| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |  

| 

12-20-2006, 16:27

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 
 pont a westend mellett, 6os vili/metróval lehet eljutni oda |  

| 

12-20-2006, 16:34

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 96%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Hüpike  pont a westend mellett, 6os vili/metróval lehet eljutni oda |  A westendhez eltalálok    köszi a felvilágosítást! 
már csak az a kérdés ki vállalja el ennek a nemes célnak a megvalósítását   |  

| 

12-22-2006, 17:46

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Mégsincs oan nagy kereslet erre a témára ahogy elnézem   |  

| 

12-22-2006, 17:54

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 A szervezés része sztem nem problematikus, azt akár el is vállalom. 
Csak annyi kérésem lenne, hogy tényleg jan vége, február eleje legyen, mert elsősorban az ifjúság van beleszerelmesedve a csocsóba, mint játékba, s az vizsgaidőszakban erősen nyűgös. 
Majd körbekérdezősködöm melyik suliban hogy van esetleg szünet (ha van), mikor van vége a szenvedésnek(vizsgaszezon), s a potenciális csocsókedvelők hogy érnek rá, esetleg szétdobom ezt a linket mesin     
Az Íjászban már párszor megfordult a hódítós társaság, sztem többen ittasan is betéve tudják az utat oda, szal ebből a szempontból kézenfekvő hely. 
Meg mert van 6 asztal, s 4ig (esetenként csak negyed 3ig    nyitva vannak). |  

| 

12-22-2006, 18:00

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Arrakis  A szervezés része sztem nem problematikus, azt akár el is vállalom. 
Csak annyi kérésem lenne, hogy tényleg jan vége, február eleje legyen, mert elsősorban az ifjúság van beleszerelmesedve a csocsóba, mint játékba, s az vizsgaidőszakban erősen nyűgös. 
Majd körbekérdezősködöm melyik suliban hogy van esetleg szünet (ha van), mikor van vége a szenvedésnek(vizsgaszezon), s a potenciális csocsókedvelők hogy érnek rá, esetleg szétdobom ezt a linket mesin     
Az Íjászban már párszor megfordult a hódítós társaság, sztem többen ittasan is betéve tudják az utat oda, szal ebből a szempontból kézenfekvő hely. 
Meg mert van 6 asztal, s 4ig (esetenként csak negyed 3ig    nyitva vannak). |  Nekem teljesen mind1 hogy mikor lesz   
Ha tudok elfogok menni! De a csatáromtól is függ    Nem megyek oda oan emberrel akivel még nem is jáccottam együtt   
6 asztal lol    az már döfi    abból 3at sztem le is lehet majd nekünk foglalni    Lehetne egy kisebb bajnokságot rendezni    vagy akár nagyot is    Remélem sokan elfognak jönni!  

|  

| 

12-22-2006, 18:14

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Arrakis, ne hagyj ki a sorból akkor pls! Az íjász az jó, előtte nyugatinál egy gyros?  |  

| 

12-22-2006, 18:17

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 Ejjj az a csocsó... valamikor régen nagyon tudtam    Bár asztalfüggő volt a dolog. 
Pl a mostani modern asztalokon egyáltalán nem tudok játszani. Azok a régi asztalok voltak az igaziak    Amikor gólt lőttek csörrgött az egész terem   
Tyűűű de régen volt   |  

| 

12-22-2006, 18:34

|  
	| 

| Member |  | 

| 
 A mostani játékokon élvezet játszani szerintem   
Főleg ha vki tud bánni a labdával    
Egyszer jártam úgy hogy betértünk egy kocsmába haverokkal, tiszta szutyok volt az asztal de azért lehetett vele szórakozni   
több menet után már meguntuk hogy nem lehet semmit se kezdeni vele így tovább álltunk    találtunk egy zsír új asztalt a környéken    Igen ám, csak annyira megszoktuk a másik asztal lejtését akadását meg stb. hogy azon se akart eleinte semmi se sikerülmi    Azért pár menet után belejöttünk persze    Ez volt vagy fél éve, azóta sztem nem is nagyon játszottam   
Mondjuk a csocsó aon mintha biciklizés    Azt se lehet elfelejteni   |  

| 

12-22-2006, 18:44

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Mackosajt  A mostani játékokon élvezet játszani szerintem   
Főleg ha vki tud bánni a labdával    
Egyszer jártam úgy hogy betértünk egy kocsmába haverokkal, tiszta szutyok volt az asztal de azért lehetett vele szórakozni   
több menet után már meguntuk hogy nem lehet semmit se kezdeni vele így tovább álltunk    találtunk egy zsír új asztalt a környéken    Igen ám, csak annyira megszoktuk a másik asztal lejtését akadását meg stb. hogy azon se akart eleinte semmi se sikerülmi    Azért pár menet után belejöttünk persze    Ez volt vagy fél éve, azóta sztem nem is nagyon játszottam   
Mondjuk a csocsó aon mintha biciklizés    Azt se lehet elfelejteni   |  Nah nem tudom...  
Én tizenévesen rengeteget játszottam. A rengeteg alatt érts napi 4-5 órát akár   
Igazi kocsmatöltelék voltam.  
Nekem valahogy az új asztalok nem jönnek be. Nem a lejtése + a sebessége a  gond, hanem a karok súlya; ez most durva lessz    : másképp hat rá a forgató nyomaték, és valahogy nem áll kézre.  
Bár játszottam a közelmultban egy asztalon, ami elméletileg méregdrága verseny asztal, de valahogy az sem volt az igazi  

|  

| 

12-22-2006, 18:50

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Cece  Nah nem tudom...  
Én tizenévesen rengeteget játszottam. A rengeteg alatt érts napi 4-5 órát akár   
Igazi kocsmatöltelék voltam.  
Nekem valahogy az új asztalok nem jönnek be. Nem a lejtése + a sebessége a  gond, hanem a karok súlya; ez most durva lessz    : másképp hat rá a forgató nyomaték, és valahogy nem áll kézre.  
Bár játszottam a közelmultban egy asztalon, ami elméletileg méregdrága verseny asztal, de valahogy az sem volt az igazi   |  Én a Garlando asztalt vennék ha megtehetném   ! Azok már elég jónak számítanak!    Azok közül is az a fajta ameik bábúinak a lába levan kerekítve    Nah azon aztán nem semmi cseleket lehet végrehajtani   |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|