, 02:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Igaz, anarchban is jó  Megjegyzem, ott a hulla is egész elviselhető...
|
Hát a hulla...nem tudom, el lehet vele lenni, de nem tul jo anarchban sem, talán csak bankosnak... 
|

08-07-2006, 12:35
|
Member
|
|
|
|
az, hogy a legnagyobb az ereje már elég nekem
nem kell ötös szinten taliznunk nállunk sincs ork mert nincs annyi időnk.
|

08-07-2006, 13:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Mondj egy 5-ös csopit, és talizzunk. Te orkkal, én óriással vagy gnómmal, választhatsz. 200 hekin eldönthetjük, melyik a jobb, ha akarod szöviben is.
|
Ez nagyon Lol... 
ha tudnatok egymasrol ki kicsoda... 
es hogy hany helyezes valaszt el titeket... 
de ne is kerdezzetek meg , mert ugyse mondom el 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|