|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

08-15-2008, 15:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
Tudnék azért mondani mind 2 klánra rosszat és jót is.
Komolyan már ÉN érzem rosszl magamat " pedig mindki tudjamilyen vagyok" amikor olvasom a Pannon vs BigGun társalgását.
Nekem is elborul az agyam elég soxor, olvasva a vádaskodásokat, Pláne IP ügyileg is meg a vádaskodásokat, Most "Ne haragudjon a Bigesek" De akkor én sirtam és töröltem, most ugyan azt csináljátok mint annó én.
Mondjuk én Pannon párti vagyok.
De a Big ugyan azt csinálja mint annó az angol1/A ba
Uralja az anyagpiacot. "Szerintem"
ÉN VÁLALOM MAGAM HOGY A BIG FELTÁPOLTA A MENZONT + BEVERTE.
Rengetegen mondták hogy bigböl monták neki. Neveket nem mondok mert nem akarom hogy megsértödjenek rám.
De az is csunya dolog volt a Pannontol amikor a Monro elhagyta a Szkarát pár honap mulva beutötték öket 1 énibe.
Nyugodtan Lehet Sőt kélek Titeket hogy szigyatok legalább tovább élek
HAJRÁ PANNON 
|
Remélem T-Mobil és Vodafone előfizetők nem érzik ezt diszkriminációnak... 
|
The Following 3 Users Say Thank You to Északföld For This Useful Post:
|
|

08-15-2008, 15:15
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Hmmm... akkor Ákos engem sem ismersz ?  ((
|

08-15-2008, 15:16
|
Member
|
|
|
|
Puma kérésére törölve...
Steve`sfield (#324643)
Last edited by Steve; 08-15-2008 at 15:21..
|

08-15-2008, 15:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
.. mekkora férgekkel kerültél véletlen egy csapatba.
meg kell említenem, hogy a mostani csapatom között sem puhatestűek, se anyaszomorítók, sem majmok, sem olyan játékosok nincsenek , akiknek inkább a végső pihenést kívánnám, mint a szenvedést az életben.
|
szerintem nincsen meg hozzá az erkölcsi háttered, hogy bármelyikünket is minősíthesd..
de mivel ez a hódító és az 1/A topic, nem is offolok tovább személyes ellentétektől vezérelve, én részemről sok sikert kívánok mindkét félnek és tényleg győzzön az, aki a legtöbbet tette meg a győzelemért
csak a hírek (természetesen szabályos keretek között) jussanak el idáig.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

08-15-2008, 15:20
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Tudnék azért mondani mind 2 klánra rosszat és jót is.
Komolyan már ÉN érzem rosszl magamat " pedig mindki tudjamilyen vagyok" amikor olvasom a Pannon vs BigGun társalgását.
Nekem is elborul az agyam elég soxor, olvasva a vádaskodásokat, Pláne IP ügyileg is meg a vádaskodásokat, Most "Ne haragudjon a Bigesek" De akkor én sirtam és töröltem, most ugyan azt csináljátok mint annó én.
Mondjuk én Pannon párti vagyok.
De a Big ugyan azt csinálja mint annó az angol1/A ba
Uralja az anyagpiacot. "Szerintem"
Rengetegen mondták hogy bigböl monták neki. Neveket nem mondok mert nem akarom hogy megsértödjenek rám.
De az is csunya dolog volt a Pannontol amikor a Monro elhagyta a Szkarát pár honap mulva beutötték öket 1 énibe.
Nyugodtan Lehet Sőt kélek Titeket hogy szigyatok legalább tovább élek
HAJRÁ PANNON 
|
Kedves Sati!
csúnya dolog volt biztos ha te mondod az ütés, bár a háttérről én nem tudok semmit, de van egy nagy különbség, és ez érezhető a beírásodon is.
A Szkarát nem mi tápoltuk fel azért, hogy legyen föld amit leüthetünk róluk nemde ?
és itt főleg nem a két klán vádaskodásairól van szó, hanem a pannonból néhány unszimpatikus fickó ezzel tölti unalmas napjait, hogy fórumon el van, kontra a nagy csapattal, akiknek elvileg nem sok közük van a Big Gunhoz, de mivel 1-1 játékossal képviseltetik magukat a gunba, vagy még azt se, maguknak érzik a háborút ellenünk, ha már aktívan nem tudnak benne részt venni, minden más lehetőséget megragadnak, ezzel meg tisztelve a Pannon-t.

