|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Fantasy, szerepjátékok Fantasy, RPG, szerepjáték |
03-29-2006, 10:21
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
DnD3. Egy varázsló tornyában voltunk, ahol egy csomó különös helyiség volt. A barbárunknak és a törpénknek az éléskamra lett a kedvence, ami csak úgy ontotta magából a finomságokat.
Miután jó pár korsó fenekére néztek, elindultak felfedező körútra. Addig-addig tébláboltak, míg kiértek a toronyból, szétnéztek, és nagyon elcsodálkoztak: eltűnt a tornyot körülvevő mocsár (a mocsár igazából csak a tornyot védő mágia része volt). Megállapították, hogy biztosan a démonok lopták el a mocsarat, és elindultak a feltételezett tolvajok nyomában. Pár méter után rádöbbentek, hogy nincs náluk fegyver, erre gyorsan ittak a náluk lévő borostömlőből, ettől annyi bátorságot merítettek, hogy úgy döntöttek puszatkézzel is elbánnak a démonokkal, és mentek tovább. Menet közben valamiért megfordultak a torony irányában és látják ott van a mocsár ismét: visszahozták a démonok. Addigra már a bor elfogyott, így a barbár beküldte a törpét utánpótlásárt, mondván, hogy ő ott marad tüzet rak és őrzi a mocsarat. A törpe elindult visszafelé, mikor belépett a varázskupolába (amiről ő nem tudta, hogy ott van) látja megint eltűnt a mocsár. Ennek fele se tréfa! Épp a tettek mezejére lépne, mikor odaér hozzá a druida, és próbálja beterelni a kissé pityókás harcost. A druida nagy nehezen betámogatja a törpét a toronyba, majd elindul vissza a barbárért. Míg félútig eljutott a barbárral, a törpe újra kitántorgott egy borostömlővel. Nah a druidának már mindekettőjüket támogatnia kellett, közben végig győzködte őket, hogy a mocsárnak nincs semmi baja, és nem kell őrizni. Felértek az emeletre, a hálótermekhez. A druida szerette volna úgy elhelyezni őket, hogy minél távolabb legyenek egymástól, és a kamrától, de egyedül nem boldogult. Épp kapóra jött a pap, aki épp akkor tért vissza a könyvtárból. Tehát a druida a papra bízta a törpét. Azám, de a törpének nem akaródzott aludni menni, így a pap elkezdte rábeszélni, úgy hogy a társával példálózott, aki már jó úton haladt az alvás felé:
- Látod a barbár már megy lefeküdni, azt szeretné ha lefeküdnél vele.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 05-23-2006 at 12:10..
|
03-29-2006, 10:28
|
|
Member
|
|
|
|
az egész történet nagyon állat, de a befejezés
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
03-29-2006, 12:26
|
Member
|
|
|
|
Yo story nekem megér egy zöldet
|
03-29-2006, 12:27
|
Member
|
|
|
|
majd ha adhatok megint neked...
|
03-29-2006, 23:36
|
|
Member
|
|
|
|
Last edited by Senki; 03-29-2006 at 23:38..
|
03-30-2006, 12:52
|
|
Member
|
|
|
|
Steve, Senki: veletek nem történtek hasonló esetek játék közben?
/ókyr töredék/
|
03-30-2006, 13:10
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Chris
Steve, Senki: veletek nem történtek hasonló esetek játék közben?
|
háááát... nem nagyon... igazából csak fájdalmas JK bakik...
