|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-10-2006, 07:40
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
Az éplista ugye változhat bármikor,főleg szöviháborúban. Nekem is egyszer át kellett volna építenem az orimat hadisból varissá,mert lovakkal nem értem el orit,csak lekoccolt mikor érezte a vesztét  De lehet téged nem érdekel,de sok embert igen,hogy legyen róla fogalma mit csinál. Az is igaz ahány ház annyi szokás,és minél több mindenkit hallgat meg az ember annyi féleképpen mondják el neki. De ettől még szerintem nem fanatikus vki. Attól igen,hogy egész nap és éjjel ott ül...lásd éjjeli baglyok 
|
jó de most ha egy kezdőnek a kezébe adok egy nagyon jó éplistát és taktikát amivel nehezen lehet csak veszteni, akkor ő azt se fogja tudni mi miért van
tudod a jó taktikában vannak összefüggések és ha csak egy valami nem azon a ponton van akkor már összedől az egész mintha pálcikákat tennél egymásra és ha eggyet elmozdítasz akkor összeomlik 
arra meg ne térjünk ki, hogy éjjeli baglyok  nem tudtam este aludni, mert elötte 19 órát aludtam  egyébként nem vagyok sokat gépnél
|

12-10-2006, 07:45
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
jó de most ha egy kezdőnek a kezébe adok egy nagyon jó éplistát és taktikát amivel nehezen lehet csak veszteni, akkor ő azt se fogja tudni mi miért van
tudod a jó taktikában vannak összefüggések és ha csak egy valami nem azon a ponton van akkor már összedől az egész mintha pálcikákat tennél egymásra és ha eggyet elmozdítasz akkor összeomlik 
arra meg ne térjünk ki, hogy éjjeli baglyok  nem tudtam este aludni, mert elötte 19 órát aludtam  egyébként nem vagyok sokat gépnél
|
Na jó nem vitatkozom  Úgyis mindenki másképp gondolja  Ha neked nincs szükséged éplistára akkor nincs,de aki elkezdte a topicot annak van. Bár én inkább egy jó kis progit tudok neki ajánlani.  Az éjjeli bagoly nem azt jelenti,hogy egyszer fent van,hanem azt,hogy képes fenmaradni sok.sok éjjelen keresztül csak azért hogy támadjon egyet-kettőt  Na ez már a fanatizmus...szerintem 
|

12-10-2006, 07:49
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Na jó nem vitatkozom  Úgyis mindenki másképp gondolja  Ha neked nincs szükséged éplistára akkor nincs,de aki elkezdte a topicot annak van. Bár én inkább egy jó kis progit tudok neki ajánlani.  Az éjjeli bagoly nem azt jelenti,hogy egyszer fent van,hanem azt,hogy képes fenmaradni sok.sok éjjelen keresztül csak azért hogy támadjon egyet-kettőt  Na ez már a fanatizmus...szerintem 
|
proginak szerintem ez megfelelő:
ITT A LINK
nem éjjeli bagolynak nem csak azért lehet nevezni valakit, mert akár 4 óránként gép elé ül az lehet este is 
hanem mert nem tud aludni vagy nem aludhat de a gép elött van mert jobb dolga nincs 
legalábbis szerintem erre lehet mondani az éjjeli bagolyt 
|

12-10-2006, 07:51
|
Member
|
|
|
|
A link a h5tools igaz? Hbuildingwizard megvan? Vagy hogy lehet ide berakni?
|

12-10-2006, 07:53
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
A link a h5tools igaz? Hbuildingwizard megvan? Vagy hogy lehet ide berakni?
|
nincs meg nekem
hát ha fenn van egy pontos net címen a progi
akkor amire rá kell kattintani letöltéshez azon jobb egér gomb tulajdonságok bejön az inetrnet cím azt másold be ide mondjuk írj egy szöveget: Link
ezt jelöld ki majd a kis földgömb szerü ikonra katt töröld a http://-et és illeszd be az internet címet amit másoltál 
|

12-10-2006, 07:54
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
h5tool és HBuildingWizard megtalálható a www.archer.hu címen  a letöltések menüpont alatt
|

12-10-2006, 07:56
|
Member
|
|
|
|
Nem tudom a hol van fent én msnben kaptam,de ha kell neked ott át tudom küldeni 
|

12-10-2006, 07:57
|
Member
|
|
|
|
Na akkor meg is van 
|

12-10-2006, 07:59
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
h5tool és HBuildingWizard megtalálható a www.archer.hu címen  a letöltések menüpont alatt
|
ne reklámozzz más oldalt itt héjjjha
még a végén kitesz pihenni Ati
egyébként meg nem kell okoskodni, hogy fenn van
mert elverlek csocsóban majd 
|

12-10-2006, 08:00
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
ne reklámozzz más oldalt itt héjjjha
még a végén kitesz pihenni Ati
egyébként meg nem kell okoskodni, hogy fenn van
mert elverlek csocsóban majd 
|
na de ha éplista nélkül olyan ügyi vagy csinálj nekemn egy gnóm varis orit 300 hekire  
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|