Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-25-2007, 17:39
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Estét mindenkinek!

Erre az egész topicra, csak azt tudnám mondani, hogy nekem csak du van időm a játékra és így nagyon 1 klánnak sem kellek, amivel felléptem az feloszlott. Jelentkeztem pár klánba, de azok mind azt mondták, hogy legyek önnellátó és akkor jöhetek. Az önellátó orik a kiélezett orkok kedvence. Magával a top 30%-al anniyra baj nincsen, csak nagyon nehéz úgy oda feljutni, úgy hogy nem vagy sokat a gép előtt.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-25-2007, 22:04
jura jura is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Az iylen topicok véleményem szerint arra jók csak hogy olyan véleményeket halljak, hogyéletemben nem jártam az A-ban de már most utálom.
Az A egy picit más, szerintem könyebb mint az alsó négy szint, ha valaki nem tud ehez alkalmazkodni ne kapjon kis kék számot.
Értelek !
Egyébként végi jártam a szinteket, éppen az A-ban vok.
De talán engedtessék meg egy másik aspektusból megvilágítanom.

Engem nem akadályoz az A.
Soha nem is állítottam, hogy lehetetlen, meg nehéz.
Frászt!
Éppen hogy könnyű, ha egy őrült módjára játszanék.

De majd csak elaraszolok a kívánt szintig normálisan is.

Csak már ne is haragudjon meg senki, de az A-ig élvezetes, lendületes volt a játék, holott még gátlástalanül sem játszottunk a szövinkkel, volt bennünk némi lovagiasság, ha ez nem is trendi manapság.
Mert azt az íratlan szabályt végig betartottuk, miszerint: a mások játékát ne tedd tönkre!
De az A unalmas, kinlódós, nem nagyon lehet tiszteségesen és jó szívvel játszani, kamikaze legyél! akkor sikerül?

Az A most arról szól (már azon a környéken ameddig eljutottam), hogy vannak orik, akik kamikaze módra mindent lóra cserélnek, s aztán vagy előre mennek 100 hekit, vagy végigveri őket egy szövi (-300 heki).

Ha egyszer akkora problémát csináltak itt sokan az unalomból gyújtó bunker elf miatt (megjegyzem, lehet, hogy csak egy másik bunkert próbált így gyengíteni), akkor az miért nem zavarja a tisztelt nagyérdemű közönséget, hogy az A-ban nem az jut feljebb, aki próbál normálisan játszani épeszű morális korlátok között, hanem az, aki a lehetetlent bevállalja, tanyafree, piacon lakik a serege, hajnali 3-kor felkel, vásárol pacit és beüt akárkihez.

Ez a játékmód sajnos rá van kényszerítve arra, aki feljutni akar, de ezt nem tudja mindenki vállalni.
Ez az én dilemmám.

Nem a tragédiám, nem a bajom, nem is nyafogok én, csak megjegyeztem.
Attól én még játszom tovább és majd előbb utóbb biztosan el is érem a sikert.

Ne hogy azt válaszolja most valaki -szokás szerint-, hogy ha nem tetszik, nem kell a Hódban játszani

Nekem az a meglátásom, hogy ha már csak ilyen módszerekkel lehet előrejutni, akkor a játékkal már nincs valami rendben és akik rendszeresen így játszanak, az már olyan beteges függőség féle.
És játék alatt nem Atiékat és a játék paramétereit értem, hanem a résztvevőket,aki rákényszerülnek a meredekebbnél merdekebb bevállalósdira, vagy ha nem, akkor nem jutnak fel soha.
De néhány pici szabálymódosítással esetleg lehetne ezen változtatni.

