Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-10-2006, 07:40
lll
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by petyac View Post
Az éplista ugye változhat bármikor,főleg szöviháborúban. Nekem is egyszer át kellett volna építenem az orimat hadisból varissá,mert lovakkal nem értem el orit,csak lekoccolt mikor érezte a vesztét De lehet téged nem érdekel,de sok embert igen,hogy legyen róla fogalma mit csinál. Az is igaz ahány ház annyi szokás,és minél több mindenkit hallgat meg az ember annyi féleképpen mondják el neki. De ettől még szerintem nem fanatikus vki. Attól igen,hogy egész nap és éjjel ott ül...lásd éjjeli baglyok
jó de most ha egy kezdőnek a kezébe adok egy nagyon jó éplistát és taktikát amivel nehezen lehet csak veszteni, akkor ő azt se fogja tudni mi miért van
tudod a jó taktikában vannak összefüggések és ha csak egy valami nem azon a ponton van akkor már összedől az egész mintha pálcikákat tennél egymásra és ha eggyet elmozdítasz akkor összeomlik
arra meg ne térjünk ki, hogy éjjeli baglyok nem tudtam este aludni, mert elötte 19 órát aludtam egyébként nem vagyok sokat gépnél
Sponsored Links
Old 12-10-2006, 07:45
petyac petyac is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
jó de most ha egy kezdőnek a kezébe adok egy nagyon jó éplistát és taktikát amivel nehezen lehet csak veszteni, akkor ő azt se fogja tudni mi miért van
tudod a jó taktikában vannak összefüggések és ha csak egy valami nem azon a ponton van akkor már összedől az egész mintha pálcikákat tennél egymásra és ha eggyet elmozdítasz akkor összeomlik
arra meg ne térjünk ki, hogy éjjeli baglyok nem tudtam este aludni, mert elötte 19 órát aludtam egyébként nem vagyok sokat gépnél
Na jó nem vitatkozom Úgyis mindenki másképp gondolja Ha neked nincs szükséged éplistára akkor nincs,de aki elkezdte a topicot annak van. Bár én inkább egy jó kis progit tudok neki ajánlani. Az éjjeli bagoly nem azt jelenti,hogy egyszer fent van,hanem azt,hogy képes fenmaradni sok.sok éjjelen keresztül csak azért hogy támadjon egyet-kettőt Na ez már a fanatizmus...szerintem
Old 12-10-2006, 07:49
lll
Guest

Quote:
Na jó nem vitatkozom Úgyis mindenki másképp gondolja Ha neked nincs szükséged éplistára akkor nincs,de aki elkezdte a topicot annak van. Bár én inkább egy jó kis progit tudok neki ajánlani. Az éjjeli bagoly nem azt jelenti,hogy egyszer fent van,hanem azt,hogy képes fenmaradni sok.sok éjjelen keresztül csak azért hogy támadjon egyet-kettőt Na ez már a fanatizmus...szerintem
proginak szerintem ez megfelelő:
ITT A LINK

nem éjjeli bagolynak nem csak azért lehet nevezni valakit, mert akár 4 óránként gép elé ül az lehet este is
hanem mert nem tud aludni vagy nem aludhat de a gép elött van mert jobb dolga nincs
legalábbis szerintem erre lehet mondani az éjjeli bagolyt
Old 12-10-2006, 07:51
petyac petyac is offline
Member

A link a h5tools igaz? Hbuildingwizard megvan? Vagy hogy lehet ide berakni?
Old 12-10-2006, 07:53
lll
Guest

Quote:
A link a h5tools igaz? Hbuildingwizard megvan? Vagy hogy lehet ide berakni?
nincs meg nekem
hát ha fenn van egy pontos net címen a progi
akkor amire rá kell kattintani letöltéshez azon jobb egér gomb tulajdonságok bejön az inetrnet cím azt másold be ide mondjuk írj egy szöveget: Link
ezt jelöld ki majd a kis földgömb szerü ikonra katt töröld a http://-et és illeszd be az internet címet amit másoltál
Old 12-10-2006, 07:54
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

h5tool és HBuildingWizard megtalálható a www.archer.hu címen a letöltések menüpont alatt
Old 12-10-2006, 07:56
petyac petyac is offline
Member

Nem tudom a hol van fent én msnben kaptam,de ha kell neked ott át tudom küldeni
Old 12-10-2006, 07:57
petyac petyac is offline
Member

Na akkor meg is van
Old 12-10-2006, 07:59
lll
Guest

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
h5tool és HBuildingWizard megtalálható a www.archer.hu címen a letöltések menüpont alatt
ne reklámozzz más oldalt itt héjjjha
még a végén kitesz pihenni Ati
egyébként meg nem kell okoskodni, hogy fenn van
mert elverlek csocsóban majd
Old 12-10-2006, 08:00
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
ne reklámozzz más oldalt itt héjjjha
még a végén kitesz pihenni Ati
egyébként meg nem kell okoskodni, hogy fenn van
mert elverlek csocsóban majd
na de ha éplista nélkül olyan ügyi vagy csinálj nekemn egy gnóm varis orit 300 hekire
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules