|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

02-02-2006, 10:33
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lepidus
directornál az igazság..bár full óriás szövi télleg nagyon durva..3 hadis és egy varis hadis..hmmm..csodákra képes.szövifelmérésekkel van kicsit gond..
|
én így mentem fel A-ig.... goromba volt... 
|

02-02-2006, 16:31
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kaluka
Igen,én lennék az egyik... 
Nem hallottál erről?Kérdezd meg a varist... 
Egyébként meg nem rendelkeztünk nagy egoval, csak felháborodtál azon, hogy megtámadtalak, erre annyit tudok mondani,hogy nem kell 500millát benn tartani. 
|
igazából a szövijeimen háborodtam fel, én nemvagyok függő és amikor 2kor vki összebassza a pijacot és mint említettem 4. szinten 4kért mennek el a tekijeim, hét akkor nemtehetek róla, ha bentmarad egy kis zsozsó 
Last edited by MiKoR; 02-02-2006 at 16:33..
|

02-02-2006, 16:32
|
Guest
|
|
|
|
amúgy nem miattatok vagyok vagy lettem kíváncis az óriásos témára V ben is meggyűlt a bajunk egy óriással.... a to felépítésetek annyira nemtetszett csak még ígyis jobbvolt, mint az én szövim 
|

02-02-2006, 23:26
|
Guest
|
|
|
|
elf varis még csak-csak..de gnóm varis??hahahah..te miről beszélsz? 
|

02-03-2006, 07:32
|
 |
Member
|
|
|
|
A gnómot bármivé ki lehet képezni, multifunkcionális. És különben is minden attól függ, ki irányítja, és milyen szövi van mögötted. Mi kedvtelésből is szoktunk fajokkal lenni. Az egyik szövim sokszor kipróbálja magasabb csopikban az orkot, mert szereti és ennyi. Én például nagyon szeretem a tolis gnómot. Nem tekizek vele, de amikor ezt választom, már rég nincsenek anyagi problémáim, tolikkal ártani meg nem csak tekilopással lehet. Én szeretem a gnómot 
|

02-03-2006, 07:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Az óriás ezek ellenére tényleg a legjobbnak mondható. 5 évem alatt azonban most először vagyok vele és most először vagyok hadisra beállva. Egyszerűen azért, mert mást jobban kedvelek 
|

02-03-2006, 14:27
|
Guest
|
|
|
|
kicsiben goldolkodtok. itt mar reg nem arrol szol, h orias vs akarki-akarmi.
lenyeg, h kinek van tobb ismerose. lehet neked akarmilyen kielezett orid-szovid, ha radszall a fel csoport..
|

02-03-2006, 14:33
|
Guest
|
|
|
|
vagy gondoljunk csak az anarchra, olyan emberekre akik 50-60 orit visznek ugyanakkora hekin..
|

02-03-2006, 14:36
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by souL
kicsiben goldolkodtok. itt mar reg nem arrol szol, h orias vs akarki-akarmi.
lenyeg, h kinek van tobb ismerose. lehet neked akarmilyen kielezett orid-szovid, ha radszall a fel csoport..
|
kicsiben gondolkodsz. ha rádszáll a csoport, akkor tényleg véged, ezzel az esettel minek foglalkozzunk? nincs róla semmi vita:)
egyébként az utóbbit jksz-nek hívják:D
|

02-03-2006, 14:38
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by souL
vagy gondoljunk csak az anarchra, olyan emberekre akik 50-60 orit visznek ugyanakkora hekin..
|
ez meg itt a normálos fórum, kéremszépen:) az anarch meg egy másik játék teljesen szvsz..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|