|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
07-06-2011, 00:12
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by yogibear
Már mikor hódba bevezetésre került a modositás, akkor is irtuk a benti fórumba páran, hogy nincs vagy nem találjuk ezt az opciót a telefonon! egy ugyanolyan link mint hodba van gondolom itt is ugyanugy megoldaná a problémát
|
A Queosiából a mobil-felületet egyelőre teljesen kivettem, ameddig még a Hódítóban sem végleges. A megszokott módon tudsz belépni. Szükség esetén töltsd újra a címlapot.
|
07-06-2011, 12:13
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A Queosiából a mobil-felületet egyelőre teljesen kivettem, ameddig még a Hódítóban sem végleges. A megszokott módon tudsz belépni. Szükség esetén töltsd újra a címlapot.
|
Ha más nem, remélem legalább a bétában bent marad. Fele idő alatt tudom elintézni amit akarok a mobilfelületen, mint nélküle.
Last edited by Princ; 07-06-2011 at 12:16..
|
07-06-2011, 12:16
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Ha más nem, remélem legalább a bétában bent marad. Fele idő alatt tudom elintézni amit akarok a mobil felületen, mint nélküle.
|
A Hódítóban a mobil-felület szinte biztos, hogy marad, bár még néhány háttér-funkció hiányzik belőle, mielőtt ténylegesen véglegesnek lenne nyilvánítva. Ez azonban a használatát nem befolyásolja.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
07-07-2011, 00:38
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
köszi, igy műxik!
még annyi észrevételem lenne, bár ez lehet telefonfüggő..hogy ha hódba az uj wapos felületen gömbölök valakit , csak a felét tudom elolvasni ..szal nem fér el a képernyőre..jobbra balra igazitani nem tudom..a készitett gömböt teljesértékűen csak a gömbök menübe tudom megnézni !
|
07-07-2011, 09:09
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by yogibear
köszi, igy műxik!
még annyi észrevételem lenne, bár ez lehet telefonfüggő..hogy ha hódba az uj wapos felületen gömbölök valakit , csak a felét tudom elolvasni ..szal nem fér el a képernyőre..jobbra balra igazitani nem tudom..a készitett gömböt teljesértékűen csak a gömbök menübe tudom megnézni !
|
Nem a wapos felületről van szó, hanem a mobil felületről, ugye? Két külön dolog.
3 féle felületen lehet elérni a Hódítót: webes felület, wap felület és mobil felület.
Mobil felületen balra-jobbra gördíteni nem lehet, de nagyítással (általában dupla-tapp) akkorára szokta beállítani a böngésző a megjelenítést, ami pont elfér. Ez persze telefon- és böngészőfüggő.
|
07-08-2011, 13:38
|
Junior Member
|
|
Longevity: 72%
|
|
Akinek már okos telefonja van és Opera mini-t vagy Opera Mobile-t használ annak elég, ha kikapcsolja a képi megjelenítést és azzal kevesebb adatforgalmat generál a képek hiánya miatt -függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva WAP elérés vagy sem-. Sőt, ha valaki beépített böngészőjét használja Androidjához abban is belehet állítani az ilyen funkciókat.
|
07-08-2011, 14:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ákos
Akinek már okos telefonja van és Opera mini-t vagy Opera Mobile-t használ annak elég, ha kikapcsolja a képi megjelenítést és azzal kevesebb adatforgalmat generál a képek hiánya miatt -függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva WAP elérés vagy sem-. Sőt, ha valaki beépített böngészőjét használja Androidjához abban is belehet állítani az ilyen funkciókat.
|
A képek kikapcsolása globális beállítás, az összes weboldalra vonatkozik. Nagyon kényelmetlen állandóan kapcsolgatni attól függően, hogy melyik oldalt nézed, arról nem is beszélve, hogy hosszútávon akár több forgalmat is generálhat, mivel a képek visszakapcsolása után a böngésző ismét betölti az oldalt, ami egyszer már ott volt.
Továbbá az opera-mini használata semmiképp nem ajánlott az anarchista csoporton kívül.
|
07-08-2011, 14:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Akkor melyik böngésző használata ajánlott telefonon?
|
07-08-2011, 14:49
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Ricsi-
Akkor melyik böngésző használata ajánlott telefonon?
|
Ajánlom a telefon alap beépített böngészőjét, de igazából bármelyiket használhatod, amelyik közvetlenül csatlakozik az Internetre, és nem különböző amerikai (vagy egyéb) szerverek közbeiktatásával.
|
07-08-2011, 14:54
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ajánlom a telefon alap beépített böngészőjét, de igazából bármelyiket használhatod, amelyik közvetlenül csatlakozik az Internetre, és nem különböző amerikai (vagy egyéb) szerverek közbeiktatásával.
|
És ha nekem a telefonon az alap beépített böngészőm a mini opera? Annyira nem hiányozna az anarchista csoport. Mondjuk csak piacolni lépek be róla, meg ha nagy para van. Olyan még nem volt, mióta meg van a telefonom.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|