|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-01-2007, 17:33
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Hali!
Hat en nem tartom olyan hiper-super otletnek. Ez megint egy olyan dolog ami a milliardos nagy orikat erossitene, mert nekik ugyebar lenne penzuk megvenni a megdragult runat oszt meg meg nehezebben lehet utni oket. A kezdok meg megintcsak szivnak.
Na lehet szidni...
|

02-01-2007, 17:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Yurika
Hali!
Hat en nem tartom olyan hiper-super otletnek. Ez megint egy olyan dolog ami a milliardos nagy orikat erossitene, mert nekik ugyebar lenne penzuk megvenni a megdragult runat oszt meg meg nehezebben lehet utni oket. A kezdok meg megintcsak szivnak.
Na lehet szidni...
|
Csinálsz egy óriás varist és a gazdagok neked adják a pénzüket a rúnádért 
Steve`sfield (#324643)
|

02-01-2007, 17:39
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Csinálsz egy óriás varist és a gazdagok neked adják a pénzüket a rúnádért 
|
Igen, es ha nem varis szemelyisegu akarok lenni hanem pl tudos akko meg szivok a masik varisokkal szembe?
At kene meg gondolni azert az otletet.
|

02-01-2007, 17:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Igen, es ha nem varis szemelyisegu akarok lenni hanem pl tudos akko meg szivok a masik varisokkal szembe?
At kene meg gondolni azert az otletet.
|
Tessék?
Most gyakorlatilag mindenki a tudóst választja, így egy másik személyiséget erősítve alternatívát nyújtana a varázsló is.
Steve`sfield (#324643)
|

02-01-2007, 17:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Bezonyám 
Szerintem tök izé, hogy ha támadok valakit, eleve beszámolom a vérszomjat, meg neki a védelmet. Ha már varázslat, legyen neki értéke.
|

02-01-2007, 17:48
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Templomonként 1 rúna a legjobb 
Amúgy szerintem az 5 nagyon reális, így ha valaki fajivarin kívül mindent folyamatosan fent akar tartani az bizony pénzbe kóstál, vagy varis személyiség lesz.
Nagyon tetszik az ötlet.
|

02-01-2007, 17:50
|
Member
|
|
|
|
Igazándiból azt szeretném ha az ötleteiteket összerendeznétek aszerint hogy mennyit termeljen alapból és mennyit varázsló személyiséggel, mert abból tudnánk szavazást csinálni.
Steve`sfield (#324643)
|

02-01-2007, 17:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem a hadisokrol beszeltem. Naluk tenyleg jol jonne egy ilyen valtozas, de a tobbi varis aki nem a vari szemelyiseget valasztja annak nem lesz eleg runaja a rengetesekhez stb., tul nagy elenyt kap a varis szemelyiseg igy szerintem. Most jelenleg sokan nem akarnak varisok lenni, mert csoro elet, nem sok penzuk van(ha csak nem vagy vippes es kuldnek, de nem mindenki az!), most meg meg kevessebb lenne, mert ha hatekonyan akar mukodni akkor kell vegyen is runat nem tud eleget termelni.
|
Húú nem akarok neveletlen lenni, de azért nem a kezdők véleményére vagyok kiváncsi. Pont az a gond merült fel többekben például az Aban hogy nagyon torlódik minden a hadisok irányába. Tehát erősíteni a tolit vagy a varit pont egy trend megtörése. Mivel én nem szeressem a tolikat így variban gondolkodok 
Steve`sfield (#324643)
|

02-01-2007, 17:56
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
hali! hát szerintem nemjó ötlet mert akkor igy lehetne módositani az összes árut beleértve a tekiket, sőt a tekik még fontosabbak mint a runák, akkor a gnómok tól is lehessen tekit lopni mindenkinek aki tud, és ez szerintem igyvan jól ahogy van, a runatermelés a templomoktól fugg természetes hogy egy óriás varis több runát fog termelni mint egy hadis ork, ő elopja én meg megrengetem, azért stratégia h rengeteg lehetőséből találjuk meg a legjobbat
|

02-01-2007, 17:57
|
Member
|
|
|
|
hmm köszi, hogy hozzászóltál 
Steve`sfield (#324643)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|