Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-08-2007, 15:12
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
mért is?
20%át eltudja engedni.... még így is...
+ ott a piac...
Érdekelne? Mért is lenne felejtős? az alap 30% +20% -ig írható lakitekivel??

Matekhoz sajna hülye vagyok, így nem tudom neked levezetni, de majd megteszi más, biztos. Még 30% elengedésével is elég kritikus a támadó törpe helyzete, ezt saját tapasztalatból tudom állíítani, 20%-al biztos nem mernék támadni, legfeljebb krónikázni, de azt meg stílustalannak tartom.
Sponsored Links
Old 03-08-2007, 15:39
LotR LotR is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Matekhoz sajna hülye vagyok, így nem tudom neked levezetni, de majd megteszi más, biztos. Még 30% elengedésével is elég kritikus a támadó törpe helyzete, ezt saját tapasztalatból tudom állíítani, 20%-al biztos nem mernék támadni, legfeljebb krónikázni, de azt meg stílustalannak tartom.
Félreérthettél vmit...
nos a +30% lenne lakástekercsnélkül a ferő helye és a lakitekit meg 20%-ig írhatná...
Így már nem lenne akkora gond ha lopják a tekercseit... Én erről írtam..
Old 03-08-2007, 16:55
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by skiti View Post
mármint hogy autovédelemre adjon a fajvarija?
nekem még ez tetszik a legjobban...
viszont akkor nehezebb lesz számolni a törpire, legy egy bazi nagy ismeretlen az egyenletben
de lehet hogy érdemes lenne kicsit ragozni ezt a témát

Nem nem, fajivaritol függetlenül gondolom hogy kellene autovédelem a lopás bizonyos számu lopás után, és a faj vari maradhatna régi.

Gyulaword (#79796)
Old 03-08-2007, 17:03
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
Jó lenne ennél jobbat kitalálni... KEzdetek arról meggyőzni, h a törpe jelenleg játszhatatlan.. pedig én láttam a csoportokba olyan törpöket is akik nem hiszem, h panaszkodnak
Nem akarok példálózni, de kénytelen vagyok (Remélem Civi nem megbocsátja)
Pl.: Civ-é elég durva volt, termelt, mégsem nagyon bántották...
Leütni nem ütötték, és L-be benne volt a top 10 oriba..

Akkor hol itt a gond? Játszható? Sztem nem gyengén... csak tudni kell vele.
Ati mondta vhol, hogy az ork az egyik legnehezebben játszható faj, mármint a legtöbb tp-t igyényli vagy vmi ilyesmi, nos lehet a törp itt a 2.?

Gyula ezzel a 2x-es dologgal 1 bajom van, az h visszalehet vele élni durván!!!

Sztem egy hadi törp-öt ugyebár nem vernek be, nos tartson bennt annyi pénzt, legyen bankja ,h ha ellopják a tekijét akkor legyen miből pótolni...
Mi van ha nincs bennt, mert pl éjjel történik? 2 lehetőség:
Egyik ne számoljon a max. lakitekijével v tartson bennt több tekit ,h kibírjon egy lopást...másnap meg kezdődhet a háború..
Az MF törpök meg győzzék meg a tolvajokat ,h vigyenek nyerset, amit általában a tapasztalt tolisok maguktól megtesznek, mert mér tenné tönkre a saját aranytojó tyukját?

Nos de ha már változtatni kell, akkor egy olyat el tudnék képzelni, h 30% helye van taki nélkül... de a lakitekije 20%-ig lenne írható..
Csak ezzel is az a gond ,h elég drasztikus változtatás Nem lehet Atin átvinni

Lotr: A kivétel erősíti a szabályt, egy két ember tud vele játszani de a nagy többség nem! Márpedig jó lenen ha játszhatóbb lenne a törpe, már azért is mert több lenne a csoportokban és a nyers ára nem súrolná a csillagokat.

Nem csak ezzel, mindennel vissza lehet élni, szóval ne haragudj de ezt érvelésként nem tudom elfogadni.

"Tartson bent annyi pénzt, legyne annyi laki tekije" Lotr érts meg légyszives, nekem sem és másoknak sem az a probléma ha egyszer lehúzzák a tekit a törpéröl, hanem a gond az ha talál a vérpistike egy törpit aki ad tekit és akkor addig húzza mig a törpi szabira nem megy vagy el nem fogy a pénze mert az összeset elköltötte a tekire jah és számold bele azt is mikor napi két három vérpistike is van a törpin, ez nem ritka.