Vamp: meg akarja ölni a JK a herceget. nem közli az én karimmal aki csak áll és nem érti hogy most mit kellene tennie, kinek az oldalára álljon. nagy baj nincs mert a herceg Gargoylát leköti a Khiasyd tündértrükkje, a herceget meg Szet öröksége... nade JK megszólal: akkor lassan odamegyek és átdöföm rajta a karót... na erre a herceg (mivel Igaz brujah ) fogja: időtöréssel felpörög és eldob még egy brutál téboly-t mindenki menekül rötschreckben, kivéve a Chuck Norrisi tempóval és látványossággal közeledő JK-t aki korábbi
marhaságából kifolyólag egy kathai mandarin szerint kiválóan érdekes kísérlet áldozatává vált büntetésképp, és egy démonnal zárták egy testbe ... nos ügye a démon élvezi a show-t és nem akar elfutni így besül a herceg minden próbálkozása... nade még az is kiderül, hogy a JKnál nem fa vagy csontkaró van, hanem egy marhanagy féémcucc... azzal meg túrót se ér... na ezidő alatt bejött a segítség... ehhehh... én úgy ledaráltam volna a herceget annak a karinak a képességeivel de ez bebénázott.. (minek kap öreg vámpírt ha béna... pfff LOL) na miatta kénytelen voltam aurát formáltatni a mandarinnal (persze szívesen segített miután a birtokaimat ráhagytam... mert ügye ártatlan voltam és megintcsak ezt is megúsztam volna de mivel az a szerencsétlen Khiasyd meg azt mondta hogy az ő testőre vagyok és azért mentem velük, visszarángatott a balhéba és napoznom kellett volna, ha nincs az a szívélyes klánbarátságom a nosfikkal akik elrejtettek amíg átformáltam a testemet és a mandrain küldöttje elleplezte az aurámat is... szóval kiestem jó 5-6 napi eseményekből, és a saját ügyem se haladt... mindegy... jó úton vagyok ahoz hogy gyanúkeltés nélkül vegyem fel új személyazonosságommal a régi ügyem szálait )
szóval csak ilyenek történnek...
najó... meg SR-be budapesten a törpe rigóm (hiába, annyira szeretem azt a karit hogy inkább legeneráltam újra és hozok ide netre egyet belőle....) asztal alá vedeli az orkot, aki fele annyitól kifekszik, aztán alkohol bontóval a májamban kijózanodok egy 5 perc után és elmegyünk kocsikkal. az ork még másnap reggel is részeg a kocsma előtt saját hányásában kóvájogva, annyira immobillá ittam... hiába... a 80%os vodka az 80%os xD kellett neki kiröhögnie, hogy az első korty után megfejeltem a pultot és pár perc kelett (éljen megint az az alkoholos kiberver) amíg feleszméltem xD
|
03-30-2006, 13:43
|
|
Member
|
|
|
|
|
03-30-2006, 14:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
szóval csak ilyenek történnek...
|
Azért ezek sem semmik
Egyébként a tuti recept a bakikra, egy agyilag full lefárdat csapat plusz egy ugyan ilyen mesélő... (azt nem állítom, hogy a kaland is haladni fog, de a hangulat az... )
Ilyen hangulatban esett meg a következő:
DM:
- ... sok fogadót láttok abban az irányban...
Aúú (törpe varázsló):
- Akkor oda nem megyünk be, mert kiszedik a fogainkat...
A csapatnak lassan esett le, és nagyot koppnat (fog adó... )
/ókyr töredék/
Last edited by Chris; 03-30-2006 at 14:18..
|
04-03-2006, 12:49
|
|
Member
|
|
|
|
Pénteken Vampire-t játszottunk.
Alaphelyzet: egy fiatal nosferatu meg egy fiatal salubri beszélget. A nosferatu eddig csak patkány ghoulokat látott (olyanok vannak a mesterének), a salubri győzködi, hogy nem csak patkányokból lehet ghoult csinálni:
- Más állatokat, például farkasokat is magadévá tehetsz.
A srácnak csak akkor esett le mit mondott, mikor harsány röhögés tört ki körülötte...
Miután sikerült újra komoly arcot vágni, folytatták a beszélgetést. Egy idő után arra terelődött a szó, hogy az emberek jobbak-e ghoulnak, mint a patkányok. A nosferatu a patkányok mellett érvelt:
- De olyan szép hosszú farkuk van, és össze- visszarohangálnak.
Mire a salubri:
- Emberek közt is vannak ilyenek...
(Egyébként, a salubrival az a srác játszott, aki DnD3-ban a pappal szokott játszani, míg a nosferatu az a srác volt, aki DnD3-ban a druida.)
/ókyr töredék/
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|