Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Mi legyen az elfek specvarijával szabadság alatt?
Szabin lévő elf ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni. 5 5.81%
Az elf specvarija szabi alatt is fentmarad, körönként levonva bizonyos rúnamennyiséget. 18 20.93%
A súgóba írjuk be hátránynak a specvari hiányát szabi alatt. 16 18.60%
Jó úgy ahogy most van. 27 31.40%
Szabin lévő, bármilyen fajú ország ellen nem lehet gömbözést kezdeményezni. 20 23.26%
Voters: 86. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-15-2006, 09:42
Mephisto Mephisto is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Angry

Istenem, néha rohamom van egy két ember hülyeségétől...
Ne lehessen szabis orikat gömbölni:
Menj már valahol úgy feljebb, hogy én ott vagyok szabin, majd kiugrom szabiról, amikor felém mentél. Kijövök szabiról és szétgyaklak... Míg most ez kivédhető, mert ha a varisod legömböl, akkor tudtok arra az eshetőségre készülni, hogy én kijövök egyszer a szabiról. Mondjatok egy épkézláb ötletet, hogy miért ne lehessen gömbölni a szabist, aki mondjuk elmegy hétvégére szabira? Miért ne tudhassak arról, hogy mi vár rám ha hétfőn visszajön?
Elf fajija maradjon fent:
Ha már ezt bevezetjük, akkor legyen még az, hogy megkap minden tekiből 50%-ot, őt ne lehessen tekizni, és a torony modósítóját is vigyük feljebb, hogy az ork se férjen be hozzá. Nos?
Ha elf vagy, és szabizol, akkor tedd ki az egységeid a piacra, s ha visszajösz szabiról, vedd vissza. Ha ennyire fontos az országod, akkor tegyél érte, de ne azzal, hogy a lehetőség szerint minden védettséget bekértek/kisírtok magatoknak egy fajra.
Sponsored Links
Old 02-15-2006, 10:15
Davalon's Avatar
Davalon Davalon is offline
Member

Így is, úgy is előbb-utóbb megtud mindent egy elfről aki ügyes, ha fönt van a spec.vari, ha nincs...
Old 02-15-2006, 10:26
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Mephisto
Istenem, néha rohamom van egy két ember hülyeségétől...
Ne lehessen szabis orikat gömbölni:
Menj már valahol úgy feljebb, hogy én ott vagyok szabin, majd kiugrom szabiról, amikor felém mentél. Kijövök szabiról és szétgyaklak... Míg most ez kivédhető, mert ha a varisod legömböl, akkor tudtok arra az eshetőségre készülni, hogy én kijövök egyszer a szabiról. Mondjatok egy épkézláb ötletet, hogy miért ne lehessen gömbölni a szabist, aki mondjuk elmegy hétvégére szabira? Miért ne tudhassak arról, hogy mi vár rám ha hétfőn visszajön?
Elf fajija maradjon fent:
Ha már ezt bevezetjük, akkor legyen még az, hogy megkap minden tekiből 50%-ot, őt ne lehessen tekizni, és a torony modósítóját is vigyük feljebb, hogy az ork se férjen be hozzá. Nos?
Ha elf vagy, és szabizol, akkor tedd ki az egységeid a piacra, s ha visszajösz szabiról, vedd vissza. Ha ennyire fontos az országod, akkor tegyél érte, de ne azzal, hogy a lehetőség szerint minden védettséget bekértek/kisírtok magatoknak egy fajra.
Teljesen egyetértek
Szerintem senkinek nem fájna ha mégis bekerülne külön figyelmeztetésként a faji oldalra hogy a specvari is lehullik szabi alatt... egy kezdő játékos elfje első szabija után darabokkra hullhat a tapasztalatlansága miatt (a sikeres gömb miatt nagyobb eséllyel támadják be szabi után).... míg pl a sokat emlegetett gnóm könyvtárkulcsot simán felteszi, és ugyanakkora eséllyel mennek hozzá mint korábban
Old 02-15-2006, 10:27
Colony Colony is offline
Member

