|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
05-27-2006, 12:31
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Toto ötlete nagyon érdekes és eredeti! Megérdemelte a jópontot!
|
05-28-2006, 12:53
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Mi van akkor, ha az utolsó pillanatok támadását korlátoznátok. Ha a kv előtti utolsó fél perc fel lenne osztva egységekre, és minél közelebb indít valaki támadást a körváltáshoz képest, annál több támadóértékre lenne szüksége. (pl. %-osan csökkenne a támadóértk, minél közelebb indítassz a kv-hoz).
Szóval tudom, hogy hülyeség, csakhát Ati azt írta, mindenki szóljon hozzá, akit érint
Számokkal nem tudom alátámasztani, ahhoz nem értek
|
Teljesen kiszámíthatatlanná teszi a támadást.
Mint védő, nézel egy távolt, és látod, hogy mennek feléd. De fogalmad sincs, hogy az a 100k lovas, ami megy, az most milyen támadóerővel bír. Képtelenség így védekezni, és az eddiginél is kockázatosabb visszatámadni, mert semmit nem tudsz számolni, nem tudod, hogy mennyi védelem maradjon otthon, vagy egyáltalán be fog-e ütni.
|
05-28-2006, 14:16
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen kiszámíthatatlanná teszi a támadást.
Mint védő, nézel egy távolt, és látod, hogy mennek feléd. De fogalmad sincs, hogy az a 100k lovas, ami megy, az most milyen támadóerővel bír. Képtelenség így védekezni, és az eddiginél is kockázatosabb visszatámadni, mert semmit nem tudsz számolni, nem tudod, hogy mennyi védelem maradjon otthon, vagy egyáltalán be fog-e ütni.
|
És? Ha meg van adva, hogy mikor kb menyi a sereg ereje, és időközönként néznek távolt, akkor azért be tudják lőni. Miért baj az, ha nem tudják pontosan mi menyi? Menjenek annyival hogy biztos beférjenek, vagy ne menjenek sehova, és védjenek ha tudnak:P
|
05-28-2006, 14:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
És? Ha meg van adva, hogy mikor kb menyi a sereg ereje, és időközönként néznek távolt, akkor azért be tudják lőni. Miért baj az, ha nem tudják pontosan mi menyi? Menjenek annyival hogy biztos beférjenek, vagy ne menjenek sehova, és védjenek ha tudnak:P
|
Ja hogy ezentúl már az se legyen mindegy, hogy mikor néz valaki távolt? A távolbalását idejéből számolgassa ki, hogy mennyi a támadóértéke a seregnek?
Felejtős.
|
05-28-2006, 14:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ja hogy ezentúl már az se legyen mindegy, hogy mikor néz valaki távolt? A távolbalását idejéből számolgassa ki, hogy mennyi a támadóértéke a seregnek?
Felejtős.
|
Ezt jól megindokoltad.
|
05-28-2006, 14:45
|
|
Member
|
|
|
|
Megoldja azt, hogy ne érje meg utolsó pillanatban támadni, megoldja azt, hogy a védekező fél támadó serege gyengébb legyen mint a támadó fél serege, így van esély visszatámadni, ugyanabban a körben, de a támadónak is van esélye fogni a támadást, így jóval nagyobb sansza lenne a sikerre mint eddig. Ezen kivül nem mondtál semmi olyasmit amit ne lehetne kiküszöbölni valahogy. Szóval miért felejtős?
|
05-28-2006, 16:19
|
Member
|
|
|
|
Valószínűleg azért, mert körönként több távolbanézésre volna szükség rendszeresen... különben fogalmad sem lehetne a támadó sereg erejéről...
05-28-2006, 16:37
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Valószínűleg azért, mert körönként több távolbanézésre volna szükség rendszeresen... különben fogalmad sem lehetne a támadó sereg erejéről...
|
Én nem az egész körre gondoltam, hogy gyengül a támadóérték, csak az utolsó percekben, percben.
Az már sok lenne, ha a távolbanézés megadná a támadóértéket is? Ez eddigis csak egy számolás volt. És 1/A-ban nem hiszem, hogy sokan tévedtek azért, mert nem jól számolták ki a támadóértéket
05-28-2006, 17:20
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
|
Akkor 100% al számolsz, rettentő megeröltető tudom:P
|
05-28-2006, 17:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Akkor 100% al számolsz, rettentő megeröltető tudom:P
|
Miért számoljak 100%-kal, ha egyszer nem annyi? De mint mondtam ez felejtős, tehát kár erre több időt fecsérelni ebben a formában.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|