|

08-15-2008, 15:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Sati ezt a részt megpróbáltam dekódolni, remélem pontosan értem, sírtál és töröltél mikor bevertek. Nem sirni kell hanem életképes orikat kell épiteni, ez a véleményem.
Quote:
|
Ez egy hatalmas baromság, gondold végig  Ha csaltak akkor nem fogják beismerni, ha meg nem csaltak akkor miért vállanák magukra?
Képzeld nekem is többen mondták régen, hogy wand csinálja a szabályokat, ÉszakZoli meg a súgót írja  Elhiszem mert sokan mondták 
Gyulaword (#79796)
Last edited by Gyula; 08-15-2008 at 15:27..
|
The Following User Says Thank You to Gyula For This Useful Post:
|
|

08-15-2008, 15:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Sati ezt a részt megpróbáltam dekódolni, remélem pontosan értem, sírtál és töröltél mikor bevertek. Nem sirni kell hanem életképes orikat kell épiteni, ez a véleményem.
Ez egy hatalmas baromság, gondold végig  Ha csaltak akkor nem fogják beismerni, ha meg nem csaltak akkor miért vállanák magukra?
Képzeld nekem is többej mondták régen, hogy wand csinálja a szabályokat, ÉszakZoli meg a súgót írja  Elhiszem mert sokan mondták 
|
Gyula ha én írtam volna a súgót, akkor abban sok köszönet nem lenne    Wand se írta a szabályokat ,sőt mindíg el lettek vetve a javaslatai is, sajna. Pedig azok jók voltak és nem támogatták a beverhetetlen országok tömeges létrehozásának lehetőségét. 
|

08-15-2008, 15:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Északföld
|
Ezzel csak arra akartam célozni hogy nem biztos h igaz az amit sokan mondanak.
De szerintem te nagyon jól értetted.
Gyulaword (#79796)
|

08-15-2008, 15:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Képzeld nekem is többej mondták régen, hogy wand csinálja a szabályokat, ÉszakZoli meg a súgót írja  Elhiszem mert sokan mondták 
|
Na Gyula, Te mondod ?
hogy életképes orikat kell csinálni 
Nem mondok semmitsem.
Te sem jutottál volna fel oda magasra pláne a játékodat ismerve és pláne abbol a lovébol amit vittél a volt klánodbol. 
Tudom ez másik ori.
Timurt azért tudtuk felütni mert a Szkarábol Nem engedett ki az Arwyl, Pedig amikor a Monroval voltam kotta üressen mentem SZK-ra.
Arwyl-t hiába szidják szép volt töle hogy üressen nem engedett ki a klánbol és az miatt tudtunk ütni .
Szomszéd tehenével nem tudunk anyira felmenni Mert mi magunknak termelünk és nem tápolnak.
Megálunk termelünk utánna ütün 1-2 öt majd ujra termelő állapotba megyünk át közbe bevernek minket is 1-2-3 x De még mindig ez a játék ami itt van lentebb és nem az ami ott fentvan.
|

08-15-2008, 15:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezzel csak arra akartam célozni hogy nem biztos h igaz az amit sokan mondanak.
De szerintem te nagyon jól értetted.
|
Gyula:
Ok.
Nem sokan csak 2-3 ember töl halottam akik a Bigesek közül haversába vannak
Nem ell ferditteni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
|
|
Posting Rules
|