|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

07-24-2008, 22:08
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Minek az?? 
így is átüt bármit...
|
Talán hogy tényleg közel bármit beüssön. (ami persze ismét nem igaz) más kérdés, hogy eldobsz 30%nyi támadóerőt...
olyan apróságokat nem említek, hogy életképtelen ország, mert 1 nap alatt szétszedi egy félig felkészült játékos, aki képes vihart varázsolni, és embert lopni.
de te tudod, ha az orkot le akarod süllyeszteni a hulla szintjére  (bár a támadója erősebb  ) de kiprobálhatod Y-ba 
|

07-24-2008, 22:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Személyiségnek mit gondoltál? 
|

07-24-2008, 22:10
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kics
de te tudod, ha az orkot le akarod süllyeszteni a hulla szintjére 
|
Blaszfémia 

07-24-2008, 22:11
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Ez nem egy hulla? Hadibónusz helyett ott az állandó vérszomj, lakitekid 200 hekin úgyse maradna, a haditekiért meg kárpótolnának a hulla 'előnyei'. 
|
haditekit mióta kárpótolja a hulla bónusza?? 
Max 1. szinten, kivéve ugye ha tudós...
Meg azért azt a 2 tábornokot én nem raknám el a zsebembe 
Továbbá gyorsabban építkezek...
|

07-24-2008, 22:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Talán hogy tényleg közel bármit beüssön. (ami persze ismét nem igaz) más kérdés, hogy eldobsz 30%nyi támadóerőt...
olyan apróságokat nem említek, hogy életképtelen ország, mert 1 nap alatt szétszedi egy félig felkészült játékos, aki képes vihart varázsolni, és embert lopni.
de te tudod, ha az orkot le akarod süllyeszteni a hulla szintjére  (bár a támadója erősebb  ) de kiprobálhatod Y-ba 
|
Akkor kérek egy átlagos éplistát, amelyik előfordul normál csopiban (nem hat, hanem előfordul), amit nem visz át 70% ork paci
Vihart meg szeretettel várom20 körröl, az emberlopást meg 5K értékről, vagy messzebbről...
|

07-24-2008, 22:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
Személyiségnek mit gondoltál? 
|
Talán vándor...
|

07-24-2008, 22:19
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Akkor kérek egy átlagos éplistát, amelyik előfordul normál csopiban (nem hat, hanem előfordul), amit nem visz át 70% ork paci
Vihart meg szeretettel várom20 körröl, az emberlopást meg 5K értékről, vagy messzebbről...
|
nemtudok  de nekem naiv hitnek tünik az, hogy vakon kimész támadni a 70%-kal, és majd sose látják az üres orit, és sose mennek neked, mikor azt a baráti 30% véderőt is eldobtad. az megint mellékes, hogy szerinted csak az lop és ártóz, akit már leütöttél 20 körre. (nem mintha onnan nem tudna 36 kört varázsolni potom 30% készért, amit simán megtennék:P)
De jogos, feleslegesen beszélek  játssz csak vele.
Nem én sértegetem a jószagú hadakat 
|

07-24-2008, 22:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
mit mióta, kérem? 
|
A tekercsek 40%-ot adnak pluszba mint támadó, mind védőerőhöz...
Súgó:
"hadi ereje szintenként növekszik: a 4. szinten +10% támadó- és védőerővel rendelkezik, a 3. szinten +20%-kal, a 2. szinten +30%-kal, míg az első szinten +40%-kal."
Azaz csak 1. szinten lenne jó, de nem jobb, azaz a hulla bónusza nem kárpótolja a tekercset 
|

07-24-2008, 22:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
nemtudok  de nekem naiv hitnek tünik az, hogy vakon kimész támadni a 70%-kal, és majd sose látják az üres orit, és sose mennek neked, mikor azt a baráti 30% véderőt is eldobtad. az megint mellékes, hogy szerinted csak az lop és ártóz, akit már leütöttél 20 körre. (nem mintha onnan nem tudna 36 kört varázsolni potom 30% készért, amit simán megtennék:P)
De jogos, feleslegesen beszélek  játssz csak vele.
Nem én sértegetem a jószagú hadakat 
|
Milyen 30% védőerő??...támadóerő, de már egyszer említettem, hogy minek az, hogyha egyszer úgyis átviszek mindenkit...
Nem megyek ki vakon, tudod, vannak olyanok, hogy szövetségesek, bár, ezt Te ugyan honnan tudhatnád...
Igen, kijönnek az üres orira, ezért is volt kérdés az ami a kérdés volt, kísérem is őket, távlátás van, mert van szövi...(sőt, keresztbe is megyek)
Nem, nem csak az ártóz, de nagyábol 4 óránként hozok földet...vagyis gyakrabban mert kijönnek rám, mert üres az ori...
Nem, nem beszélsz fölöslegesen, már kezdem megszokni, hogy mindenki kötekszik... (akinek nem inge...)
Ja meg hozzátenném, hogy ugye lehet, sőt valószínü lesz az emberhiány, namármost ha üres az ori és emberhiány van, akkor lehet nem éri meg kijönni rám, senki nem tudhatja, hogy nem vagyok náthás...
Last edited by Dus; 07-24-2008 at 22:27..
|

07-24-2008, 22:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Jaaa, én meg azt hittem anarchban akarod  Normálban ennek tényleg nincs sok értelme. Ha fedezel ebből a pénzből, akkor jobban jársz 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|