"Az MF törpök meg győzzék meg a tolvajokat" Mindjárt sirva fakadok. Játszottál már az életedben törpével? Igan van egy kettő aki magátol megnéz ia rakit mielőtt tekit húz, egy kettőt le lehet szerelni dumával, a többség a vérpistikék meg nagy ivben tesznek rá, sőtt annál inkább húzzák a tekit. Ez nem megodlás.

Igen valóban az ork és a törp a két legnehezebb faj, a különbség annyi hogy az ork ha elvesziti a teki bónuszát és nem tudja pótolni akkor is jó esélyel megtorolja lopást. a tolinak meg inkább a törpét lopja minthogy az ork el kezdje mészárolgatni. Mellékesen az ork kevésbé lenne fontos az alsobb csopikba mint a törpe.

Gyulaword (#79796)
Old 03-08-2007, 18:05
csukja csukja is offline
Member

Longevity: 94%
Talking

nemtom ti hogy vagytok vele de az első orim törpe kereskedő volt és kezdő voltam, varis törpét csináltam, és sztem tökre jácható faj persze van könnyeb de én törpével kezdtem és elvoltam vele 1 évig, aztán egy óriás lesöpört a szövijével én meg akkor mf-be nyomtam
szal azért nem kell lebecsülni a törpét, ha meg panaszkodtok hogy a nyers ára a csillagokat veri, akkor meg ne mondjátok folyton hogy a tekit lehúzzák róla és ha túl sokszor húzzák le nem tudja pótolni stb.
Ha a nyersi ára csillagokat veri akkor elad nyersit és máris tudja pótolni!
erre sokan fogják sztem mondani hogy a törpnek is elfogy a nyersije, igen elfogy vár egy kört és bejön az újjabb termelés és megint el tud adni nyersit ha meg nem termel annyit hogy egy termelésből pótolja a tekit, vár 2 kört, a 3 kör nyersitermelés bevárása sztem azért sok, mert törpéről van szó tehát sokat termel + a nyersi magas ára és kijön egy szép csinos összeg amiből pótolja tekijeit
Old 03-08-2007, 18:27
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

A tekik autovédelme tényleg bőven elég lenne a törpinek, jó kis faj az.

De ez nem változtat azon a tényen, hogy a törpinek a legértelmetlenebb a faji varija. Legalább nem kell a felrakására pazarolni a készülit...
Old 03-08-2007, 18:56
csukja csukja is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post

De ez nem változtat azon a tényen, hogy a törpinek a legértelmetlenebb a faji varija. Legalább nem kell a felrakására pazarolni a készülit...
nem mer az orknak van a legrosszab faji varija
Old 03-08-2007, 18:59
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by csukja View Post
nem mer az orknak van a legrosszab faji varija
Látom ahhoz is nagyon értesz...
Ha talán megindokolnád, akkor tudnék kezdeni ezzel az állítással valamit, de így csak annyit mondhatok, hogy tévedsz.
Old 03-08-2007, 19:06
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post

Ez tény, felrakni nem is igen érdemes a raki kulcsot.

Gyulaword (#79796)
Old 03-08-2007, 19:07
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csukja View Post
nemtom ti hogy vagytok vele de az első orim törpe kereskedő volt és kezdő voltam, varis törpét csináltam, és sztem tökre jácható faj persze van könnyeb de én törpével kezdtem és elvoltam vele 1 évig, aztán egy óriás lesöpört a szövijével én meg akkor mf-be nyomtam
szal azért nem kell lebecsülni a törpét, ha meg panaszkodtok hogy a nyers ára a csillagokat veri, akkor meg ne mondjátok folyton hogy a tekit lehúzzák róla és ha túl sokszor húzzák le nem tudja pótolni stb.
Ha a nyersi ára csillagokat veri akkor elad nyersit és máris tudja pótolni!
erre sokan fogják sztem mondani hogy a törpnek is elfogy a nyersije, igen elfogy vár egy kört és bejön az újjabb termelés és megint el tud adni nyersit ha meg nem termel annyit hogy egy termelésből pótolja a tekit, vár 2 kört, a 3 kör nyersitermelés bevárása sztem azért sok, mert törpéről van szó tehát sokat termel + a nyersi magas ára és kijön egy szép csinos összeg amiből pótolja tekijeit

Ha ez iylen egyszerü lenne, meg így lenne ahogy te mondod, én biztos nem itt rinyálnék, de nem, nincs igazad.

Gyulaword (#79796)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules