|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

08-16-2007, 15:29
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
gondoltam, hogy a sok erkölcs csőszt kikészítem az ötletemmel.
Szóval azért jobb ez a támadás fajta, mint a többi, mert így nem tudják, hogy ki támadott. És ha jól gondolom ez nem az a játék, ahol a lovagiasságot kell bizonyítani, akkor inkább részt kell venni valamilyen sport eseményen, ott lehet bizonyítani.
Itt a győzelem a lényeg, és a győzelmet úgy lehet a legkönnyebben elérni, ha nem ütközöl folyamatos megtorlásokba.
Szövetségek esetén minden szövi jobb valamiben, tolvajlás, támadás, varázslás. A három kategória közül a varázslás a legjobb (persze megfelelő íjjal toronyban) mert nem jár megtorlás, ha nem derül ki.
Egyébként a sok okos közül próbált már valaki ilyen szövetséget? vagy itt mindenki olyan hihetetlen "becsületesen" játszik,  )
|

08-16-2007, 15:31
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csofika
gondoltam, hogy a sok erkölcs csőszt kikészítem az ötletemmel.
Szóval azért jobb ez a támadás fajta, mint a többi, mert így nem tudják, hogy ki támadott. És ha jól gondolom ez nem az a játék, ahol a lovagiasságot kell bizonyítani, akkor inkább részt kell venni valamilyen sport eseményen, ott lehet bizonyítani.
Itt a győzelem a lényeg, és a győzelmet úgy lehet a legkönnyebben elérni, ha nem ütközöl folyamatos megtorlásokba.
Szövetségek esetén minden szövi jobb valamiben, tolvajlás, támadás, varázslás. A három kategória közül a varázslás a legjobb (persze megfelelő íjjal toronyban) mert nem jár megtorlás, ha nem derül ki.
Egyébként a sok okos közül próbált már valaki ilyen szövetséget? vagy itt mindenki olyan hihetetlen "becsületesen" játszik,  )
|
figyu mond meg melyik csopiban játszol és hihetetlenül becsületesen kiverem az ilyen ötleteket a fejedből.... Tudod attól nem leszel a legjobb hogyha csak sunyi módon ártózol 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

08-16-2007, 15:31
|
Banned
|
|
|
|
Szamár arra jó, hogy ártózol szerencsétlen orikat, hogy lejjebb kerülnek a pontlistában, te meg feljebb és a játék lényege minél feljebb kerülni a pontlistában. Szóljál rám, ha rosszul gondolom.
És ha feljebb kerülsz, akkor te vagy a király gyerek, sikerélményed van és nem kell beverni egy nagy tábla csokoládét.
|

08-16-2007, 15:32
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Szamár arra jó, hogy ártózol szerencsétlen orikat, hogy lejjebb kerülnek a pontlistában, te meg feljebb és a játék lényege minél feljebb kerülni a pontlistában. Szóljál rám, ha rosszul gondolom.
És ha feljebb kerülsz, akkor te vagy a király gyerek, sikerélményed van és nem kell beverni egy nagy tábla csokoládét.
|
hát nekem jóval nagyobb sikerélmény ha ütök hekit mintha ártózok egy szerencsétlent  és attól még a hekiszámod nem nő hogy magad alá rengeted a másikat.
De gratulálok, ha neked ez a játék akkor büszke lehetsz magadra .....
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

08-16-2007, 15:44
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
jah és hobbiból ártozó 4 varis szövibe semmiképp nem megyek/mennék sőt nekem az nem játék hogy fedezgetünk gömbözgetünk ártózgatunk .....
|

08-16-2007, 15:44
|
Banned
|
|
|
|
Én nem ilyen szövivel nyomom, szívok is eleget miatta. Csak az alapfelvetésre próbáltam ötletet adni, hogy milyen lehet 4 óriás egy szöviben, gondoltam egyszer majd lesz kedve valakinek kipróbálni.
Én is tolis, támadós orikkal játszom. Álmomban sokat nyugtalankodom is miatta.
A lényeg, hogy ha berengetem a barrakkjaidat akkor te már nem támadsz senkit, mert nem lesz mivel.
Ez nem alattomos, inkább megelőző hadművelet. A sikeres háborús taktika mindig a meglepetésben a váratlan, kiszámíthatatlan támadásokban rejlett.
|

08-16-2007, 15:46
|
Banned
|
|
|
|
Ez nekem sem játék, inkább előjáték 
|

08-16-2007, 15:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Én nem ilyen szövivel nyomom, szívok is eleget miatta. Csak az alapfelvetésre próbáltam ötletet adni, hogy milyen lehet 4 óriás egy szöviben, gondoltam egyszer majd lesz kedve valakinek kipróbálni.
Én is tolis, támadós orikkal játszom. Álmomban sokat nyugtalankodom is miatta.
A lényeg, hogy ha berengetem a barrakkjaidat akkor te már nem támadsz senkit, mert nem lesz mivel.
Ez nem alattomos, inkább megelőző hadművelet. A sikeres háborús taktika mindig a meglepetésben a váratlan, kiszámíthatatlan támadásokban rejlett.
|
berengeted a barakjaim és mit érsz vele ? Jobb lesz tőle a közérzeted ?
|

08-16-2007, 15:47
|
Banned
|
|
|
|
Pedig rád gondoltam szamár, mint egyik alap óriásra, hogy csinálunk együtt egy ilyen jó szövit:9
|

08-16-2007, 15:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ez nekem sem játék, inkább előjáték 
|
és mi a főétel ? rárakod a vihart meg a szárazat ?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|