|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |

11-04-2008, 08:34
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Egy kis reklám:
1.
Elkészült a FRADI LEGENDÁK első rész, dupla dvd-n!
A 3 órás műsor alatt megszólal Gyetvai László, dr. Fenyvesi Máté, Szabó László, Varga Zoltán és Bánki József.
A szerkesztők a beszélgetés során a FRADIZMUS-ról kérdezték őket, amelynek kapcsán szóba került fényes múltunk, a politika, a Fradiban játékosként eltöltött évek és hallhatunk véleményeket a jelenről.
A dupla DVD megvásárolható az Fradi ajándékboltban, 1899 forintos áron.
2.
Már rendelhető a 2009-es FRADINAPTÁR!
Az elmúlt két év nagysikerű kiadványa újra megjelenik. Az óriás méretű 2009-es Fradi falinaptár már megrendelhető, mindössze 1870 forint + postaköltségért. Rendelje meg most postai utánvéttel, hogy karácsonyig biztosan megkapja.
A kiadvány megrendelhető e-mailben a fradiujsag@fradiujsag.hu címen, telefonon és sms-ben a szükséges adatok megadásával a 0630-461-55-30-as számon!
(kép és infó itt: http://ftc.hu/popup_pic.php?id=22330)
|

11-04-2008, 08:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Felhívás demonstrációra!
A magyar szurkolótáborok - összefogva a közös ügy, a magyarság védelmében - demonstrációt hirdetnek 2008. november 8-án 14.00 órai kezdettel a Külügyminisztérium épülete elé. (1027 Budapest, Bem rakpart 47.)
Összefogásunk célja, hogy
- tiltakozzunk a szlovákok magyarellenes, fizikai és lelki brutalitása ellen,
- egységesen követeljük a magyarországi kormánytól a határon túli és inneni magyarság feltétlen és tevékeny védelmét, valamint
- ráirányítsuk a közvélemény figyelmét a nemzet egysége érdekében történő összefogás lehetőségére és erejére.
A rendezvény jellege – céljainál fogva – tagadhatatlanul politikai.
Hangsúlyozni kívánjuk azonban, hogy nemzet- és nem pártpolitikai.
Így a szervezők örömmel veszik, amennyiben politikai pártok, mozgalmak vagy civil szervezetek kifejezik az ügy melletti elkötelezettségüket, azonban kérünk minden politikai tényezőt, hogy látható és beazonosítható megjelenését ezúttal mellőzze a demonstráció alatt!
Demonstrációnk bár szurkolói csoportok összefogásán alapul, de hangsúlyozottan nem csupán szurkolói rendezvény, így arra minden magyar honfitársunkat várjuk és elvárjuk!
a magyar szurkolótáborok
|

11-04-2008, 08:38
|
Senior Member
|
|
|
|
ftc.hu
A Ferencvárosi Torna Club Közleménye
[2008-11-03 15:36]
A Fradi vezetése mélységesen elítéli azt a brutalitást, amit a szlovák kommandósok és a rendőri erők tanúsítottak a dunaszerdahelyi labdarúgó mérkőzésen.
Az FTC elvárja az illetékes állami szervek határozott és következetes fellépését az ügy tisztázása érdekében.
Hajrá Fradi!
Az FTC vezetése
|

11-04-2008, 08:40
|
Senior Member
|
|
|
|
pepsifoci.hu
Regedei Csaba, az Újpest és a Győri ETO korábbi futballistája a Dunaszerdahelyet erősítette a rossz emlékű, Slovan elleni szombati bajnokin. A játékos úgy tudja, a szlovák szurkolók kezdték el dobálni a rendőröket, erre válaszul nyomultak be a kommandósok a magyar szektorba.
– Akkor tudtam odanézni, amikor a bíró félbeszakította a meccset, és azt láttam, hogy a rendőrök ütlegelik a magyarokat. Meggyőződésem, hogy nem volt jogos a rendőri beavatkozás, nem lett volna semmi probléma, ha nem nyomulnak be a szektorba, hiszen csak a szokásos szócsatát vívta egymással a két tábor. Ennyi erővel bemehettek volna a Slovan szurkolóihoz is, annál is inkább, mert ők kezdték el dobálni a rendőröket, ami után ugye a magyarokat büntette meg a kommandó. Akárhová megyünk, mindenhol ellenszenvesen fogadnak bennünket, hiszen mi vagyunk a magyar csapat a bajnokságban – mondta Regedei a kisalfold.hu-nak adott videointerjúban.
A polgármester, Pázmány Péter a korábban elmondottakhoz annyit tett hozzá, jó arcú emberek, nem huligánok ruccantak át a Csallóközbe, a nagyobb bajt pedig az előzte meg, hogy a dunaszerdahelyi B közép nem hagyta el saját szektorát.
|

11-04-2008, 08:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Visszatérve az FTC-Makó meccsre...
Egyik lapon ezt olvasom:
FTC - Makó
(11. 09., 16 ó, Makó)
Másik lapon ezt:
16:00 - FTC - Makó
(férfi labdarúgás - NB II Keleti csoport, Albert stadion)
Na most akkor Makón lesz a meccs, vagy az Albert Stadionban????
|

11-04-2008, 08:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Úgyhogy szerintem még maguk a csapatok se tudják, hogy mi lesz pontosan. (vagy ha tudják, jól titkolják.  )
|

11-04-2008, 10:30
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Visszatérve az FTC-Makó meccsre...
Egyik lapon ezt olvasom:
FTC - Makó
(11. 09., 16 ó, Makó)
Másik lapon ezt:
16:00 - FTC - Makó
(férfi labdarúgás - NB II Keleti csoport, Albert stadion)
Na most akkor Makón lesz a meccs, vagy az Albert Stadionban????
|
Az Albert Stadionban lesz ez bizti 
Már csak azért is errre gondolok,mert mindkét esetben az FTC van előre írva.
Csak jó lett volna ,ha szombaton hagyják 
|

11-04-2008, 15:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Én is úgy tippeltem, hogy hazai meccs lesz, de a lényeg, amire rá akartam világítani az az, hogy nem minden esetben 100%-osak az internetes források. Így hát sajnos becsúszik pár hiba az én hsz-eimbe is.
Egyébként hagyomány (lenne), ha szombaton (lenne) a meccs, mivel a fradimeccsek szombaton voltak egy csomó időn keresztül. Ez az ide-oda tologatás nem volt nagy divat (eddig).
Nekem, és másoknak se tetszik, hiszen ha szombaton foci volt, azt akár élőben, akár tv-ben nézte az ember, volt utána 1 vasárnap, amikor a tesztoszteron, kreatin, adrenalin, és egyéb anyagok a szervezetedben visszacsökkennek a normál állapotra. Így meg vasárnap este 7-8-9-10-11 órakor hazaérsz a meccsről, vagy felkeslz a tv elől, és hétfő reggel 6-kor már mehetsz is melózni.
|

11-04-2008, 15:18
|
Junior Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Én is úgy tippeltem, hogy hazai meccs lesz, de a lényeg, amire rá akartam világítani az az, hogy nem minden esetben 100%-osak az internetes források. Így hát sajnos becsúszik pár hiba az én hsz-eimbe is.
Egyébként hagyomány (lenne), ha szombaton (lenne) a meccs, mivel a fradimeccsek szombaton voltak egy csomó időn keresztül. Ez az ide-oda tologatás nem volt nagy divat (eddig).
Nekem, és másoknak se tetszik, hiszen ha szombaton foci volt, azt akár élőben, akár tv-ben nézte az ember, volt utána 1 vasárnap, amikor a tesztoszteron, kreatin, adrenalin, és egyéb anyagok a szervezetedben visszacsökkennek a normál állapotra. Így meg vasárnap este 7-8-9-10-11 órakor hazaérsz a meccsről, vagy felkeslz a tv elől, és hétfő reggel 6-kor már mehetsz is melózni.
|
Úgy tudom, hogy a TV-ben lévő élő közvetítések miatt van a tologatás, és emiatt vannak a mérkőzések főként hétfőn.
|

11-04-2008, 15:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
A Dunaszerdahelyi balhéhoz kis kiegészités.
nekem 2 ismerősöm is kint volt a meccsen és az ő elmondásuk szerint is a szlovákok dobálták a rendőröket, akik erre a magyar szektorba nyomultak. Illetve egy szomorúbb tény az,hogy 2halálos áldozata is volt az esetnek (az egyiket személyesen is ismerte a srác), amit nem hoztak (még) nyilvánosságra 
|
|
Posting Rules
|