|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-29-2006, 12:32
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Igen, mert a végére már közelebb van a következő lépcsőhöz mint ami szerint Te fedeztetnél. Szerintem ez jogos.
|
Nem az a kérdés, hogy jogos e...
A cél az volt,hogy aki kevesebbet fedezett fel kevesebb legyen a költsége és 2000 heki alapmennyiségen mehessen. A minimum értékek azért kellenek, hogy a nagyoriknál ne kelljen "felcsavarni" a felfedezésszámlálót.
|

10-29-2006, 12:37
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nem az a kérdés, hogy jogos e...
A cél az volt,hogy aki kevesebbet fedezett fel kevesebb legyen a költsége és 2000 heki alapmennyiségen mehessen. A minimum értékek azért kellenek, hogy a nagyoriknál ne kelljen "felcsavarni" a felfedezésszámlálót.
|
A hatványom Wand alapelvei alapján születtek, tehát a folytatás is hozzá tartozik: felfedezett %-od alapján járulékos költségeid lesznek -de ezt már írtam.

10-29-2006, 19:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Mehetünk tovább
|

10-30-2006, 07:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Hali! Hogy hozzászóljak az ötlethez, az 1/A csoporton kivüli szinteken, nem hiszem, hogy olyan sok pénzt lehetne megtakarítani, hogy könnyebben le lehessen közdeni a magasabb fedezési értékeket.
Fél életemet megunnám míg összegyűlne az a pénz, vagy katonamennyiség, hogy 5 hekti fedezhessek 
Az 1/A-ban meg ezzel a lehetőséggel ismét a nagy orik lennének segítve akik már feljutottak, és semmire sem kell költeniük. És akik békepártiak, és semmi áron sem akarnak ütni, csak fedezni, azok meg felörlik az összes pénzüket mikorra egy nagyobb orihoz érnének, hogy változtathassanak béke-szeretetükön
Én nem értek egyet... 
|

10-30-2006, 08:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Iron, lentebbi szinten hova akarnál elfedezni?5k-ig?
|
Sztem nem jól értelmezted a leirtakat...
|

10-30-2006, 08:18
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Hali! Hogy hozzászóljak az ötlethez, az 1/A csoporton kivüli szinteken, nem hiszem, hogy olyan sok pénzt lehetne megtakarítani, hogy könnyebben le lehessen közdeni a magasabb fedezési értékeket.
Fél életemet megunnám míg összegyűlne az a pénz, vagy katonamennyiség, hogy 5 hekti fedezhessek 
|
Az eddigi javaslatok szerint, az 1/A csoporton kivul mas helyen (ha nem termelni mesz az egig) nem kulonosebben erintene.
Ahogy emlekszem, 5 ezer hekitol kezdene komolyabban dragulni a katonaszukseglet, ha jol emlekszem, akkor 5000 hekin lenne 500 katona egy hektar.
Ugyan ez a penzszukseglet is: 3000 hekin; ha Te akarsz fedezni egy max. fedezest, akkor 27 milla aranyba kerulne a fedezes koltsege osszesen.
Nem ertem, mi lenne ebbe olyan draga?
|

10-30-2006, 08:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Ahha, akkor én nem néztem át teljesen a beirtakat....de mondjuk az 1/A-s véleményem akkor  helyénvaló még 
|

10-30-2006, 08:27
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
És akik békepártiak, és semmi áron sem akarnak ütni, csak fedezni, azok meg felörlik az összes pénzüket mikorra egy nagyobb orihoz érnének, hogy változtathassanak béke-szeretetükön 
|
Ehhez meg annyit, hogy akik bekepartiak, es csak fedezgetve mennek felfele, azok meg fizessek meg...azt hiszem az 1/A (az eddig leirtak szerint) ne a beke szigete legyen, hanem ussenek az emberek! S a bekeparti minek vagyik a topra?...
(s vedd figyelembe azt is, hogy ha ezen nem tortenik valtozas, akkor a top1 klan pl. rohogve tud felhozni fedezessel ujabb orikat, anelkul, hogy barminemu koltsegekbe vernek magukat...)
|

10-30-2006, 08:35
|
 |
Member
|
|
|
|
És Téged mért zavar, hogy hoznak fel orikat, ha egyuttal a közelükbe se tudsz férkőzni majd a fedezés miatt ?
Nem mind1 hogy 50 ori van fenn, vagy 10, ha igyse ugyse zudsz a közelükbe érni ?
|

10-30-2006, 09:03
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
És Téged mért zavar, hogy hoznak fel orikat, ha egyuttal a közelükbe se tudsz férkőzni majd a fedezés miatt ?
Nem mind1 hogy 50 ori van fenn, vagy 10, ha igyse ugyse zudsz a közelükbe érni ?
|
Akkor téged miért zavar az hogy megpróbáljuk ugy megreformálni az 1/A-t hogy hozzájuk lehessen férni?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 160 (0 members and 160 guests)
|
|
Posting Rules
|