Újraindulás
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a szint újrakezdéssel kapcsolatban. MIért jó, miért rossz?
Nem vagyok régi játékos, ezt mindenki tudja, aki rendszeresen olvassa a külsőt.
Kezdetnek elmondanám az én tapasztalataimat. Nemrég felléptem a 4. szintre, a szövitársakat meg lenn hagytam tekercset írni. Szóval 600hekis mfként vágtam neki, számítva arra, hogy nem lesz könnyű dolgom. Egy moráljavító ütés után, beütöttem egy elég gyenge orit alulról +40hektár, azán felülről beütöttem egy törpit, de valahogy az is fölém került, még 40hektár. (Persze egyik esetben se kellett fullra kitámadnom) Egy kis célzott felfedezéés után ott álltam máris 700hektáron, minden erőfeszítés nélkül, ami még rendben van. Aztán megláttam egy totál üres országot, és ki is mentem rá pár sereggel, hirtelen 800hektáron találtam magam, a 700hektárra beállított országgal, mégse jött senki, hogy elvigyen tőlem vagy 50hektárt. Nyilván a környéken még gyengébb országok is voltak! (Pedig ez már a 100.hely) A napokban pedig még egy újrázó ori jött velem szembe, és máris 950hekinél tartok, hát most se próbált senki földet elvenni.
Szóval most úgy érzem, hogy ez a két újrázó ori a játékélmányemet erősen rontotta. Legalább ötödiken ilyenek nem voltak... Másrészt most már a szövitársak is fenn vannak, de egy ilyen szinten elvileg sem lehet együtt haladni.
|