Szerintem bármilyen ötlet is merül fel a témában, mindenképp az elfet jutatja tisztességtelen előnyhöz, igy is elég nagy bonusz neki a varázslata. Persze én is ésszerűnek tartanám, ha már úgy se telnek a körök, a varázslatok se essenek le.
Szívem szerint más okokból is kifolyólag az [SZ] országokat kiraknám a pontlistából az 1/A [SZK]-hoz hasonlóan. Talán az adott témában is lehetne egy alternatíva???
Persze ez elég kivitelezhetetlen…., de egy hozzászólást azért megért nem ?
Old 02-15-2006, 10:28
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Davalon
Így is, úgy is előbb-utóbb megtud mindent egy elfről aki ügyes, ha fönt van a spec.vari, ha nincs...
Ha valaki nagyon akarja, akkor simán lehet mindenféle infót szerezni, de az esetek többségében inkább békén hagynák... míg ha van róla gömb, számolható, akkor nagy valószínűséggel beverik (már csak presztizsből is )
Old 02-15-2006, 10:28
Member

Természetesen ha nem mentik az elf gömbjét, akkor mit sem ért az egész.
Ati anno azt mondta, hogy erre az elf dologra, hogy ha nem akarja, hogy legömbözzék, akkor tartson az elf annyi varit, hogy ne lássanak át rajta.
Nekem egyszerűen az nem fér a fejembe, hogy miért adjunk elönyt még pluszba egy olyan fajnak, aminek már idáig is a legjobb védelme van, a legjobb faji varija, és még egy csomó pluszt.
Természetesen ki lehet deríteni az elfről dolgokat, ha fent van a speciális varázslata is. De könyörgöm, ne essünk már a ló túlsó oldalára, holnap meg varázsoljon a hulla?
Ja Dav, hallgatod azért néha a DVD-t, amit anno írtam neked vagy már a kukában van?
Old 02-15-2006, 10:30
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Jó, akkor lehessen gömbözni a szabis országokat. Rendben. az elf védője is járjon le. Végülis megoldható minden, ha nagyon védeni akarjuk az orit. Amúgy elfet beverni nem így nagy presztízs, hanem vakon. (amúgy egy elf elég gyenge és bármelyik szövi tolisa lelopja, vagy ha nem akkor a varis rátol egyet úgy hogy utána mégiscsak....)

*meghajlok közkívánatra*

(Meph: felhívom figyelmed a dühöngőben hagyott üzenetemre számodra, hogyha már kideríthetetlen a privát elérhetőséged... (erről nem is mondok véleményt....))
Old 02-15-2006, 10:33
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Colony
Szerintem bármilyen ötlet is merül fel a témában, mindenképp az elfet jutatja tisztességtelen előnyhöz, igy is elég nagy bonusz neki a varázslata. Persze én is ésszerűnek tartanám, ha már úgy se telnek a körök, a varázslatok se essenek le.
Szívem szerint más okokból is kifolyólag az [SZ] országokat kiraknám a pontlistából az 1/A [SZK]-hoz hasonlóan. Talán az adott témában is lehetne egy alternatíva???
Persze ez elég kivitelezhetetlen…., de egy hozzászólást azért megért nem ?
Hasonló lenne mint a gömbölhetetlen ország...csak talán még durvább... SZK emberek leadnak hekit, azzal ők is kicsit változnak, gyengülnek, a körülöttük állókat nem annyira ismerhetik a lefelé mozgás miatt... de egy szabiról váratlanul visszaugró ország az nagyon durva lenne szerintem..
Old 02-15-2006, 10:44
Colony Colony is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper
Hasonló lenne mint a gömbölhetetlen ország...csak talán még durvább... SZK emberek leadnak hekit, azzal ők is kicsit változnak, gyengülnek, a körülöttük állókat nem annyira ismerhetik a lefelé mozgás miatt... de egy szabiról váratlanul visszaugró ország az nagyon durva lenne szerintem..
Lehetne itt is 3 kör?
Old 02-15-2006, 10:46
Member

Na azért kezdek megnyugodni, hogy nem akarja mindenki az elfet szétgyúrni
Bár a szavazás még így is igen csak döntetlen közelében áll.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules