|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
09-17-2006, 16:20
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
No mindegy menj a vezérlőbe vedd fel a nyomravezetői díjat
|
Hihihi
A rendszer nem engedi, hogy díjjazzalak
Valamit tud ez a rendszer
|
09-17-2006, 19:09
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Jó igaz nem ezt mondtad
Szóval akkor már csak az a kérdés,hogy mennyi idő után jelentkezik ez a "hibernált ori" állapot? És az ilyen akkor gondolom ki is esik a pontlistából egy idő után. Ha igen akkor miért nem egyszerre történik a pontlista elhagyásaés a hibernálás? No mindegy menj a vezérlőbe vedd fel a nyomravezetői díjat
|
nemtom mennyi idő után jelentkezik, mitahogy a ponlistából való kiesést sem tudom mennyi idő után lesz. valaki régen azt állította, hogy 2 hét után esik ki egy ori, de ez szerintem nem így van.
ha tippelhetek a "hibernálás" kb a pontlistából való kiesés felénél van.
nem kapok jutalom pontot??? nah, többet nem is segítek itt a hozzád hasonló kezdő játékosoknak..!
|
09-17-2006, 21:01
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
|
Szóval azt írja ki, hogy elöbb másoknak adjak jutalompontot aztán adhatok neked is Majd kapsz késöbb, ha nem felejtem el
|
09-19-2006, 12:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Mondok akkor én egy érdekest, a hétvégén történt. Gnóm, ki van tiltva 1100 heki környékén. Első gömbön 14k a népesség, 98% a foglalkoztatás. Lelopom a tekijét, ráteszem a 36 köröket. Mikor a tekit már nem adja, lopom az emberét, mer mégiscsak nem jóbarát, hát érezze rosszul magát ha visszajöhet. A foglalkoztatása most 73%, a népessége 17500, és közben nem ment el serege. Tuti nem lefokozódtak a piaci egységei, mert egy hétig szabin volt, visszajött, és megkzedte a tilstását. Honnan szerezte az embereket szárazvihar és emberlopás mellett? Még éhezik is rendesen, mert folyamatosan 0 a gabonája, sőt 0 arany mellett nem zuhan ezer nyíllal a katmorálja, hanem egy nyíllal emelkedik.
|
09-19-2006, 13:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Monro kerdesere: Szerintem nincs azonositva, ennyi az egesz. A tobbi misztifikacio hmm..bolondsagnak tunik
|
09-19-2006, 14:36
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
nézd meg a betegség súgót, és ezt is számold ki magadnak
gondolom lenti csopiban vagy ahol olcsó az építőanyag, ezért könnyedén megoldható annyi kórház, hogy kb 12 kör alatt elmúljon a betegség.
egységet meg szerintem 300 hekin nem kell fokozni egy betegség miatt,
állítsd be jól az intézőt, hogy mindenképp menjenek a kórházak, tanyák, templomok barakkok, kocsmák.
a többi mehet alulra max leállnak pár körre.
|
Igazad volt , megáltam a lefokozással, építettem még 4 korházat ,volt két "jó"szomszédom vagy 500 emberrel megrövidítettem őket.Így kigyógyultam. Köszi a tanácsot.
|
09-19-2006, 15:07
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Figyu!
Nem kéne kristálygömböket és infókat kirakosgatni! Ezt tiltják a szabályok és az etikett!
Valakit (akár engem is) keress meg privátban, ha további segítség kell!
|
Biztosan igazad van , de hidd el nem szándékosan ,hanem tudatlanságból tettem.Privát üzenetet még nem küldtem ,majd megprobálom.A látott gömb annyira szokatlan volt , hogy nem tudtam megállni közlés nélkül.Még egy nagyobb (szerintem) butaságot is csináltam , a csoportfórumra feltettem , hogy beteg lettem és kerüljenek.Senki nem reagált rá. Máskor figyelmesebb leszek ,de tudjátok , hogy 4-5 hét nem elég a szabályok és az etiket elsajátításához .[
|
10-12-2006, 11:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
én is tapasztaltam ilyet, de gondoltam rendszerhiba.
egy ori az L-ben nem mentek el az egysége, nem nőtt a pénze, rúnája, embere...megnéztem este is, hát látom még mindig nem megy el. próbaképp estéig felraktam neki 12 kör vihar-szárazt. este a gömb változatlan, ugyanaz minden.
írok a supportnak, hogy mégis mi ez, rendszerhiba vagy mégis mi? a válasz, hogy nem kéne ilyen országokat támadnom, mert ez súrolja az erkölcstelen játék határát
szó ami szó így van ahogy az öregek mondják van ilyen
|
Nem tudom megállni, h ne kérdezzem meg:
az ilyen ori megtámadása miért súrolja az erkölcstelen játék határait?
10-14-2006, 12:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Nem tudom megállni, h ne kérdezzem meg:
az ilyen ori megtámadása miért súrolja az erkölcstelen játék határait?
|
Mer csak és kész!
|
10-16-2006, 11:29
|
Member
|
|
|
|