|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ismerkedés Ismerd meg játékostársaidat, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat, ... :) |
07-12-2011, 12:09
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Ja, mostmár megtaláltam az értesítőket is. Először nem láttam meg őket. Amúgy ez a Circles igazán tetszik! Face-re sokszor azért nem írok ki dolgokat, mert nem tartozik mindenkire, viszont ha tehetném a legközelebbi ismerőseimmel megosztanám. Eddig tetszik!
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
07-12-2011, 12:10
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by kistigris
|
Küldtem. Egyből meg is találta valahonnan a képed, pedig még fent se vagy. Érdekes.
|
07-12-2011, 12:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Ja, mostmár megtaláltam az értesítőket is. Először nem láttam meg őket. Amúgy ez a Circles igazán tetszik! Face-re sokszor azért nem írok ki dolgokat, mert nem tartozik mindenkire, viszont ha tehetném a legközelebbi ismerőseimmel megosztanám. Eddig tetszik!
|
Ezt a facebookon is meg tudod csinálni. Ott a kis lakat, rámész, Customize, és kiválasztod, hogy kikkel osztod meg, vagy kiktől rejted el.
|
07-12-2011, 12:13
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem biztos, hogy a Google-nek éreke, hogy ilyenek legyenek. Persze majd kiderül, de bízom benne, hogy ilyen nem lesz.
|
A remény hal meg utoljára! Ha a minél nagyobb haszon a cél, vajon mikor kezdenek elterjedni a saját termék "spamek"?
Az iwiw régen volt amilyen volt, jött a facebook, az is el fészbúkosodott, ahogy néztem.
Most jön az újabb konkurencia, nem adok neki fél évet és megint kb egykaptafa lesz mind.
PS: Az igazi spamtől, az emberi hülyeségtől, semmilyen rendszer nem véd meg.
A különböző alkalmazásokat tudod ignorálni a legtöbb ilyen felületen, de a "bal vese kerestetik", "SOS, mentsük meg, mert elaltatják őket", "küldd tovább 70embernek, mert ha nem, jajj..." tipusu üzeneteket, amiket vagy butaságból, vagy hiszékenységből, vagy naív segíteni akarásból a felhasználók 80%a továbbküld, azt nem, max a felhasználót.
(Itt jegyzem meg, hogy sajnos vannak olyan körüzenetek, amik komolyak és valóban segítséget szeretne kapni aki kiteszü a "falra", de mivel jogosan ezeket a legtöbben már egykalap alá veszik, az ilyenek is elsikkadnak.)
Szóval nem mondom, hogy ne használd, de ne éld bele magad, hogy spammentes helyre találtál.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
The Following User Says Thank You to Cassandra For This Useful Post:
|
|
07-12-2011, 12:13
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt a facebookon is meg tudod csinálni. Ott a kis lakat, rámész, Customize, és kiválasztod, hogy kikkel osztod meg, vagy kiktől rejted el.
|
Na ezt sem tudtam. Most nekem hülyén írja ki a circle-nél az emberek. Ugye felvettem Ventet, Téged és egyik barátomat és az írja hogy csak 2 ember adtam hozzá, pedig látom a 3 embert.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
07-12-2011, 12:18
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
PS: Az igazi spamtől, az emberi hülyeségtől, semmilyen rendszer nem véd meg.
|
Az emberi hülyeség nem spammel félóránként kétszer. Ezzel szemben a farmos és egyéb játékok, hmmmmmm.....
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
07-12-2011, 12:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az emberi hülyeség nem spammel félóránként kétszer. Ezzel szemben a farmos és egyéb játékok, hmmmmmm.....
|
Ez fura. Nekem ilyen sosincs. Lehet, hogy az a 40 ember van nekem a friendlistben, aki pont nem él ezzel? Vagy ezt csak akkor csinálja, ha te vetted fel az alkalmazást? Ha az utóbbi, vess magadra.:P
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
07-12-2011, 12:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Ez fura. Nekem ilyen sosincs. Lehet, hogy az a 40 ember van nekem a friendlistben, aki pont nem él ezzel? Vagy ezt csak akkor csinálja, ha te vetted fel az alkalmazást? Ha az utóbbi, vess magadra.:P
|
Neeem, pont ez a baj vele. Alapértelmezésként minden alkalmazás szemetét odateszi, és egyesével kell letiltanod, ha nem vagy rá kíváncsi. Fordítva sokkal több értelme lenne, ha azt mutatná, amit én kérek.
Na mindegy, g+-on még a Sparks se világos, hogy hogy működik. Egyelőre csak a google news-ból vesz anyagokat, ha jól olvastam. Mi lesz itt vajon később?
|
07-12-2011, 12:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Neeem, pont ez a baj vele. Alapértelmezésként minden alkalmazás szemetét odateszi, és egyesével kell letiltanod, ha nem vagy rá kíváncsi. Fordítva sokkal több értelme lenne, ha azt mutatná, amit én kérek.
|
Akkor én vagyok a mázlista.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
07-12-2011, 12:51
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
De úúúútálom őket.... aztán épp a minap néztek rám furcsán, hogy én nem játszok semmivel a féészbúkon, hogy lehet ez o.O
Mondjuk egy játékkal azért szemezgetek, csak nem tudom hogy oldhatták meg - ez pedig a Sid Meyer féle Civilization.
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|