Tehát mégegyszer:
nem nehéz a Top 30
El is fogok jutni
De attól még van véleményem arról, hogy mi az aminél gondot érzek.
Reply With Quote
Old 05-25-2007, 23:29
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Jura, itt az az alapvető probléma, hogy te nem tudsz vagy nem akarsz rászánni annyi időt és energiát a játékra mint mások. Nem mondom, hogy nekik van igazuk, és hajrá, legyen mindenki függő, de azt azért lásd be, jogos, hogy aki napi 20 órát gépnél van, és hódozik annak gyorsabb, és könnyebb a feljutás. Az ilyenekkel neked nem csak A-ban lenne problémád, lentebb is szétaláznának, és a maga módján ez tök logikus, és természetes. Sőt, szerintem az aktivitás lentebb sokkal nagyobb előnyt illetve hátrányt jelent mint A-ban, bár tuti lesznek rögtön sokan akik megcáfolnak.
Reply With Quote
Old 05-25-2007, 23:35
Steve Steve is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Sőt, szerintem az aktivitás lentebb sokkal nagyobb előnyt illetve hátrányt jelent mint A-ban, bár tuti lesznek rögtön sokan akik megcáfolnak.
Én ebben teljesen egyetértek, mivel nagyobb lehet egy szövi, ezért nagyobb felügyeletet tudnak biztosítani + azonnali segítséget tudsz kapni, ergó nem kell két körre előre tervezni az anyagiakat.
Steve`sfield (#324643)
Reply With Quote
Old 05-26-2007, 00:16
jura jura is offline
Member

ok

felejtsük el...

játszom inkább
Reply With Quote
Old 05-26-2007, 00:39
Hmmm... Sati Hmmm... Sati is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Az A a szövetségekröl szól, tehát része a játéknak hogy aki nem rendelkezik túl nagy baráti körrel az is találjon magának társakat az A top30-ának eléréshez.
Az iylen topicok véleményem szerint arra jók csak hogy olyan véleményeket halljak, hogyéletemben nem jártam az A-ban de már most utálom.
Az A egy picit más, szerintem könyebb mint az alsó négy szint, ha valaki nem tud ehez alkalmazkodni ne kapjon kis kék számot.

Gyula teljessen igazad van.

De itt az marad meg amelik klánba több függö van.
És sokaknak igaza van hogy napi 1 belépéssel semmit nem érnek el.
Meg 1-2 belépéssel ne legyen kék száma ?
De épp az hogy akik keveset vannak azok a Q ba menyenek de az is a B be torkolik.
Legyen nekik is 1 külön B és A akik nem érnek rá és ott 1000 kört eltölteni.
De ha lenne is oda is lassan betennék a lábukat a függök ha kibirnák a 3 orás kv-t
Reply With Quote
Old 05-26-2007, 10:30
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Gyula teljessen igazad van.

De itt az marad meg amelik klánba több függö van.
És sokaknak igaza van hogy napi 1 belépéssel semmit nem érnek el.
Meg 1-2 belépéssel ne legyen kék száma ?
De épp az hogy akik keveset vannak azok a Q ba menyenek de az is a B be torkolik.
Legyen nekik is 1 külön B és A akik nem érnek rá és ott 1000 kört eltölteni.
De ha lenne is oda is lassan betennék a lábukat a függök ha kibirnák a 3 orás kv-t
Itt nem feltétlenül a arról van szó, hogy másik csopi kéne, mert az már felesleges lenne, hanem arról, hohyha választasz egy taktikát, és nem válik be, akkor vagy újrázni kényszerülsz, vagy szétszed az ideg, és aki elsőnek van az A-ba, nem biztos, hogy helyesen tudja megítélni a helyzetet.
Reply With Quote
Old 05-26-2007, 10:44
kiep's Avatar
kiep kiep is offline
Junior Member

Szerintem fölösleges erőlködni, mert sok az A mellett elfogult ember. Nekik lehet igazuk, mert lehetetlen nem létezik, egyes sportruhák reklámaiban is ezt erőltetik, és a látottak alapján itt a közvélemény a hétköznapi átlagos hódosokról az hogy tevézzen az aki nem olyan jó mint ők. Na ezt mind sikerült megtanulnom ebből a fórumból
kiepland (#147523)
II. kiepland (#429776)
Reply With Quote
Old 05-26-2007, 10:50
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Én csak annyit mondanék,hogy akinek gondot jelent 1/A-ban a toppba jutás,mert nagyon kevés az idelye annak valószínűleg a többi csopiban is akadnak gondjai
Szerintem,ha valaki nem akar A-ban nyaralni és nem is szereti az betonozzon és fedezzen a szövijével,békéssen felfelé aztán fordúljon.
És a normál csopikat se javaslom annak aki napi egyszer lép be egy gyors vizitre.
Reply With Quote
Old 05-26-2007, 11:05
kiep's Avatar
kiep kiep is offline
Junior Member

Hát aki napi egyszer lép be egy gyors vizitre, annak én sem javaslom, hogy lassún kívül bárhol máshol játszon...
kiepland (#147523)
II. kiepland (#429776)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules