|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-14-2006, 18:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Lehet h volt már ez, bocs ha még 1X mondom. Arra gondoltam (vagy csak emlékeztem  ) h nem szerencsés korlátozni "szegény" kékek játékát azzal h csak akkor léphetnek ha ... nyugodtan léphessenek ha akarnak, de csak akkor kapna plussz személyiséget ha mindent csopit úgy teljesít ahogy most megszabjátok. Ha teszem azt 3 szinten lép pl a top5% ból de egy szinten csak 30%ból lép akk ne kapjon plussz személyiséget Ehhez hozzá lehet tenni Fegya javaslatát (388as post). Milyen viccesen nézne ki ha vki végigment tizenötször és van 3 személyisége. McLoad javaslatával az a gondom h miért kéne lemondania arról amit megszerzett? Jár neki, megdolgozott érte, bármennyire is unszimpatikus ez a "munka" többeknek. Lehet h nincs ideje épp akkor annyit játszani h mindenhol első legyen ezért dobja el az összegyűjtött személyiségeit? Nyáron meg épp lenne ideje és akk lehet h tudná teljesíteni a feltételeiteket, addig meg menjen szabira? Egyszerű, ha nem végzed el a munkát nem kapsz semmit, de ettől még ne érjen hátrány.
|
És mi haszna lenne ennek új számnak? (Amit Fegya javasolt) Én azt javasolnám, hogy írjuk ki még azt is az ori név mögé, hogy valaki hány gyöztes csatát vezetett + azt, hogy hányszor ártozót + azt, hogy hányszor lopot + hányszor ölt varázslokat és így tovább. Szerintem ez zsákutca. Én is nagyon sok mindennel dicsekednék az ori nevemben de a többieket ezt nem érdekli és igazábol engem se a többieké. Ez az egy kékszám müködne így és slusz elég enyi.
|

09-14-2006, 20:02
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Penya ötlete szimpi.
Ha csak játszani akar és nem hajt a kis kékekre akkor tud játszani és körbe járni.
Ha kell neki a kis kék akkor teljesitse a feltételeket.
|
Erről már volt szó, hogy a kis kék számokat el lehessen dobni, ha úgy gondolod, hogy ez "sok".
|

09-14-2006, 20:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Lehet h volt már ez, bocs ha még 1X mondom. Arra gondoltam (vagy csak emlékeztem :D) h nem szerencsés korlátozni "szegény" kékek játékát azzal h csak akkor léphetnek ha ... nyugodtan léphessenek ha akarnak, de csak akkor kapna plussz személyiséget ha mindent csopit úgy teljesít ahogy most megszabjátok. Ha teszem azt 3 szinten lép pl a top5% ból de egy szinten csak 30%ból lép akk ne kapjon plussz személyiséget Ehhez hozzá lehet tenni Fegya javaslatát (388as post). Milyen viccesen nézne ki ha vki végigment tizenötször és van 3 személyisége. McLoad javaslatával az a gondom h miért kéne lemondania arról amit megszerzett? Jár neki, megdolgozott érte, bármennyire is unszimpatikus ez a "munka" többeknek. Lehet h nincs ideje épp akkor annyit játszani h mindenhol első legyen ezért dobja el az összegyűjtött személyiségeit? Nyáron meg épp lenne ideje és akk lehet h tudná teljesíteni a feltételeiteket, addig meg menjen szabira? Egyszerű, ha nem végzed el a munkát nem kapsz semmit, de ettől még ne érjen hátrány.
|
igen, ezt nagyon támogatom! lehessen fordulni, ha teljesíted a sima követelményeket (top30%), de ne járjon plusz személyiség.. így az is játszhat nyugisan tovább, aki már nem hajt annyira:)
|

09-15-2006, 07:49
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Újabb ötletem, hogy plusz személyiséget csak az 1A-ból lehessen szerezni. Körbefordulni plusz személyiség nélkül vagy kevesebb személyiséggel pedig lehessen az 1A-ból és a 2B-ből is.
Érveim:
-Nem lesz érdemes csak azért országot tartani az 1A-ban, hogy a többi ország könnyedén körbejárjon.
-Plusz személyiséget nem tud sokkal könnyebben szerezni egy újonchoz képest az, akinek már van több személyisége.
-A B-ből azért vezettük be a fordulást, hogy a több országgal játszók ne akadjanak el azért, mert valaki az 1A-ban tartósan akar játszani. A lefordulás biztosított, tehát nem lesz elakadás.
|

09-15-2006, 08:46
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Újabb ötletem, hogy plusz személyiséget csak az 1A-ból lehessen szerezni. Körbefordulni plusz személyiség nélkül vagy kevesebb személyiséggel pedig lehessen az 1A-ból és a 2B-ből is.
Érveim:
-Nem lesz érdemes csak azért országot tartani az 1A-ban, hogy a többi ország könnyedén körbejárjon.
-Plusz személyiséget nem tud sokkal könnyebben szerezni egy újonchoz képest az, akinek már van több személyisége.
-A B-ből azért vezettük be a fordulást, hogy a több országgal játszók ne akadjanak el azért, mert valaki az 1A-ban tartósan akar játszani. A lefordulás biztosított, tehát nem lesz elakadás.
|
Én benne lennék ebben is mondjuk szerintem nem sokára ki fogják támadni ezt az ötletet is 
Viszont én azt kérdezném, hogy az 1/a-ban is ugyan azokat a feltételeket várjuk el az oriktól akik személyiségre hajtanak mint a többi csoportba vagy kevesebbet mondjuk top30%-ot mint eddig?
|

09-15-2006, 08:50
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Érveim:
|
Ez a lehetőség volt régen:
csak az A-ból lehetett fordulni, aki A-ban akart játszani, az B-ben törölte magát, és 5. szintem, továbbra is egy személyiséggel új országot indított.
Ez a megoldás lett változttatva, mert nem igazán jött be nagyon sokaknak, és szerintem most se jönne be.
|

09-15-2006, 09:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez a lehetőség volt régen:
csak az A-ból lehetett fordulni, aki A-ban akart játszani, az B-ben törölte magát, és 5. szintem, továbbra is egy személyiséggel új országot indított.
Ez a megoldás lett változttatva, mert nem igazán jött be nagyon sokaknak, és szerintem most se jönne be.
|
Az a különbség, hogy B-ből fordulás esetén megtarthatja országát és bizonyos feltételekkel megtarthatja személyiségeit is, csak nem növelheti a személyiségeit. Ez azért így más, mint régen.
|

09-15-2006, 09:22
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Az a különbség, hogy B-ből fordulás esetén megtarthatja országát és bizonyos feltételekkel megtarthatja személyiségeit is, csak nem növelheti a személyiségeit. Ez azért így más, mint régen.
|
A személyiségmegtartás csak a régiekre vonatkozik, akik eleve "könnyített" feltételekkel szerezték a személyiségeket.
Az a baj, hogy ezzel a hosszú A-s játékot korlátozzuk, márpedig az A topjához hosszú játék kell, akár évek is. Miközben nyugodtan lehetne körbejárni másik országgal, és személyiségeket összeszedni adott esetben. Szerintem ezt a lehetőséget nem kellene eltörölni.
|

09-15-2006, 09:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
De ha valaki 2-3 évig ott van 1/A-ban és ahogy Ati fogalmaz az A topjaban sok időt tölt, az addig 4-5 személyiséget is megszerezhet plusszba...Tehát a könnyű személyiségszerzés és az A-ban való topra törés üti egymást.
|

09-15-2006, 09:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
De ha valaki 2-3 évig ott van 1/A-ban és ahogy Ati fogalmaz az A topjaban sok időt tölt, az addig 4-5 személyiséget is megszerezhet plusszba...Tehát a könnyű személyiségszerzés és az A-ban való topra törés üti egymást.
|
Nem üti egymást csak akkor két orival kell játszanod 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|