|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
02-08-2011, 07:16
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csabi
nekem valószinüleg a 3 óra is sok.. már nem bírok ennyit egyhelyben ülni.. a pontozás az mind1, de részben Fefével értek egyet, ne az über aktivitáson múljon a győzelem, hanem a párbajos tudáson.
|
A kettő nem zárja ki egymást, lehecc te ott minden párbajon, ha gyengén játszol...
|
02-08-2011, 07:17
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Azért halkan megjegyzem, örülnék annak, ha olyanok (is) kifejtenék a véleményüket, akik az elmúlt két évben aktívan részt vettek a párbajokon...
Mielőtt lehurrogtok, ezt minden bántó szándék nélkül írom...
|
02-08-2011, 10:53
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Sőt, olyanok is, akik eddig esetleg nem játszottak, de idén szeretnének!
|
02-08-2011, 12:37
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
A kettő nem zárja ki egymást, lehecc te ott minden párbajon, ha gyengén játszol...
|
Tehát, ha én játszom 1 párbajon és megnyerem az ugye 5 pont, más játszik 5 párbajon és szerez három párbajon 2 pontot kettőn pedig 1-et, akkor gyengébben játszott 5 párbajon, mint én azon az egyen, de mivel aktívabb volt így neki van 8 pontja, nekem meg 5, én nyertem egy párbajt ő részt vett legalább 5-ön, tényleg a tudást emeli ki ez a pontozás nem pedig az aktivitást...
A Száműzött visszatér! (#708833)
|
The Following 5 Users Say Thank You to Fefe013 For This Useful Post:
|
|
02-08-2011, 14:23
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Fefével értek én is egyet!
Nekem teljesen jó volt a tavalyi pontozás.
3 órásnál szerintem se legyen hosszabb.
Az időpontok tekintetében valóban sok volt a 2 hetes szünet.
Kevesebb a lehetőség, hogy részt vegyünk a párbajokon ha csak a hónap első felére korlátozódik.
Az, hogy variáljuk az induló országokat, fajokat, személyiségeket csak színesítheti a játékot
|
02-09-2011, 09:45
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Kezd ez alakulni.
No akkor most itt tartunk:
- rövidebb fordulók (max 3 óra)
- indulás különböző országfelépítésekkel
- gyorsabb körváltások (?)
- nincs kieséses rendszer
- mégtöbb párbaj per forduló (pl heti 2 minden héten)
- a pontozást ne bolygassuk
A "mégtöbb párbaj per forduló" jól hangzik, de előidézheti azt, hogy széthúzódik amezőny, és az egyes párbajokon mégkevesebben vesznek részt. Alternatíva, hogy nincs mégtöbb párbaj, de elhúzzuk egész hónapra azzal, hogy csak heti egy van. Ennek a hátulütője pedig az, hogy nehezebb lesz olyan időpontot találni, ami a többségnek jó.
A "gyorsabb körváltások" javaslat eléggé leredukálódott, és már csak 2 percről volt szó. Gondoljatok bele az 1 percbe! Egy eddig 3 órás párbajt egy óra alatt végig lehet játszani! Egy eddig 6 óás párbaj izgalmait 2 óra alatt át lehet élni, és még fokozott izgalmakat is ad a gyorsaság miatt!
|
02-09-2011, 09:59
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kezd ez alakulni.
A "mégtöbb párbaj per forduló" jól hangzik, de előidézheti azt, hogy széthúzódik amezőny, és az egyes párbajokon mégkevesebben vesznek részt. Alternatíva, hogy nincs mégtöbb párbaj, de elhúzzuk egész hónapra azzal, hogy csak heti egy van. Ennek a hátulütője pedig az, hogy nehezebb lesz olyan időpontot találni, ami a többségnek jó.
A "gyorsabb körváltások" javaslat eléggé leredukálódott, és már csak 2 percről volt szó. Gondoljatok bele az 1 percbe! Egy eddig 3 órás párbajt egy óra alatt végig lehet játszani! Egy eddig 6 óás párbaj izgalmait 2 óra alatt át lehet élni, és még fokozott izgalmakat is ad a gyorsaság miatt!
|
Az elején nem lehet belépni, csak óra 01-kor...
akkor az már 1 körnek fog számítani?
csak a termelés miatt kérdezem...
az 1 percessel az a baj, hogy ha késel 10 percet, már véged is...
vagy akkor lehetne 1 perces kv, de a képzések nem úgy lennének beállítva, mint eddig, hanem pl. 5/3-ra (ez csak pl)
|
02-09-2011, 10:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Kevés az egy perc.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
02-09-2011, 10:10
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Kevés az egy perc.
|
ha jól veszem ki Ati szavaiból pont ez lenne a lényeg, hogy kevés, mert nem csak neked és nem csak poolnak van egy perce hanem mindenki másnak is.
|
02-09-2011, 10:32
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kezd ez alakulni.
|
Én a heti 2 párbajt javaslom és az 1 percet keveslem
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|