Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > MUD > Tesztelés
Register Stats Members List Today's Posts

Tesztelés Külön fórum a tesztelőknek

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-08-2009, 18:50
Swiss's Avatar
Swiss Swiss is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

1. Csata közben más karakter eseményei. Látod-e, is ha igen, akkor mikor, milyen körülmények között? Harcolsz-e olyannal, aki nincs is ott? azóta egyetlen esetben sem

2. Szakadás. Lassan ezt kipipálom, de a hétvégén még ezzel kapcsolatban jöhetnek az észrevételek. Van-e olyan, hogy a neteddel semmi gond, a játék viszont kidob? Van-e olyan, hogy szakad a neted, és huzamosabb ideig nem tudsz utána visszelépni, mondván, hogy már be vagy lépve? mindig kiírja ha szakadni fog, mindig megjavul, ezt is kiírja. Ha én szakadok és első-re nem enged vissza, zárom a foxot - majd újra - és úgy tuti

3.Dupla támadások. Tudsz-e olyat csinálni, hogy egy csatakörben két varázslat, illetve akció? Ehhez egymás utáni olyan köröket kell nézni, ahol előtte és utána is volt akció/varázslat, hogy biztosan ne egy átcsúszott kiírás legyen. Ha tehát 3 csatakör alatt 4 varázslatod volt, az gyanús, de ha 3 csatakör alatt 3, akkor az akkor sem az, ha az akcióid közvetlenül egymást követik a kiírásban. nem sikerült reprodukálni

4. Erő kiírással kapcsolatban volt Totótól egy észrevétel itt: http://forum.hodito.hu/showpost.php?...&postcount=360, ezt nem sikerült ismételnem. Ilyet tapasztal-e valaki, és ha igen, hogyan hozza elő, hogyan lehet ismételni, egész pontosna mit csinált? hasonlóra emlékszem, igyekszem megismételni

5. Phoenix jelezte, hogy a kereskedelmi poszton néha többet vett meg annál, mint amit beírt, vagy amennyi rendelkezésre állt. Ezzel kapcsolatban tapasztalt valaki valami rendelleneset? igen, teljes mértékben meg tudom erősíteni.
Megfigyelés:
Karakter visz saját város ker. posztjára fát vagy követ az építéshez. Elad 27 db. fát. Amikor visszatér, hogy újra vegyen nyersanyagot, akkor hiába írtam be 15 db-ot fából 27-et vett meg, erről úgy értesültem, hogy akartam venni a 15 követ hozzá de nem engedte mert túl sok minden lett volna nálam, ekkor megnéztem ténylegesen mi van nálam és nem 15 db volt fából hanem 27 pedig üresen mentem oda. Adott áruból még maradt a piacon.
A másik jellegzetes amit tapasztaltam annak ugyan ez az eleje azzal különbséggel, saját előállítású kardból sikerült többet vennem mint amennyi kint volt. És itt is csak annyit írtam be amennyit láttam, hogy van belőle kint. Ha jól emlékszem 9 volt és 20-at megvettem. Azóta átettem mindent egy védett ker. posztra és nem tapasztaltam, viszont nem is nagyon próbáltam.

6. Banditákkal kapcsolatos tesztek. Elsősorban az ostromkiírás, a harc a tömeges ellenfelek ellen, városbontás. az ostrom kiírásról egyszerre értesülök ami jó, viszont a Dus által említett javaslattal lehetne tompítani, 3 vagy több thick teljesen mindegy. A lényeg, hogy belépéskor egyszerre tudjam mi az ábra és ez kipipálva. A rombolásos sztorit lásd fent
The Following User Says Thank You to Swiss For This Useful Post:
Sponsored Links
Old 05-08-2009, 20:41
BimmBimm's Avatar
BimmBimm BimmBimm is offline
Member

Longevity: 94%

Halló

Bocs mindenkitől, főképp Atitól, hogy elég régen jártam erre, de nem volt időm játszani, mert felsorakoztak a ZH-nak becézett szörnyek a naptáramban. De elvileg túl tettem magam rajtuk.

Ez a kis kimaradásom is felfogható egy tesztnek, ugyanis a Banditacsávókák minden építményemet szétkapták, tehát ez szépen megy. Ill most írogatja hogy OSTROM ALATT A KLÁNVÁROS dolgot és ott is voltak, meg is öltek, de épületet nem láttam.

Mindegy, most az alvilágban áldozgatok, hogy el tudjak indulni kifele, mert ugye lehaltak a segítőim.

