|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

08-19-2007, 15:07
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
A lényeg,hogy nem indúl a srác,mert nem lát egy csepp esélyt se!
Ez poolnak érdem végülis 
Csak nem tudom mi abban az élvezet,hogy alap hátrányból indulnak páran,mert nincs tapasztalatuk!
|
Én pont ezért fogadtam el a 0 drágakövet 
Mert így azért ha lehagyom Poolt az vicc lesz  De szerintem ezzel Pool is egyet ért 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

08-19-2007, 15:07
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Attila(:
A lényeg,hogy nem indúl a srác,mert nem lát egy csepp esélyt se!
Ez poolnak érdem végülis 
Csak nem tudom mi abban az élvezet,hogy alap hátrányból indulnak páran,mert nincs tapasztalatuk!
|
Nem az élvezet miatt. Abban mi az élvezet, hogy 120k aranyat kapsz körönként és mégsem tudsz mit kezdeni vele? Aki nem jön, nem jön...
Ne arról szóljon már a párbaj, hogy 30-ra minden felépítve, bevédem magam 1.5 óra alatt, nőjön a nép, kki tud több házat építeni. És esetleg a végén kicsit varizok/tolizok...
Itt tényleg kell kicsit gondolkozni, hogy képzek, vagy a lét gyűjtöm a bankjaimnak, mit képzek, mikor képzek, mit építek, mikor építem...
|

08-19-2007, 15:08
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Én pont ezért fogadtam el a 0 drágakövet 
Mert így azért ha lehagyom Poolt az vicc lesz  De szerintem ezzel Pool is egyet ért 
|
Pedig azt hittem, hogy Te régen is párbajoztál eleget.
De ok, akkor ez ne számítson, csak játszunk egy jót...
|

08-19-2007, 15:11
|
Senior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Aki nem jön, nem jön...
|
kiváncsi leszek mennyi ember jön 
|

08-19-2007, 15:13
|
Senior Member
|
|
|
|
Azért pool most újra beindúltak a párbajok neked köszönhetően   grat hozzá 
Kellett neked Harcosok topicot olvasni 
|

08-19-2007, 15:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Pedig azt hittem, hogy Te régen is párbajoztál eleget.
De ok, akkor ez ne számítson, csak játszunk egy jót...
|
Számítson mindenképpen  !!!!Ha én nyerek ha te számítson 
áhh én már azután kezdtem amugy játszani amikor 2k lett a drágakő ára
én ezt a 2-t is már ugy mentem ,hogy be volt állítva 0 drágakő és ugy jelentkeztem 
de az egyik nem is rendes volt mer tott csak 25k arannyla indultunk 
De számítson 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

08-19-2007, 21:03
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Miert keseritetek meg jobban? A kedvenc csapatop 0:0-t csinalt, ugy, h 80 pecig ember elonybe jatszott es kihagyott meg 1 11-est, most meg kell olvassam harcosokat is. Hogy hogy bir meg a Fold egy ilyet?
Harcosok, ha egy kicsit is okosabb volnal, mar reg vege lenne az egessz szivatasnak, meg topiknak meg mindennek, de na... Kicsit mar uncsi a folytonos onimadatod, meg ondicsereted!
|

08-19-2007, 21:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by mennyelhej
Miert keseritetek meg jobban? A kedvenc csapatop 0:0-t csinalt, ugy, h 80 pecig ember elonybe jatszott es kihagyott meg 1 11-est, most meg kell olvassam harcosokat is. Hogy hogy bir meg a Fold egy ilyet?
Harcosok, ha egy kicsit is okosabb volnal, mar reg vege lenne az egessz szivatasnak, meg topiknak meg mindennek, de na... Kicsit mar uncsi a folytonos onimadatod, meg ondicsereted!
|
nem szoktam chat topikokba írni, de ezt a topicokot rendszeresen olvasom, és gyakran röhögöm magam az asztal alá
ha nem birod moderálni magad csak amiatt mert a kedvenc csapatod vesztett, akkor ne írj fórumokra, vagy egyszerűen ne nézz focit,... szerintem
másrészt ha az egészet csak öndicséretnek tartod, jelentkezhetsz a párbajra és elverhetsz mindenkit, vagy ha nem hiszed magad olyan jónak, csak kritizálni tudsz, akkor a témát l is lehet tiltani!
ennyi
|

08-19-2007, 21:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by mennyelhej
|
Quote:
Originally Posted by -Ede-
nem szoktam chat topikokba írni, de ezt a topicokot rendszeresen olvasom, és gyakran röhögöm magam az asztal alá
ha nem birod moderálni magad csak amiatt mert a kedvenc csapatod vesztett, akkor ne írj fórumokra, vagy egyszerűen ne nézz focit,... szerintem
másrészt ha az egészet csak öndicséretnek tartod, jelentkezhetsz a párbajra és elverhetsz mindenkit, vagy ha nem hiszed magad olyan jónak, csak kritizálni tudsz, akkor a témát l is lehet tiltani!
ennyi
|
szerintem ideje aludnotok  
|

08-19-2007, 21:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by AndrewB
szerintem ideje aludnotok  
|
mondassz valamit 
a tüzijáték ellopta a dobhártyám 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|