|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-01-2006, 20:22
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Szerintem nem jó, ha a 615 többsége nem a játék miatt van fent, hanem mert "kötelezö" (már amennyire ez az egész kötelező  ). Ezért mondom, hogy csak az menjen oda, akinek az tetszik, ami ott van (nem föltétlenül rossz vagy jó), a többieket hagyjuk meg a másik úton.
|
Ahogy én figyelem, van nem kevés ori, aki megindult felfele mint atom. Nem tudom kik ők, és mennyire rutinos A-s játékosok, de a jelek szerint nem mindenki éri be a top30%-al. Ha nem kell felmenni az A-ba, akkor nem is fog felmenni az újak 99%-a.
|

12-01-2006, 20:24
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
számit?
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Számít ez a szavazás vmit?
|
- talán igen, hiszen azoké is a játék akik játszák - de a létszám nem valami sok! 
|

12-01-2006, 20:25
|
Member
|
|
|
|
Lehet hogy a levegőbe beszélek, és akkor bocs. De amennyire én láttam, ha egy ország feljött az 1A-ba, és mint a kő megindult felfele, az általában egy erős és főleg gazdag klánnak köszönhette, nem a saját tudásának. Ami azért nem mindenkinek adatik meg. Saját erőből meg senkinek nem lesz 65-70% barakkja.
(na jó, helyesbítek: lehet 65% barakkja, de nem sokáig  )
|

12-01-2006, 20:27
|
Administrator
|
|
Activity: 17%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Ha jól tudom álltalában az érvelések számítanak és nem a szavazás.
|
Így van, attól, hogy valaki bejelöl valamit fent, attól az nem lesz értékelhető. A szavazás része a megbeszélésnek csak azért van, hogy jobban nyomon lehessen követni, hogy ki mit is pártolt az ÉRVELÉSÉVEL.
|

12-01-2006, 20:30
|
Junior Member
|
|
|
|
és akkor?
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha nem kell felmenni az A-ba, akkor nem is fog felmenni az újak 99%-a.
|
Én már voltam többször is az a-ban, topp-klánban is, de az mf vagy max szövis játékot kedvelem - akkor tényleg fel kellene lépnem?? Nem fogok!  26-szor újrázhatok inkább a 2b-ben 
|

12-01-2006, 20:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by zaff
Én már voltam többször is az a-ban, topp-klánban is, de az mf vagy max szövis játékot kedvelem - akkor tényleg fel kellene lépnem?? Nem fogok!  26-szor újrázhatok inkább a 2b-ben 
|
OFF
Mindent meg lehet oldani. Majd egyszer javasold azt, hogy A-s ori nélkül is lehessen fordulni B-ből. Akkor nem kell újrázni. De én ez esetben max süvegcukrot adnék a forduláshoz, de számocskát azt nem 
Az 5let már többször megfordult a fejemben, mint jó javaslat, de számomra tárgytalan ezért nem is vetettem föl 
Szeretem az A-t 
|

12-01-2006, 20:42
|
Junior Member
|
|
|
|
off
Quote:
OFF
Majd egyszer javasold azt, hogy A-s ori nélkül is lehessen fordulni B-ből.
Szeretem az A-t 
|
1: volt már ilyen. 2: én meg nem szerettem meg :-) no és?
Last edited by zaff; 12-01-2006 at 20:47..
|

12-01-2006, 20:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Az 1-est én nagyon nem szeretném.
Anno mikor felléptem A-ba féltem kicsit nagyon. Addig jobbára csak ijesztgetést kaptam, hogy milyen nehéz, meg milyen rossz. Eredeti tervem az volt, hogy felviszem az orit 30%-ra, ott meg szk-ra teszem, és előszedem ha a másik kettő fordulni akar. Aztán felléptem, klántag lettem, és elkezdett baromira tetszeni az egész.
Ha lehetővé tesszük, hogy az A-t kompletten ki lehessen hagyni, akkor nagyon sok új és jó játékos eleve ki se próbálja, mert őt is elijesztették. Én is lefordultam volna B-ből, és máig sem tudnám miből is maradtam ki, ezzel szemben lehet itt ágálnék a változtatások ellen...
|
Synk, remélem nem gondolod, hogy bárki megijed majd az A-tól, főleg, ha végignyomott sok szintet. Sztem továbbra is minden új játékost érdekelni fog.
És azt se gondold, hogy attól, hogy én pl. az A kihagyását is szívesen látnám, attól még nem megyek el hozzád egyszer A-t hódítani  , vagy útálnám az A-t, vagy ilyesmi. Egyszerűen a körbenforgás Top feltételeit nem az A-ban kéne teljesíteni, elég a másik 4 szinten a már felsorolt okokból
|

12-01-2006, 21:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Az 1-est én nagyon nem szeretném.
Anno mikor felléptem A-ba féltem kicsit nagyon. Addig jobbára csak ijesztgetést kaptam, hogy milyen nehéz, meg milyen rossz. Eredeti tervem az volt, hogy felviszem az orit 30%-ra, ott meg szk-ra teszem, és előszedem ha a másik kettő fordulni akar. Aztán felléptem, klántag lettem, és elkezdett baromira tetszeni az egész.
|
Dettó! Azzal a külömbséggel, hogy nekem muszáj volt felvini az orit, mert akkor már nem lehetett a B-ből fordulni. Mindenesetre nagyon sok jó fej, jó játékos dekkol az A-ban, akikkel élvezet a játék és eszem ágában sincs ori nélkül hagyni a legfelső szintet  Kifejezetten örülök, hogy fel lettem kényszerítve oda
Quote:
Originally Posted by zaff
1: volt már ilyen. 2: én meg nem szerettem meg :-) no és?
|
Jah volt, de azért kék szám dukált. Én mondjuk hagynám fordulni a B-ből minden további nélkül azt, aki akar, de számot nem osztanák érte.
Nah de hagyjuk, ez nem ide tartozik.
|

12-01-2006, 21:16
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
Synk, remélem nem gondolod, hogy bárki megijed majd az A-tól, főleg, ha végignyomott sok szintet. Sztem továbbra is minden új játékost érdekelni fog.
És azt se gondold, hogy attól, hogy én pl. az A kihagyását is szívesen látnám, attól még nem megyek el hozzád egyszer A-t hódítani  , vagy útálnám az A-t, vagy ilyesmi. Egyszerűen a körbenforgás Top feltételeit nem az A-ban kéne teljesíteni, elég a másik 4 szinten a már felsorolt okokból
|
De igen, épp azt gondolom, hogy nagyon sokan megijednek az A-tól. Ez nem kifejezetten neked szól, hanem azoknak akik még nem jártak ott. Mint mondtam, előtte én is csupa rossz hírt hallottam róla, és félig halálra voltam felkészülve lépéskor.
Quote:
Jah volt, de azért kék szám dukált. Én mondjuk hagynám fordulni a B-ből minden további nélkül azt, aki akar, de számot nem osztanák érte.
Nah de hagyjuk, ez nem ide tartozik.
|
Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|