|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
02-01-2006, 17:13
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
De szerintem 20 percesnek kéne max lennie 1 meccsnek és utána döntetlen ha nem nyert senki sem, de persze fejenként 20 perc lenne és számolna vissza az óra amikor ő van soron:)
|
Remedy javaslata alapján jelenleg az a valószínű, hogy lesz egy schnellverseny egy kis bemelegítésnek, aztán pedig hetenként lesz egy forduló svájci rendszerben 30perces partikkal, amit a játékosok az adott héten tetszőleges, előre megbeszélt időpontban játszanak le.
(aki ezt nem érti, az se aggódjon, mindent elmagyarázok:))
|
02-01-2006, 17:20
|
Guest
|
|
|
|
Hát igen, a magyarázatnak asszem hasznát tudnám venni, mert nem biztos hogy mindent pontosan értek, de jól hangzik amit írtál
Megnéztem a freechess-t de elsőre nem tűnt könnyen kezelhetőnek, de ha emellett döntötötök akkor majd megbarátkozom az oldallal. (Azért vendégként sikerült egy győztes partit játszanom )
A pimpernel.com lényegessen könynebben kezelhető, bár komplett versenyek rendezésére asszem enm alkalmas, viszont ha valaki koordinálja az eseményeket akkor megfelelő.
|
02-01-2006, 17:33
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Hát igen, a magyarázatnak asszem hasznát tudnám venni, mert nem biztos hogy mindent pontosan értek, de jól hangzik amit írtál:D
Megnéztem a freechess-t de elsõre nem tûnt könnyen kezelhetõnek, de ha emellett döntötötök akkor majd megbarátkozom az oldallal. (Azért vendégként sikerült egy gyõztes partit játszanom:) )
A pimpernel.com lényegessen könynebben kezelhetõ, bár komplett versenyek rendezésére asszem enm alkalmas, viszont ha valaki koordinálja az eseményeket akkor megfelelõ.
|
lényeg h jól hangzik;)
ja igen, juteszembe, aki esetleg kollégiumból (proxy mögül) játszik, annak jó esélye van, hogy a Jin nevű klienssel tud csatlakozni, eddig midnenkinek sikerült:)
mellesleg azt nem is olyan nehéz kezelni szerintem, úgyhogy akit ez zavar, annak is ajánlom:)
jó, a winboard egyszerűbb :), de az nehezebben csatlakozik..
Last edited by director; 02-01-2006 at 17:35..
|
02-01-2006, 18:12
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
lényeg h jól hangzik
ja igen, juteszembe, aki esetleg kollégiumból (proxy mögül) játszik, annak jó esélye van, hogy a Jin nevű klienssel tud csatlakozni, eddig midnenkinek sikerült
mellesleg azt nem is olyan nehéz kezelni szerintem, úgyhogy akit ez zavar, annak is ajánlom
jó, a winboard egyszerűbb , de az nehezebben csatlakozik..
|
mivan?? úgy kell majd valami rpogival csatlakozni a játékhoz??
mert ha igen, akkor még min. 2 hét múlva kezdödjön a játék, mert most 4,2-es vinyóm van, mert beszart a 120 gigás és amíg vissza jön pestről az idő
|
02-01-2006, 18:48
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
mivan?? úgy kell majd valami rpogival csatlakozni a játékhoz??
mert ha igen, akkor még min. 2 hét múlva kezdödjön a játék, mert most 4,2-es vinyóm van, mert beszart a 120 gigás és amíg vissza jön pestről az idő
|
a winboard telepítve kb 8Mb, szerintem kibírod;)
|
02-01-2006, 19:25
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
a winboard telepítve kb 8Mb, szerintem kibírod
|
Hát jah most még van 105 MB hely még a vinyón, nagyon remélem, hogy hamar meglesz az új, mert semmi sincs a gépen szinte
|
02-01-2006, 19:26
|
Guest
|
|
|
|
És hol lehet majd ezt a rpogit letölteni??
|
02-01-2006, 19:30
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
És hol lehet majd ezt a rpogit letölteni??
|
a winboard-ot pl innen
de a freechess.org-on megtalálod a többi klienst is
|
02-01-2006, 21:17
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
a winboard-ot pl innen
de a freechess.org-on megtalálod a többi klienst is
|
köcce szépen
majd 1 magyarázó szöveget azért írhatsz ide ha megkérhetlek, mert hogy hogyan kell használni azt nem tom
|
02-01-2006, 23:57
|
Guest
|
|
|
|
Egy másik sakkos online oldal amin pár hete nyomtam pár játékot és szerintem nagyon jó és egyszerü is
http://www.flyordie.hu/
és magyar ráadásul, szal nem kell senkinek sem szerintem elmagyarázni, hogy mit kell hogyan csinállni
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|