BimmBimm (#233333)

Éplista számító
Old 05-08-2009, 21:34
Toto's Avatar
Toto Toto is offline
Member

Longevity: 99%

Érdekes jelenségre lettem figyelmes. Toto2-t beléptetve felejtettem miközben a másikkal chateltem, és amikor ránéztem csak annyi volt kiírva a csataoldalon, hogy MEGHALTÁL!!!. Nem is maga a tény, mert azt már megszoktam , de semmi leírás, hogy Bandita vagy akármi megsebzett stb. Csak ez az egy szó és 3 felkiáltójel. Csináltam egy printscreent emléknek
Old 05-08-2009, 22:44
BimmBimm's Avatar
BimmBimm BimmBimm is offline
Member

Longevity: 94%

Egy kis hiba:

Arénabeli hatalmas csata közben folyamatosan nyomtam a rúgást, és fent ölddel kiírta hogy ütöttem... Nincs is megtanulva az ütés. A lenti eseménysoron rúgást írt. De fent többször is ütést, (legalább 4szer elolvastam, ennyire nem lehet vaksi)

BimmBimm (#233333)

Éplista számító
Old 05-09-2009, 08:50
Swiss's Avatar
Swiss Swiss is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Másoknak milyen tapasztalataik voltak a bontásokkal, illetve az ostrom kijelzésével?
Tegnap este 10-kor kilép, ma reggelre, nagy mértékű pusztítás:

- 2 db kovács
- 8 db fal
- 2 db barakk
- 20 elit
- 1 db ker. poszt (1 db nagyszekér, 2 db kis szekér ez fájt igazán)

Három karakter is megjárta a HL-t mire ki tudtam takarítani annyian voltak, bekaptam az ötvenes csapatot meg az aprót mellé.

Last edited by Swiss; 05-09-2009 at 09:05..
Old 05-09-2009, 09:09
Swiss's Avatar
Swiss Swiss is offline
Member

Ati, azzal lesz valami, hogy a gyümölcsöt is meg lehessen enni, ha már egyszer azt írja? Már korábban jeleztem, de mintha nem reagáltál volna.
The Following User Says Thank You to Swiss For This Useful Post:
Old 05-09-2009, 11:21
Swiss's Avatar
Swiss Swiss is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Swiss View Post

5. Phoenix jelezte, hogy a kereskedelmi poszton néha többet vett meg annál, mint amit beírt, vagy amennyi rendelkezésre állt. Ezzel kapcsolatban tapasztalt valaki valami rendelleneset? igen, teljes mértékben meg tudom erősíteni.
Megfigyelés:
Karakter visz saját város ker. posztjára fát vagy követ az építéshez. Elad 27 db. fát. Amikor visszatér, hogy újra vegyen nyersanyagot, akkor hiába írtam be 15 db-ot fából 27-et vett meg, erről úgy értesültem, hogy akartam venni a 15 követ hozzá de nem engedte mert túl sok minden lett volna nálam, ekkor megnéztem ténylegesen mi van nálam és nem 15 db volt fából hanem 27 pedig üresen mentem oda. Adott áruból még maradt a piacon.
A másik jellegzetes amit tapasztaltam annak ugyan ez az eleje azzal különbséggel, saját előállítású kardból sikerült többet vennem mint amennyi kint volt. És itt is csak annyit írtam be amennyit láttam, hogy van belőle kint. Ha jól emlékszem 9 volt és 20-at megvettem. Azóta átettem mindent egy védett ker. posztra és nem tapasztaltam, viszont nem is nagyon próbáltam.

Na ez most ismét, nagy szekérrel, kilenc segéddel megvettem a főváros piacán 35 fát,majd a kőre kattintva megint vettem 35-öt elvileg, viszont 63 követ vett meg és moccanni sem sikerült a túlsúly miatt.
#29 Swiss Cottage (15)
#30 Swiss Treasury (15)
#31 Swiss Court (15)

Klán:
#(?) RoSC (?)
Old 05-09-2009, 11:27
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Quote:
Tegnap este 10-kor kilép, ma reggelre, nagy mértékű pusztítás:

- 2 db kovács
- 8 db fal
- 2 db barakk
- 20 elit
- 1 db ker. poszt (1 db nagyszekér, 2 db kis szekér ez fájt igazán)

Három karakter is megjárta a HL-t mire ki tudtam takarítani annyian voltak, bekaptam az ötvenes csapatot meg az aprót mellé.
He-he

Nekem csak egy kerposzt sok-sok fával meg kaviccsal, karddal és pajzsal () és egy fal ugrott ma este

Amúgy vicces, mert kb egyetlen egy utat megtalálták, amikor nem kell elitekkel harcolniuk
Old 05-09-2009, 11:47
Dus Dus is offline
Member

Longevity: 93%

Ati, visszaépítettem a kerposztot, és ott van minden áru, ami lerombolás előtt volt
Old 05-09-2009, 11:48
Swiss's Avatar
Swiss Swiss is offline
Member

Quote:
Na ez most ismét, nagy szekérrel, kilenc segéddel megvettem a főváros piacán 35 fát,majd a kőre kattintva megint vettem 35-öt elvileg, viszont 63 követ vett meg és moccanni sem sikerült a túlsúly miatt.
Saját ker.poszt, megvásárolni kívánt mennyiség 15 fa, megvásárolt 26. Elég gyakran jelentkezik, ez most egy másik karakterrel volt.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules