Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-23-2006, 22:33
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tacsiazuma
A queosia-ban egy tök új orimat elkezdték rengetni fentről.. 2-9 körröl.. egy ember volt aki enyhén gyanúsnak tűnt... -10.000-es hírnév?? ja.. akkor Te is jó ember vagy.. de vmi tök kezdő.. most szövitag.. de enyhén szólva tanítgatásra és nevelésre szorul..:-)
kedves kis történet^^
Sponsored Links
Old 03-27-2006, 21:46
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

A zsarolás teljesen szabályos. De mi van akkor, ha a megzsarolt esetleg megszeppen és fizetni akar?
Megkérdezi, hogy hogyan utaljon. Lehetőségek:
  • Beenged sereget fosztogatásra. Ez JKSZ, tehát szabálytalan.
  • Beengedi a tolvajokat lopni. Ez is JKSZ
  • Piacon keresztül.(Vedd meg a drágán kitett támadóimat) Ez is JKSZ gyanús

Szóval, ha valaki enged a zsarolásnak, akkor szinte biztos, hogy szabálytalanul tudja csak teljesíteni a követeléseket, kockáztatva országa kizárását.

Ezek után kétségbe vonom, hogy szabályos a zsarolás, hiszen JKSZ-re buzdít!
Old 03-27-2006, 21:49
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Hmm... Fegy te most megint megtaláltad a megfelelő nézőpontot megérett a zöld ha nem adtam már korábban egyet
És egyetértek veled. mégsem lehet teljesen szabályos hiszen JKSZre buzdítás valahol...
Old 03-27-2006, 22:18
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Egyszer már zsaroltak, 300 millára.
Tornyos ijász gnóm voltam a 2-es szinten, kb 2 éve.
Megegyeztünk, kiteszem az ijakat a piacra, és a teljes szövi jön orinként 1-1 sereggel, hogy nenagyon sokáig tartson az akció.
A dolgot gondosan előkészitettem, a pénz cca 400 milla előkészitve az oriban, szorgalmassan gömbölgettek is.
Jöttek is a seregek, orinként 5k elit, beütés elött a léből vissza vettem az ijjakat pattantak a fiukák.
Közben hogy legyen vmi haszna is a dolognak 17-18 körrel elöbb elinditottam egy 50 hekis felfedezést, és 20 kórház épitését.
3 körrel elöbb pedig egy sereget 1000 elitet egy hullára.
Az indulásuk elötti körben betegedtem meg.
Ök meg arany helyett haza vitték a pestist.
Annál az orinál amelyikhez befértem, begyujtottam és rengettem, gyorsan 4 körre került.
Márcsak 3-an voltak 2 körön belül.
Megirtam nekik, hogy meggondoltam a dolgot, tárgytalan az akció.
A válaszlevelet nem részletezem, eltudjátok képzelni.
Igéret a full sereggel való támadásra stb.
Közben beértek a kórházak és a felfedezés, rögvest 6-8 körrer kerültek aztán, azóta nem jelentkeztek, illetve a fórumon láttam őket spanyol zászló alatt hajózni

Evvel csak azt akarom érzékeltetni, hogy az ilyen "kedves" játékostársak ellen is lehet tenni, csak gondossan kell tervezni és neked irányitani, akkor és ott jöjjenek amikor neked a legjobb.
A háborút ha lehet mindig ismerős területen vívd meg és Te diktálj.
Old 03-27-2006, 22:23
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

Békés: nah... én is erre gondoltam, csak nem ilyen részletesen kifejtve! Grat! szép húzás volt!
adok zöldet ha tudok neked is a jótanácsokért

*kedves napja van*
Old 03-27-2006, 23:15
Lepidus
Guest

Longevity: 0%
Talking

huhhh..békés..szegények..ezen mennyit gondolkodtál?egyébként megoldás fizetésre a szövibelépés..

én egyszer így szívattam..épp a szövimet vártam feljönni alsóbb szintrl,rámcuppant egy kigyúrt szövi..mondják péz kell..mondom van vipem beszövizek és adok néháyn száz millát..

amikro ez megvolt,huhh..épp lejárt a vipem:-( egy hetet kértem..kicsit oltottak de segáz..közben szövim fellépett..erre vagy 15 körre kitámadtam mindennel..(tőlük az ugye 50%) és szövim szétcsapdosta őket..de békésé fifikásabb és okosabb és minden..GRAT
Old 03-27-2006, 23:30
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Lepidus
huhhh..békés..szegények..ezen mennyit gondolkodtál?egyébként megoldás fizetésre a szövibelépés..

én egyszer így szívattam..épp a szövimet vártam feljönni alsóbb szintrl,rámcuppant egy kigyúrt szövi..mondják péz kell..mondom van vipem beszövizek és adok néháyn száz millát..

amikro ez megvolt,huhh..épp lejárt a vipem:-( egy hetet kértem..kicsit oltottak de segáz..közben szövim fellépett..erre vagy 15 körre kitámadtam mindennel..(tőlük az ugye 50%) és szövim szétcsapdosta őket..de békésé fifikásabb és okosabb és minden..GRAT
Kössz.
Nemrossz, csak ez igymár JKSZ mégha a volt és leendő szövid is tette a szétcsapdosást.
De a szövivezér helyében én rögtön bontottam volna veled a szövit és a utolsó körben elhivja mki a helpet tőled ahányszor csak tudja 10 körre és a maradék seregekkel az összes volt tag rádmegy pusztitani akár 2-3 sereggel is ha befér.
Neked ekkor még van a sereged visszaéréséből 5-6 kör, ha valóban 15 körre zavartad el őket.
Az a pár kör pedig elég nekik a szétszedésedre.
Ha vki igy akarja megoldani akkor a kiküldendő távolságra figyeljen nehogy üres orival várja a megtorlást.

Last edited by Békés; 03-28-2006 at 08:41..
Old 03-28-2006, 08:02
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

sokkal egyszerűbb ha az utolsó körök egyikében elhívod a teljes védelmüket 10 körre, mielőtt bomlik a szövi, és szétvered őket...
Old 03-28-2006, 23:09
Enkidu
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Békés
Egyszer már zsaroltak, 300 millára. (...)
Így kell csinálni! Respect. Ezt érdemlik.
Old 04-06-2006, 09:32
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Enkidu
Így kell csinálni! Respect. Ezt érdemlik.
Nem tudom. Ha ugy nezzuk, igertel vmit, es nem tartottad be. Es ez Nalam eleg nagy baj, mivel az adott szo nalam eleg fontos, es eleg ha vki egyszer nem tartja be.... Sarkany ellen sarkanyfu? Hat nem, en az ellensegemnek sem fogok hazudni....

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules