Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-14-2006, 18:44
McLoad McLoad is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Lehet h volt már ez, bocs ha még 1X mondom. Arra gondoltam (vagy csak emlékeztem ) h nem szerencsés korlátozni "szegény" kékek játékát azzal h csak akkor léphetnek ha ... nyugodtan léphessenek ha akarnak, de csak akkor kapna plussz személyiséget ha mindent csopit úgy teljesít ahogy most megszabjátok. Ha teszem azt 3 szinten lép pl a top5% ból de egy szinten csak 30%ból lép akk ne kapjon plussz személyiséget Ehhez hozzá lehet tenni Fegya javaslatát (388as post). Milyen viccesen nézne ki ha vki végigment tizenötször és van 3 személyisége. McLoad javaslatával az a gondom h miért kéne lemondania arról amit megszerzett? Jár neki, megdolgozott érte, bármennyire is unszimpatikus ez a "munka" többeknek. Lehet h nincs ideje épp akkor annyit játszani h mindenhol első legyen ezért dobja el az összegyűjtött személyiségeit? Nyáron meg épp lenne ideje és akk lehet h tudná teljesíteni a feltételeiteket, addig meg menjen szabira? Egyszerű, ha nem végzed el a munkát nem kapsz semmit, de ettől még ne érjen hátrány.
És mi haszna lenne ennek új számnak? (Amit Fegya javasolt) Én azt javasolnám, hogy írjuk ki még azt is az ori név mögé, hogy valaki hány gyöztes csatát vezetett + azt, hogy hányszor ártozót + azt, hogy hányszor lopot + hányszor ölt varázslokat és így tovább. Szerintem ez zsákutca. Én is nagyon sok mindennel dicsekednék az ori nevemben de a többieket ezt nem érdekli és igazábol engem se a többieké. Ez az egy kékszám müködne így és slusz elég enyi.
Sponsored Links
Old 09-14-2006, 20:02
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Békés View Post
Penya ötlete szimpi.
Ha csak játszani akar és nem hajt a kis kékekre akkor tud játszani és körbe járni.
Ha kell neki a kis kék akkor teljesitse a feltételeket.
Erről már volt szó, hogy a kis kék számokat el lehessen dobni, ha úgy gondolod, hogy ez "sok".
Old 09-14-2006, 20:08
director
Guest

Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Penya View Post
Lehet h volt már ez, bocs ha még 1X mondom. Arra gondoltam (vagy csak emlékeztem :D) h nem szerencsés korlátozni "szegény" kékek játékát azzal h csak akkor léphetnek ha ... nyugodtan léphessenek ha akarnak, de csak akkor kapna plussz személyiséget ha mindent csopit úgy teljesít ahogy most megszabjátok. Ha teszem azt 3 szinten lép pl a top5% ból de egy szinten csak 30%ból lép akk ne kapjon plussz személyiséget Ehhez hozzá lehet tenni Fegya javaslatát (388as post). Milyen viccesen nézne ki ha vki végigment tizenötször és van 3 személyisége. McLoad javaslatával az a gondom h miért kéne lemondania arról amit megszerzett? Jár neki, megdolgozott érte, bármennyire is unszimpatikus ez a "munka" többeknek. Lehet h nincs ideje épp akkor annyit játszani h mindenhol első legyen ezért dobja el az összegyűjtött személyiségeit? Nyáron meg épp lenne ideje és akk lehet h tudná teljesíteni a feltételeiteket, addig meg menjen szabira? Egyszerű, ha nem végzed el a munkát nem kapsz semmit, de ettől még ne érjen hátrány.

igen, ezt nagyon támogatom! lehessen fordulni, ha teljesíted a sima követelményeket (top30%), de ne járjon plusz személyiség.. így az is játszhat nyugisan tovább, aki már nem hajt annyira:)
Old 09-15-2006, 07:49
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Longevity: 99%

Újabb ötletem, hogy plusz személyiséget csak az 1A-ból lehessen szerezni. Körbefordulni plusz személyiség nélkül vagy kevesebb személyiséggel pedig lehessen az 1A-ból és a 2B-ből is.
Érveim:
-Nem lesz érdemes csak azért országot tartani az 1A-ban, hogy a többi ország könnyedén körbejárjon.
-Plusz személyiséget nem tud sokkal könnyebben szerezni egy újonchoz képest az, akinek már van több személyisége.
-A B-ből azért vezettük be a fordulást, hogy a több országgal játszók ne akadjanak el azért, mert valaki az 1A-ban tartósan akar játszani. A lefordulás biztosított, tehát nem lesz elakadás.
Old 09-15-2006, 08:46
McLoad McLoad is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Újabb ötletem, hogy plusz személyiséget csak az 1A-ból lehessen szerezni. Körbefordulni plusz személyiség nélkül vagy kevesebb személyiséggel pedig lehessen az 1A-ból és a 2B-ből is.
Érveim:
-Nem lesz érdemes csak azért országot tartani az 1A-ban, hogy a többi ország könnyedén körbejárjon.
-Plusz személyiséget nem tud sokkal könnyebben szerezni egy újonchoz képest az, akinek már van több személyisége.
-A B-ből azért vezettük be a fordulást, hogy a több országgal játszók ne akadjanak el azért, mert valaki az 1A-ban tartósan akar játszani. A lefordulás biztosított, tehát nem lesz elakadás.
Én benne lennék ebben is mondjuk szerintem nem sokára ki fogják támadni ezt az ötletet is
Viszont én azt kérdezném, hogy az 1/a-ban is ugyan azokat a feltételeket várjuk el az oriktól akik személyiségre hajtanak mint a többi csoportba vagy kevesebbet mondjuk top30%-ot mint eddig?
Old 09-15-2006, 08:50
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Érveim:
Ez a lehetőség volt régen:

csak az A-ból lehetett fordulni, aki A-ban akart játszani, az B-ben törölte magát, és 5. szintem, továbbra is egy személyiséggel új országot indított.

Ez a megoldás lett változttatva, mert nem igazán jött be nagyon sokaknak, és szerintem most se jönne be.
Old 09-15-2006, 09:01
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez a lehetőség volt régen:

csak az A-ból lehetett fordulni, aki A-ban akart játszani, az B-ben törölte magát, és 5. szintem, továbbra is egy személyiséggel új országot indított.

Ez a megoldás lett változttatva, mert nem igazán jött be nagyon sokaknak, és szerintem most se jönne be.
Az a különbség, hogy B-ből fordulás esetén megtarthatja országát és bizonyos feltételekkel megtarthatja személyiségeit is, csak nem növelheti a személyiségeit. Ez azért így más, mint régen.
Old 09-15-2006, 09:22
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Az a különbség, hogy B-ből fordulás esetén megtarthatja országát és bizonyos feltételekkel megtarthatja személyiségeit is, csak nem növelheti a személyiségeit. Ez azért így más, mint régen.
A személyiségmegtartás csak a régiekre vonatkozik, akik eleve "könnyített" feltételekkel szerezték a személyiségeket.

Az a baj, hogy ezzel a hosszú A-s játékot korlátozzuk, márpedig az A topjához hosszú játék kell, akár évek is. Miközben nyugodtan lehetne körbejárni másik országgal, és személyiségeket összeszedni adott esetben. Szerintem ezt a lehetőséget nem kellene eltörölni.
Old 09-15-2006, 09:36
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

De ha valaki 2-3 évig ott van 1/A-ban és ahogy Ati fogalmaz az A topjaban sok időt tölt, az addig 4-5 személyiséget is megszerezhet plusszba...Tehát a könnyű személyiségszerzés és az A-ban való topra törés üti egymást.
Old 09-15-2006, 09:38
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
De ha valaki 2-3 évig ott van 1/A-ban és ahogy Ati fogalmaz az A topjaban sok időt tölt, az addig 4-5 személyiséget is megszerezhet plusszba...Tehát a könnyű személyiségszerzés és az A-ban való topra törés üti egymást.
Nem üti egymást csak akkor két orival kell játszanod
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules