Quote:
Originally Posted by Madzin
Na akkor erre en valaszolok.
1. Mondjuk mert meg elvezetesebb lenne a jatek.
2. Uj emberek azt latjak hogy egy komplex dolgot kapnak.
3. A termek erteke none.
4. Talan ujra elvezetes lenne az egesz par olyan regi jatekosnak is aki rutinbol jatszik mar.
5. Aki mar megunta esetleg vissza terne ahelyett hogy lemuriazik.
6. Ezzel nem lesz elveszhetetlen a jatekl
7. Az olyanoknak mint te lesz legalabb miert panaszkodni ismetelten.
Ha a te nezeteidet probalom vallani akkor a hodito meg mindig az lenne ami 1998 ban. Es meg mindig demontaojasokat gyujtenenk.
Felvetessemmel azt probaltam meg elerni hogy valami ertelmes dolog keruljon be a jatekba mint ujdonsag.
Mert 1 uj szemelyiseg nem az. 1 uj faj nem az.
Persze tenyleg a fejlesztok dontenek. Ezt el kell ismerni. Azonban tudom hogy az esz ervek azt diktaljak hogy valamit tenni kell.
Hala a legutobbi modositasoknak a hadisok elonybe kerultek. Ez neked egyensuly?
Na mindegy en megprobaltam , innentol kezdve a forum hasznaloke a palya. Aztan majd nyilatkoznak a fejlesztok is.
|
Nem látom be miben különbözik a vallás a személyiségtől? Azt leszámítva h más a neve. Ugyanolyan apró bónuszt ad és frankó neve van.
Nincs egyensúly ez tény, nem tudom mikor láttad h azt irtam volna h van a hadisok és tolisok közt pl. Mert az megint más h a játékban van egyensúly mint az h a játékstilusok közt.
Lehet h neked szükséged van újításra, mert unod már. Ezt meg tudom érteni, de tarthatsz szünetet is akár, ha nincs kedved akk meg ott a Lemu
Ha azt is unod akk nem is tudom, tanulj meg arabul olvasni :P Nem sokan vagytok akik régóta játszotok, nem vok biztos benne h amiatt a pár ember miatt kellene borítani a játékot. Az utóbbi időben túlságosan is burjánzanak a javaslatok, kénytelen vok a legtöbbel szembehelyezkedni, nem tetszik az ötletmánia.