|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

05-07-2007, 18:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Nem hiszem el, hogy azt nem veszik észre, amit én írok, azt meg igen,a mit te 
ezentúl neked küldeném el, amit szeretnék mondani jó? 
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Azt, amit Remy mond KB kétszázszor leírtam én is, a kutyát nemérdekli, nyugi nem csak téged nem vesznek észre.
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Es honnan veszed, hogy azt, amit en irok, az erdekel vkit? 
|
talán, mert így van?  
be kell valld te is, a te szavad itt rengeteget nyom alantba 
természetesen vagyunk mi is és amit mi mondunk is számít, de ha te mondod, azért mégis más
U.I.: ezzel most nem szeretnék megsérteni senkit, mert még van pár ilyen játékos itt 
|

05-07-2007, 18:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by -Hiena-
az nagyon kafa amikor 5-10 korrol egy keszultseggel 100-200millio aru epitoanyagot tuzel el. haszna semmi de jo poen mert ugye a tolikeszultseg nem csokken progressziven a tavolsag fuggvenyeben.
aki elfet valaszt a nyugissaga es a vedelem miatt az ne akarja terrorizalni kornyezo orszagokat. elegedjen meg a tamagocsizasert kapott kek szamokkal.
|
de értsd meg, hogy ezeket a tamagocsizókat is legyengítették  
|

05-07-2007, 18:22
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
mi is a játék neve? Felfedező?
|
nem, hódító, de akkor minek csináltatok fedezős fajt 
mert szerinted ez a békés élet faja. békésen meg csak fedezéssel lehet feljutni. ellent mondasz magadnak 
|

05-07-2007, 18:26
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
ezzel teljesen egyetertek. azert van az elf, hogy ne csak kockafejuek hoditozzanak. de konyorgom, nehogymar ezzel a minusz raforditassal konnyebben akarj eredmenyt elerni azoknal akik telo/oracsorgesre ebrednek ejjelente akar tobbszor is.
sima fedezessel is kaphatsz 4es szamot. nem tamogatom, de ez van.
5os kell ? kuzdj!
|
Sztem probáldd ki hogy elindulsz 5.ken semmi harc csak fedezés fel az A ig aztán ott is csak fedezéssel hirnév maradjon nulla....
sztem elég küzdés volna neked tulélni....Hidde lel ha valaki csak fedezne az is nagy küzdés...mert ha kitekiznek levernek / esetleg / vagy szétártoznak akkor mit szolsz????? azt ugye hoyg enm érdemlek meg egy számot sem mert nem harcoltam?????
Nem csak Háboruzni lehet akkor azok se kapjanak kék számot vagy jobbat mondok azok akik MNt-ket gyüjtenek és ugy haladnak felfele akkor azok sem érdemelnek semmit csak maluszt mert nem harcolnak???
|

05-07-2007, 18:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ezzel teljesen egyetertek. azert van az elf, hogy ne csak kockafejuek hoditozzanak. de konyorgom, nehogymar ezzel a minusz raforditassal konnyebben akarj eredmenyt elerni azoknal akik telo/oracsorgesre ebrednek ejjelente akar tobbszor is.
sima fedezessel is kaphatsz 4es szamot. nem tamogatom, de ez van.
5os kell ? kuzdj!
|
nem veszed észre, hogy csak te jössz több személyiséggel?? 
|

05-07-2007, 18:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Keményen nekiestek ennek a fajnak
Eddig azon gondolkodtam,hogy talán elffel megyek a következő szinten...  Pedig eddig csak törpivel voltam és ki lenne az elf ellensége ha nem a törp...
Azért én egyetértek ezekkel a változtatásokkal,mert az elf mindezektől függetlenül kap elég nagy védelmi bónuszt a katonaságra.Ha vmiért elmegy sztem valaki elfnek,akkor az a védelmi bónusz,mert az elég jelentős nála.Ha toli akarok lenni,akkor meg ottvan a fél-elf,pl.Most az elfek nem tudják kihasználni a védelmi bónuszukat arra,hogy "fedezzék" a lopásaikat.
És azt sosem szerettem,mikor leártózott,röhögött a markába és integetett,hogy gyere csak.
Mert azért én még olyan elfet nem láttam,akihez még egy orknak is nem kellett volna küldeni az összes tábornokot a teljes regementtel egyetemben.
De ez lehet,hogy csak a csopim miatt van 
|

05-07-2007, 18:35
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
a nem haszonszerző tolvajakciók eredményessége 80%-kal alacsonyabb
az ártó varázslatokhoz ötszörös mennyiségű rúna szükséges és használatukkor a varázslók 3%-kal jobban fáradnak
Ezeket inkább a zombiknak kellene adni. 

05-07-2007, 18:38
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Kb. este 6-ig olvastam a hozzászólásokat, gondolom azóta nem jött semmi érdemleges  Na akkor lássuk a számokat:
117orszgágot gömböztem meg G-ben mióta ott vagyok (62. hely-214 kb.) 4ország van, akit nem sikerült.
21elf
1ork
5törpe
2hulla
33gnóm
52óriás
Konklúzió: ezentúl gyakorlatilag két fajt találni meg a G topjában óriás, gnóm. Szükség volt erre?
Előny: lehet gnóm varit csinálni, mert nincs aki leölje a varikat 
Ja, hogy nem lesznek tolvajok? Kit érdekel? Csak akkor minek vannak a játékban? Arra a2szintre.
Tényleg azért lett ez a változás, mert Goldy nem tudta beütni az elfeket áldozat nélkül? Azért kíváncsi lennék, hogy hány olyan elf van A-ban, aki napi egyszer lép be, és szegény Goldyra süti el a készültségét.
Ati igazad volt ezt a javaslatot tényleg mindenki utálja 
Az a baj, hogy nem érted meg, hogy a kiigazítással nem lett erősítve az elf, és ha lett is max. 10%-ot és nem 50-et. (Miért nem tiltakoztak? Mert egy hiba javítás ellen nem szokás tiltakozni)
*lassú taps*
Last edited by Valezius; 05-07-2007 at 18:43..
Reason: Kiegészítés
|

05-07-2007, 18:41
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by System
Keményen nekiestek ennek a fajnak
Eddig azon gondolkodtam,hogy talán elffel megyek a következő szinten...  Pedig eddig csak törpivel voltam és ki lenne az elf ellensége ha nem a törp...
Azért én egyetértek ezekkel a változtatásokkal,mert az elf mindezektől függetlenül kap elég nagy védelmi bónuszt a katonaságra.Ha vmiért elmegy sztem valaki elfnek,akkor az a védelmi bónusz,mert az elég jelentős nála.Ha toli akarok lenni,akkor meg ottvan a fél-elf,pl.Most az elfek nem tudják kihasználni a védelmi bónuszukat arra,hogy "fedezzék" a lopásaikat.
És azt sosem szerettem,mikor leártózott,röhögött a markába és integetett,hogy gyere csak.
Mert azért én még olyan elfet nem láttam,akihez még egy orknak is nem kellett volna küldeni az összes tábornokot a teljes regementtel egyetemben.
De ez lehet,hogy csak a csopim miatt van 
|
Figyi Én amikor Regeltem az ELF nél eleve az volt irva hogy 30% Védelem katonaakciokkal szemben....Most csak a sugóhoz lett igazitva a dolog mert eddig a sugoban leirt 30% helyett csak 20% volt..Akkor mien erösitésröl irsz???? Csak ki lett javitva a tényleges értékre....
Azt azért mert ez ki lett javitva kapott ujabb maluszokat 
|

05-07-2007, 18:48
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Jönni fognak itt az óriás tolik