Igen, ebben egyet értünk!
De az Egészséges Fejbőrről már inkább elmondható az, hogy a koncertre járó közönségének a többsége kilátogat az álltalad kutyakainak nevezett együttesek koncertjeire is. Ilyen tekintetben tényleg nem voltam elég objektív.
Aki Sieg Heil-ezik, és karlendít, én nem tartom nemzeti szellemű magyarnak, inkább nácinak, divatnácinak. Bár én csak néha néha hallgatok Fejbőr és Cseresznyét, tudom, hogy nem az a céluk hogy Sieg Heilezzenek és karlendítsenek a koncerteken. Divízió tényleg egy rakás ..., bár én is hallgattam egy időben, sajnos. Mostanában Hungarica a számomra legközelebb álló nemzeti rockot játszó zenekar. A Kárpátiát sosem tudtam megszeretni, nemtudom miért. Meghallgatni meghallgatom, ha valaki azt szereti hallgatni, de magamtól egyszerűen nem.
Nincs az annyira Miskolcról is szoktak jönni egy csomóan pedig az sincs közelebb, csak mi pestiek vagyunk lusták Tavaly is kb haverommal 2en voltunk pestről (a pesti fellépőkőn kivül) viszont a társaság nagyobb része nem is egri volt
__________________ Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni
én karlenditéssel köszöntöttem otthon faluban a
sün haverokat
hajnali négykor a szintén sün sógort hivták h mit
csináljanak az erősen ittas, közösség elleni
izgatással és rendőri szerv sértegetésével
vádolható rokonnal
„A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása: Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!”
„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”
Nincs az annyira Miskolcról is szoktak jönni egy csomóan pedig az sincs közelebb, csak mi pestiek vagyunk lusták Tavaly is kb haverommal 2en voltunk pestről (a pesti fellépőkőn kivül) viszont a társaság nagyobb része nem is egri volt
en zala megyei vagyok, Pestre siman felmegyek, de Eger mar messzebb van...
tegnap este tehat lezajlott a koncert, es barmennyire hihetetlen, NEM VOLT balhe
eletem legjobb koncertje volt amugy
ehez csak annyit füznék hozzá, hogy helyben nem volt balhé... páran a suttyók közül, akik vidékről jöttek fel pár nappal korábban, lementek törzshelyemre balhézni 2nappal a koncert elött. (suttyó alatt a karlengető csürhe réteget értem, nem titeket) egy haverom kapott is, amikor megpróbálta kideríteni,hogy mennyire vannak tisztában azzal,hogy így magyar neonáciként tulajdonképpen saját magukat se tartják többre holmi háziállatnál. Tegnap estére igérték a visszatérésüket.Nem tudom,hogy koncert után lementek-e végül, mert nem voltam lent, és nem beszéltem senkivel még azóta.
Amúgy én is félelem nélkül elmegyek bármi ilyen koncertre, mert oda mindenki szórakozni megy és nem balhézni.
__________________ Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni