|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

04-17-2006, 16:12
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Látom nem akarjátok megérteni h a nyersanyaglopás az semmi veszteséggel nem jár. A törp 3-as szintig játszhatatlan, ill pontosítok semmi értelme nincs vele lenni. Feljebb viszont már hasznos tud lenni.
|
Jár veszteséggel. Ugyan téged nem akadályoz, de neked is jobb lenne, ha a nyersit nem ellopják tőled, hanem értékesíted a piacon. Másrészt ha nem lehetne lopni a nyersit, az rendesen felértékelné a törpét, és keresett tagja lehetne a szöviknek, nem afféle megtűrtje, akit bevesznek, mert épp nincs más.
|

04-17-2006, 17:07
|
 |
Member
|
|
|
|
valóban jó lenne a megemelt védelem a raktárainak, de egy fő gond még mindig van.... a tekilopás ami minden más fajt hazavág mint a gnóm vagy az az óriás a tolisokon kívül. egyszerűen túl nagy súlyuk van a játékban vagy a tudománytekercseknek, vagy annak, hogy egy tolis egy sor lopással hazavágja az országot. csökkenteni kellene a tekercslopás mértékét úgy 30%ra a mostaninak. és az óriás tekivédelme se lenne mondjuk utána akkora, hanem csak annyi mint amennyire a raktárait védi most VAGY pedig több lenne a faji bónusz százalék és 10-20%okat számítana csak a teki (ami azért így is sok lenne ha azt nézzük)... ez azt eredményezné hogy az összes fajjal lehetne játtszani anélkül, hogy a tolisok hazavágnának mindenkit... gondoljuk csak el, megjelennek a hadi törpék, orkok is nem csak elvétve egy-egy valami más lenne mint óriás vagy gnóm. vagy pedig a pontkülönbséggel arányosan fáradnának is a tolik: így nem tudnának hírnévre lopni 400-500k pontkülönbségről 0tollis országokra vagy 8 körről nem tud akkora kárt okozni a tolis, mint 2ről. így a nagy létszámú csoportokban sem az lenne hogy jó messziről hazavágnak egy tekilopással. mert ha közelről akkor meg tudod verni nagyon érte, a messziről, akkor nem tud kárt okozni annyit. ugyanúgy, ahogy messziről egy varis is kevesebbet tud rengetni... így legalább nagyobb az esély a megtorlásra és nem lenne olyan könnyű hazavágni a többi fajt.
ez nem ehez a témához tartozik de lényegében ez a fő mozgatórugója annak hogy két fajra korlátozódik a lenti játék.
Last edited by Senki; 04-17-2006 at 17:17..
|

04-17-2006, 17:21
|
 |
Member
|
|
|
|
20% bónusz az 2100 teki, abból már azért nem tudnak annyit elvinni hogy megrökönyödjön az ori tőle, és könnyű pótolni.
|

04-17-2006, 17:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
20% bónusz az 2100 teki, abból már azért nem tudnak annyit elvinni hogy megrökönyödjön az ori tőle, és könnyű pótolni.
|
nono, mondjuk itt arra gondoltam hogy a 20-25% lenne a max, és ugyanannyi teki kellene neki mint most az 55%nak. elérni a fejlettség csúcsát az nehéz legyen, de ne a tekiken legyen a hangsúly talán, tehát ha teljesen lerabolnak akkor max 10-20kal legyél gyengébb... vagy ez szerintetek nem jobb?
|

04-17-2006, 17:28
|
 |
Member
|
|
|
|
hát nem tom, nekem ez nagyon erőltetnek tűnik 
|

04-17-2006, 17:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
hát nem tom, nekem ez nagyon erőltetnek tűnik 
|
hát rátok bízom, én most kicsavartam az agyamat. de most váltok gnómra 4 szintlépéskor orkról és eddig is csak a csoda meg a trükközés mentett meg attól hogy szétverjenek top előtt...
|

04-17-2006, 17:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
hát rátok bízom, én most kicsavartam az agyamat. de most váltok gnómra 4 szintlépéskor orkról és eddig is csak a csoda meg a trükközés mentett meg attól hogy szétverjenek top előtt...
|
de te menő vagy, ne válts!!!! 
|

04-17-2006, 18:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
de te menő vagy, ne válts!!!! 
|
ehh... betudom a szeretetnek ezt a megjegyzést, de valószínű váltok. az ork nagyon jó, de a tolisok nagyon pofátlanok... túlzottan is.
|

04-17-2006, 18:22
|
 |
Member
|
|
|
|
isten ments hogy másnak tudd be 
|

04-17-2006, 22:50
|
Member
|
|
|
|
Egyetértek Senkivel. Milyen már h nem lehet orkkal, törppel játszani lenti csopikban, ami a tekik nagy szerepe miatt van.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|