|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Torkig vagyok azzal, hogy Gee soha nem toleráns!
|
Én már nagyon unom őt!
|

|
6 |
66.67% |
Ruhadtul utálom!
|

|
1 |
11.11% |
Még annál is jobban utálom!
|

|
2 |
22.22% |

09-20-2007, 10:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Továbbra is úgy látom, hogy a végeredmény az, hogy mindenki fogja be, és törődjön a saját dolgával, mert hülyék mindig is voltak, midnig is lesznek, és soha senki nem tehet ellenük semmit, úgyhogy kár a gőzért, tegyünk úgy, mintha nem léteznének...
|
Nem mindig lehet eldönteni sajnos, hogy valaki lüke vagy csak annyira el van foglalva a saját igazával, hogy nem veszi észre a külvilág reakcióit...
Annak ellenére, hogy értelmesen fogalmazol egy tucat bejegyzésed amit az általad lökötteknek vélt beirkálókról írtál, rád is jellemzőnek tűnik a 6/12-es és az ebbe a topicba írt bejegyzéseid alapján. Sajnos a régebbi bejegyzéseidre nem emlékszem már így picit bajban is vagyok azzal, hogy valójában nem e az olyanokat fikázod egész nap amilyennek te is tűnsz a külvilág számára 
|

09-20-2007, 10:37
|
Administrator
|
|
Activity: 26%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Továbbra is úgy látom, hogy a végeredmény az, hogy mindenki fogja be, és törődjön a saját dolgával, mert hülyék mindig is voltak, midnig is lesznek, és soha senki nem tehet ellenük semmit, úgyhogy kár a gőzért, tegyünk úgy, mintha nem léteznének...
Nekem az az érzésem, hogy nem a probléma maga van megszűntetve, hanem a probléma után keletkező tünetek vannak elpalástolva.
|
Nekem pedig az a véleményem, hogy maga a probléma az, hogy vannak, akik mindenért lázongani akarnak. Igazából mindegy miért, csak valami legyen.
Mivel ez a magatartás SOKKAL kártékonyabb, mint az ártatlan viccelődések, ezért ennek mégkevesebb helye van a fórumon, mint annak, ami ezt kiváltja.
|

09-20-2007, 10:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Kiváncsi lennék, hogy szerinted akkor mi a megoldás?
Mit kellene tenni? Mert az is egy probléma, hogy valaki ámokfut egy fejlesztésben, de az egy újabb probléma hogy megy az anyázás. (Bár utóbbi eset nem a fejlesztésekben történt.)
Tehát szerinted mit kellene tenni? Mert igazából aki itt tehet valamit az Ati.
|
Erre én is kíváncsi lennék 
Gondolom, Ati mondjon le 

09-20-2007, 10:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Erre én is kíváncsi lennék 
Gondolom, Ati mondjon le 
|
Hát amit olvastam itt az utóbbi pár oldalon, hogy mindenkinek joga van lázongani a fórumon, hát ez igen érdekes hozzáállás... Pont *EZ* az, aminek aztán semmi keresnivalója a fórumon. EZEN a fórumon legalábbis egész biztos, hogy nem. És ez nem vita tárgya.
|

09-20-2007, 10:42
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hát amit olvastam itt az utóbbi pár oldalon, hogy mindenkinek joga van lázongani a fórumon, hát ez igen érdekes hozzáállás... Pont *EZ* az, aminek aztán semmi keresnivalója a fórumon. EZEN a fórumon legalábbis egész biztos, hogy nem. És ez nem vita tárgya.
|
Akkor "határoljuk el" magunktól
... vagy akasszuk fel 
|

09-20-2007, 10:43
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ezért érzem én a párhuzamot az emleített hellyel kapcsolatban.
Lázadozom, mert jogom van hozzá. Mi a megoldás? Kit érdekel, lázadozom, mert jogom van hozzá.
Érdekes, na.

09-20-2007, 10:47
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
egy hülyének nem kell megmagyarázni, hogy hülye, mert túl hülye ahhoz, hogy ezt felfogja.. tehát ha ignorálod, az egyszerűbb megoldás, mint végtelenségig magyarázni neki, hogy márpedig te hülye vagy..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-20-2007, 10:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Érdekes hsz.-ek! 
|

09-20-2007, 11:00
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Máskor valaki megkérdezte mire jó a tagcsoport. Talán az off-sok elkerülésének jó módszere lehet.
A szakszerű hozzá szólásidat szeretem, de amikor elkezdesz kiabálni, akkor elégé kiállhatatlan vagy, és nem egy topic-ban tetted ezt. 
|

09-20-2007, 11:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by BigPi
A szakszerű hozzá szólásidat szeretem, de amikor elkezdesz kiabálni, akkor elégé kiállhatatlan vagy, és nem egy topic-ban tetted ezt. 
|
Akkor most off-os, vagy nem off-os? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|