|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

05-07-2007, 11:45
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Másképp fogalmazok: Aban frissen feljutva saját klánt csinálni áldozatokkal jár.
|
Pont ezeket az áldozatokat kéne minimalizálni. Pláne védelem alatt.
|

05-07-2007, 18:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Másképp fogalmazok: Aban frissen feljutva saját klánt csinálni áldozatokkal jár.
|
de azert ne ugy jarjon mar aldozattal, hogy maximum tehetetlenul nezni tudod, mint a moziban amint vedelem alatt bevernek nehanyszor. en vallalom siman az 1 oris klant, nem fogok senkinek pitizni, hogy vegyen be. nem igaz, hogy 1 oris klannal nem lehet eljutni a topig. el lehet. de ne arrol szoljon, hogy mindjart az elejen lenyulnak ingyen 1 csomo foldet. tamadjanak be akkor, ha kijottem a vedelem alol. ez 1szeruen igy fair.
|

05-07-2007, 20:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
de azert ne ugy jarjon mar aldozattal, hogy maximum tehetetlenul nezni tudod, mint a moziban amint vedelem alatt bevernek nehanyszor. en vallalom siman az 1 oris klant, nem fogok senkinek pitizni, hogy vegyen be. nem igaz, hogy 1 oris klannal nem lehet eljutni a topig. el lehet. de ne arrol szoljon, hogy mindjart az elejen lenyulnak ingyen 1 csomo foldet. tamadjanak be akkor, ha kijottem a vedelem alol. ez 1szeruen igy fair.
|
Csak egyet emelnék ki: miért kéne pitizni? eléggé csapatjáték a csopi, meg lehet csinálni egyedül de nagyon nehezen...
Én csa azt nem értem hogy akkor minden klánnak adnátok kezdő védelmet?
Steve`sfield (#324643)
|

05-07-2007, 22:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Én csa azt nem értem hogy akkor minden klánnak adnátok kezdő védelmet?
|
Ha minden tagjuk védelem alatt áll, akkor igen.
|

05-21-2007, 12:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
... ne arrol szoljon, hogy mindjart az elejen lenyulnak ingyen 1 csomo foldet. tamadjanak be akkor, ha kijottem a vedelem alol. ez 1szeruen igy fair.
|
Picit olyan érzésem van, mint amikor a farkas mondja a báránykának, hogy "csak a lábamat hagy dugjam be melegedni..." aztán már csak a feje van kivül egy idő után.
Eddig egyéni védelem sem volt 24 kör eddig, sőt sokáig 1 kör védelem sem volt az 1A-ban és mégsem okozott ez problémát. Ha nem vagy klánnal védett akkor evidens, hogy vissza is tudsz támadni, tehát tedd meg. Nincs ebben semmi ami unfair lenne. Ez egy jó játékosnak nem okozhat problémát.
|

05-21-2007, 12:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Jobban átgondolva értelme sincs védeni a klánt ily módon hiszen 24 körig nincs piaca - átépülni nem fog tudni - tehát ugyanott van mint ma (ha nem pusztán íjászokkal lép fel)
|

05-23-2007, 18:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Jobban átgondolva értelme sincs védeni a klánt ily módon hiszen 24 körig nincs piaca - átépülni nem fog tudni - tehát ugyanott van mint ma (ha nem pusztán íjászokkal lép fel)
|
monro, nem mindegy, hogy nincs védelem, majd 24 kör múlva piac, vagy van védelem, és csak azt a pár kört kell kihúzni
az sem mindegy, hogy a katonapiac már működik a védelem megszűnésekor
|

05-24-2007, 10:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Átépülni ugyan nem tud, ez igaz, de sereget simán cserél, azaz megvan a lehetősége a visszavágásra. Agresszívabb játékosok persze így is átmennek rajta, de a jelen állás szerint bárki büntetlen próbálkozhat, mert pontosan tudja, hogy nem következik retorzió akkor sem ha pattan a védelmen...
|

05-27-2007, 08:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Átépülni ugyan nem tud, ez igaz, de sereget simán cserél, azaz megvan a lehetősége a visszavágásra. Agresszívabb játékosok persze így is átmennek rajta, de a jelen állás szerint bárki büntetlen próbálkozhat, mert pontosan tudja, hogy nem következik retorzió akkor sem ha pattan a védelmen...
|
Ezt nem is értem... hol van az előírva, hogy íjásszokkal kell fellépni az 1A-ba? Sőt az sincs előírva, hogy 20% barakkal lépjen fel az ujonc...
Ha meg nem íjászokkal jön valaki akkor most is vissza tud ütni. Sztem ez a fajta védelem felesleges. Én sem örülnék neki akkor sem ha most lépnék fel, hogy 24 körig nem tudok mit csinálni.
|

05-27-2007, 09:02
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Ezt nem is értem... hol van az előírva, hogy íjásszokkal kell fellépni az 1A-ba? Sőt az sincs előírva, hogy 20% barakkal lépjen fel az ujonc...
Ha meg nem íjászokkal jön valaki akkor most is vissza tud ütni. Sztem ez a fajta védelem felesleges. Én sem örülnék neki akkor sem ha most lépnék fel, hogy 24 körig nem tudok mit csinálni.
|
Érzek némi cinizmust a szavaid mögött  Had emlékeztesselek rá, hogy A-ban teljesen más játék folyik, lényegesen más felépítésű országokkal, mint lejjebb. Ennél fogva igen keveseknek sikerül A-ba kerülni ott életképes országgal, mert ha még B-ben észreveszik, szétkaphatják lépés előtt. És - ha jól rémlik - a kat.morál sem a megszokott 100-on áll A-ba kerüléskor. Tehát az, hogy valakit beütnek-e A-ban induláskor, inkább a szövetségén és a szerencséjén múlik a mellett, hogy a veszteség mértékét tudja befolyásolni. (Az rendben, hogy a gyereket úgy tanítod úszni, hogy bedobod a vízbe, de ne a cápák közé!  )
És pont a szövetségi aspektus miatt értek egyet veled annyiban, hogy talán nem kell +védelem, a szövetség vállalja be a kárenyhítést, ha kell neki a tag.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|