|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-14-2012, 20:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 71%
|
|
Quote:
Originally Posted by Killer
azt az orszagot amit ezzel a sereggel tamadtam kulonosebb piaci manoverek nelkul siman fenn lehetett tartani,ezzel szemben az en orszagom szarra volt elezve es hosszutavon mindekeppen eletkeptelen volt.
azert mert te nem szereted az A topja igenis a jatek csucsa,es rengeteg taktikai manovert ad rendkivul elvezetesse teve a hadis jatekot!legalabbis ez az en velemenyem,es gyanitom meg jopar jatekose.a topba felmaszni es forogni valoban eleg unalmas lehet,de azt nem ertem ha igy erzed miert nem teszed magasabbra a lecet?
ja es akkor meg nem is beszeltunk a klanutesrol 
magasabb hektaron meghalna a jatek,ha a piac nem ugy mukodne ahogy.
|
Én nem értek az A-hoz, sőt mi több, nem szeretem. De nem lenne egyszerűbb ha ott a klánraktárt babrálnánk meg, hogy ne kelljen ott is a piacon szerencsétlenkedni? És akkor a lenti piacváltoztatások nem lennének rá hatással. Bár ez csak egy ártatlan laikus felvetése.
|

11-14-2012, 20:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by RastArtist
Én nem értek az A-hoz, sőt mi több, nem szeretem. De nem lenne egyszerűbb ha ott a klánraktárt babrálnánk meg, hogy ne kelljen ott is a piacon szerencsétlenkedni? És akkor a lenti piacváltoztatások nem lennének rá hatással. Bár ez csak egy ártatlan laikus felvetése.
|
egy komolyabb osszecsapas klanszinten vagy 20k heki felett mar egyeniben is,legalabb fele reszben a piacon dol el(szerintem).
jelzotetelek fogok ki fer hozza mihez stb......
egy jol felepitett tervnel a piaci manoverekbol lehet kovetkeztetni az ellen lepeseire,viszont ha nem tudod milyen meretu es mennyisegu nyula van a cilinderbe(jelen esetbe egysegtarolos klanraki) az eleg kinos lehet.mondjuk egyenibe -1500 klanba meg vagy-20000heki.szerinted ez jo otlet?
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|

11-14-2012, 20:26
|
Member
|
|
|
|
Quote:
egy komolyabb osszecsapas klanszinten vagy 20k heki felett mar egyeniben is,legalabb fele reszben a piacon dol el(szerintem).
jelzotetelek fogok ki fer hozza mihez stb......
egy jol felepitett tervnel a piaci manoverekbol lehet kovetkeztetni az ellen lepeseire,viszont ha nem tudod milyen meretu es mennyisegu nyula van a cilinderbe(jelen esetbe egysegtarolos klanraki) az eleg kinos lehet.mondjuk egyenibe -1500 klanba meg vagy-20000heki.szerinted ez jo otlet?
|
Én kérdeztem, nem mondtam.  Sose játszottam aktívan A-ban, ezért is jeleztem, hogy egy laikus kérdése fog következni. Sosem szívleltem azt a csoportot, így nem is értek hozzá igazán.
|

11-14-2012, 20:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Én kérdeztem, nem mondtam.  Sose játszottam aktívan A-ban, ezért is jeleztem, hogy egy laikus kérdése fog következni. Sosem szívleltem azt a csoportot, így nem is értek hozzá igazán.
|
nem is hulyeztelek le csak irtam nehany gondolatot 
en imadom az A-t foleg magasabb hekin rengeteg a taktikai elem amit mashol nem nagyon hasznalnak.2007 ota vagyok fent es vegig aktivan jatszottam.soha nem forditottam le az orszagom,mert nem a top30% volt a celom 
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|

11-14-2012, 20:39
|
Member
|
|
Longevity: 65%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Eddig szinte mindig elkövettem azt a hibát, hogy nagyon gyorsan "leszóltam" a javaslatok egy részét. Most igyekszem csak azokat rövidre zárni, amik vagy nem egyeznek a Hódító szellemiségével, vagy technikai akadályai lennének a megvalósításnak.
|
Köszönöm válaszod, mindent értettem.
Killer, eredetileg odavolt írva, hogy A-ra nem lenne érvényes, ez a császári csoport egy újabb kiváltsága lenne a full csere.
De megint mosódnak össze a topicok  

11-14-2012, 20:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pirostraktor
Köszönöm válaszod, mindent értettem.
Killer, eredetileg odavolt írva, hogy A-ra nem lenne érvényes, ez a császári csoport egy újabb kiváltsága lenne a full csere.
De megint mosódnak össze a topicok  
|
az ilyenre szokta mondani Ati hogy az ilyesmi csak egysegesen megy.
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|

11-14-2012, 20:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
az ilyenre szokta mondani Ati hogy az ilyesmi csak egysegesen megy.
|
klán sincs minden szinten, meg klánraktár sem, meg klántámadás, stb.
Már jó ideje teljesen más a játék A-ban, mint az alsó 4 csoportban.
|

11-14-2012, 20:52
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Már jó ideje teljesen más a játék A-ban, mint az alsó 4 csoportban.
|
Ez a szerencse, különben már régen abbahagytam volna. Már elég rég óta csak az A miatt játszok.
Bármilyen módosítás, ami az A-s játékot negatívan befolyásolja, a hozzám hasonlóknak az esetleges elvesztésével járhat. Azért nem járható út az, ha a lenti miatt változtatjuk az A-t, de az sem járható, hogy fajokat, piacot változtatunk úgy, hogy az A-ban ez nem jelenik meg.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

11-14-2012, 20:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Ez a szerencse, különben már régen abbahagytam volna. Már elég rég óta csak az A miatt játszok.
Bármilyen módosítás, ami az A-s játékot negatívan befolyásolja, a hozzám hasonlóknak az esetleges elvesztésével járhat. Azért nem járható út az, ha a lenti miatt változtatjuk az A-t, de az sem járható, hogy fajokat, piacot változtatunk úgy, hogy az A-ban ez nem jelenik meg.
|
Szóval lényegtelen mennyire élvezhetetlen az alsó 4, A-t ne zargassuk. De az alsó 4-et se, mert abból A kimarad. Nem félő, hogy lassan kikopik az A is?
Ahhoz, hogy valaki A-be elérjen, előbb az alsó 4-en kell túlesni. Ezen szintek pedig lassan inkább hasonlítanak egy temetőre, semmint csatatérre.
|

11-14-2012, 21:05
|
 |
Member
|
|
Longevity: 65%
|
|
Quote:
Ahhoz, hogy valaki A-be elérjen, előbb az alsó 4-en kell túlesni. Ezen szintek pedig lassan inkább hasonlítanak egy temetőre, semmint csatatérre.
|
akkor te ott vagy ahol én már jártam... 
|
The Following 2 Users Say Thank You to Surranohalal For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|