|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
View Poll Results: Melyik Star trek sorozat tettszik a legjobban?
|
Eredeti Sorozat
|
|
5 |
25.00% |
The Next Generation (Az Új Nemzedék)
|
|
8 |
40.00% |
Deep Space Nine
|
|
11 |
55.00% |
Voyager
|
|
11 |
55.00% |
Enterpraise
|
|
9 |
45.00% |
08-29-2010, 16:24
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Andrew
Ha tartani fogja ezt a tendenciát, akkor szeretni fogom ezt is
|
Végül is tartotta, tényleg jobb így a vége felé.
Viszont az egy picit idegesítőre sikeredett, hogy a makettekkel meg egyéb vizuális elemekkel egy kicsit spóroltak, néha még arra sem vették a fáradságot, hogy átszínezzék, így a 'még sosem látott stílusban épület' hajó pont ugyan úgy néz ki, mint nyolc másik korábban látott
|
04-02-2013, 19:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Hát ha nem tetszett az eleje, akkor nem tudom
Nekem pont az első részek hangulata fogott meg, ami a második évad végéig tart. A 3. évad kicsit más. A 4. évad pedig mivel sajnos az utolsó így elég sok rész van, ami a többi sorozatra ad előretekintést, magyarázatot, nem is tudom hogy fogalmazzam meg.
Például, hogy miért néznek ki a TOSban úgy a klingonok ahogy
|
Végül nekiestem az Enterprise-nak is. Az első 1-2 évad szerintem egészen laposra sikeredett, nekem sokszor az 'ááááá de gagyi' járt a fejemben... Most a 3-ik évadnál járok, és ez is kezd egyre jobb lenni
Nem akarnak valamikor egy új sorozatot is írni? :P
|
04-08-2013, 17:39
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Most a 3-ik évadnál járok, és ez is kezd egyre jobb lenni
:P
|
Azért lett jobb a 3. évadtól kezdve mert egy Új figura kezdte írni a forgatókónyvet aki életet lehelt a sorozatba...
Ezek nagy részét Manny Coto írta vagy ő is közreműködött bennük. Coto a harmadik évadban csatlakozott a sorozat csapatához. Forgatókönyveit, mint például a Similitude-ot, a nézők és kritikusok egyaránt elismerték, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy főproducerré (azaz a "Show fejévé") nevezzék ki a 4. évadra.
|
04-09-2013, 01:42
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Azért lett jobb a 3. évadtól kezdve mert egy Új figura kezdte írni a forgatókónyvet aki életet lehelt a sorozatba...
Ezek nagy részét Manny Coto írta vagy ő is közreműködött bennük. Coto a harmadik évadban csatlakozott a sorozat csapatához. Forgatókönyveit, mint például a Similitude-ot, a nézők és kritikusok egyaránt elismerték, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy főproducerré (azaz a "Show fejévé") nevezzék ki a 4. évadra.
|
Ennek fényében akár folytathatták is volna Az első kettő után ez a második két évad szinte felüdülés volt
|
04-10-2013, 19:32
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Ennek fényében akár folytathatták is volna Az első kettő után ez a második két évad szinte felüdülés volt
|
Egy részlet a Star trek Wikipédia oldaláról
"Az Enterprise sugárzásának beszüntetéséről az Egyesült Államokban 4 évad, azaz 98 epizód elkészülte után, 2005. február 2-án döntött a sorozatnak otthont adó UPN csatorna vezetősége, így az eredeti Star Trek óta ez az első olyan Star Trek sorozat, melynek beszüntetéséről az azt sugárzó televízió határozott, nem pedig a sorozat készítői. Bár a sorozat beszüntetését már a télen bejelentették, a negyedik szezon befejezéséig, azaz 2005. május 13-áig haladékot kaptak a készítők, hogy az évad hátralévő részeiben elvarrják a sorozatban addig nyitva hagyott szálakat. Tizennyolc évnyi megszakítás nélküli filmgyártás után 2006 volt az első olyan év, melyben nem készültek újabb Star Trek részek."
|
04-14-2013, 11:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Blacky
Egy részlet a Star trek Wikipédia oldaláról
"Az Enterprise sugárzásának beszüntetéséről az Egyesült Államokban 4 évad, azaz 98 epizód elkészülte után, 2005. február 2-án döntött a sorozatnak otthont adó UPN csatorna vezetősége, így az eredeti Star Trek óta ez az első olyan Star Trek sorozat, melynek beszüntetéséről az azt sugárzó televízió határozott, nem pedig a sorozat készítői. Bár a sorozat beszüntetését már a télen bejelentették, a negyedik szezon befejezéséig, azaz 2005. május 13-áig haladékot kaptak a készítők, hogy az évad hátralévő részeiben elvarrják a sorozatban addig nyitva hagyott szálakat. Tizennyolc évnyi megszakítás nélküli filmgyártás után 2006 volt az első olyan év, melyben nem készültek újabb Star Trek részek."
|
Azt tudom, hogy idő előtt hagyták abba, kár érte...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|