|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-01-2006, 18:41
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
mégis
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt nem értem.
1500 kör nem volt elég, akkor most 500 elég lesz? :-o
|
szerintem elég lesz, ha a belső forumon hirdeted meg! 
|

12-01-2006, 18:44
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by zaff
szerintem elég lesz, ha a belső forumon hirdeted meg! 
|
Az megvolt anno, az eredményt látod. 
|

12-01-2006, 18:46
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintetek nagy gáz, ha kivágom a Hódból azokat, akik csak a szavazás miatt regeltek ide, és azon belül is direkt marhaságokat nyomkodnak?
|
Ati, én is marhaságokat nyomkodok néha mert ezen a fórumon nem ismerem ki magam, túl bonyolult 
Meg igen ritkán járok ide....azért csak nem vágsz ki:P
|

12-01-2006, 18:50
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Szavaztam .
A véleményem tegnap irtam, azóta nem igazán változott, 3x végig harcoltam hogy fordulhassak, nem értem miért nem lehet meglépni hogy X körtől az 1/A ban is legyen fordulási kényszer?
Adjunk már lehetőséget mindenkinek, arra hogy egy kicsi plusszal rendelkező orival kezdhessen ujra az 5. szinten
Elfigyeltem a klán eseményeket lassan az 1/A is odajut hogy egyedül próbálkozik mindenki feljutni.
Ez kicsit szomorú hiszen az A nak a klán játéknak valamikor külön vonzása volt igy pedig csak félelmeket vált ki vagy mint az látható egyedi próbálkozásokat!.
A régi módon sem volt könnyű, a változásokkal szerintem annak aki "csak játszik" majdnem, hogy lehetetlen.
A 2 verzióra szavaztam konzervatív vagyok, vagy játszanék!
|

12-01-2006, 19:03
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by SLady
Ati, én is marhaságokat nyomkodok néha mert ezen a fórumon nem ismerem ki magam, túl bonyolult 
Meg igen ritkán járok ide....azért csak nem vágsz ki:P
|
Te elmondtad a véleményed is mellé.
Más regisztrált, szavazott, kilépett, újra regisztrált, szavazott, kilépett. Ez utóbbinak semmi értelme.
|

12-01-2006, 19:23
|
Junior Member
|
|
|
|
szavazási témák
Én akár felvetném azt is (ami eddig a szavazásokon is látszik) 1 vagy 2 kombinációban is lehetne. Vagy marad ori az 1a-ban (30%-al) vagy fordul a 2b-ből de csak minden másodikra kap új személyiséget. Legyen ez választható!
|

12-01-2006, 19:44
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintetek nagy gáz, ha kivágom a Hódból azokat, akik csak a szavazás miatt regeltek ide, és azon belül is direkt marhaságokat nyomkodnak?
|
Sziasztok,
Tegnap reggel óta olvasgatom a hozzászólásokat ehhez a témához, először vagyok az A-ban pár hete. Eddig tetszett a dolog, bár az itteni témákat olvasgatva kicsit elrémisztett. Sokat nézegettem a pontlistát meg a támadásokat. Ezek alapján alakult ki bennem a szavazatom.
Szóval nem azért reggeltem hogy szavazhassak 
|

12-01-2006, 19:46
|
Administrator
|
|
|
|
Többen mondták, hogy kicsit félreérthető voltam... 2 becenév volt, ami teljesen egyértelműen csak a szavazás miatt lett regelve, azokat töröltem is, úgyhogy aki nincs törölve, arra nem gondoltam. 
|

12-01-2006, 19:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Az 1-est én nagyon nem szeretném.
Anno mikor felléptem A-ba féltem kicsit nagyon. Addig jobbára csak ijesztgetést kaptam, hogy milyen nehéz, meg milyen rossz. Eredeti tervem az volt, hogy felviszem az orit 30%-ra, ott meg szk-ra teszem, és előszedem ha a másik kettő fordulni akar. Aztán felléptem, klántag lettem, és elkezdett baromira tetszeni az egész.
Ha lehetővé tesszük, hogy az A-t kompletten ki lehessen hagyni, akkor nagyon sok új és jó játékos eleve ki se próbálja, mert őt is elijesztették. Én is lefordultam volna B-ből, és máig sem tudnám miből is maradtam ki, ezzel szemben lehet itt ágálnék a változtatások ellen...
|

12-01-2006, 19:52
|
Member
|
|
|
|
Attól hogy nem kötelező felmenni, még nem hiszem, hogy az emberek testületileg, élből elkerülnék, és elnéptelenedne az egész 1A. Mindig vannak, akiknek az a céljuk hogy ők legyenek a legnagyobbak. Akinek viszont ez nem szempont, az ne menjen oda, ha nem akar.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|