|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-28-2006, 01:24
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Érdekes
Ezt az anarchos dolgot ne keverjük bele ebbe a témába,mert tapasztalataim szerint elég sokan megjárták már a poklot is!
(volt szövik,ismik,barátok,..esteleg ellenségek-ellenfelek)
pár ori átcsuszott ezért azért.
Az ok más és más!
Erről az anarchos témáról meg annyit,hogy aki esetleg véletlenűl *csal* esteleg nem tud róla ,hogy szabály ellenes a tevékenysége vagy az egyik családtagjával együtt teszik ki őket anarchba,mert kavarodás volt az még véletlenűl se tudja a jogait illetve észrevételét közölni,mert onnan nincs vissza út.(anarchból)
Egy tárgyláson is van védelem,mert aki bele ől az orijába xx smst azt megilletné az,hogy tudjon védekezni....a volt szövim járt így a napokban
Sorry,hogy én is elkanyarodtam!
-Tudnék én is másolgatni msn-ről meg e-mailból!(fölösleges)
Amúgy meg kár vitázni és egymást oltani,mert mindenki másképp játszik és mást lát jónak.
Vannak akik csak futnak egy gyors kört és gyüjtik személyiségeket.
Vannak akik A-ban tanyáznak.
És vannak akik hv-ban meg párbajon mókáznak.....
|

10-28-2006, 03:04
|
Guest
|
|
|
|
Hát nekem az egyik jó barátom és egyben tanítványommal megesett egyszer egy olyan dolog, hogy átrakták Anarchba, de ő nem csinált szó szerint semmit sem!
Be volt Vippelve az orija, és csak úgy simán át tették, pedig semmit nem csinált
ekkor mikor hazaértem és megláttam panaszkodott nekem, hogy jajjajj
Nah és ezután én írtam Goldy-nak zőődet a hódon belül, hogy XY országot át tettétek Anarchba, de semmi ok nem volt rá, és akkor Goldy lehet szólt Atinak vagy lehet ő nézett utána, hogy tényleg igazat mondok-e
de persze írta, hogy ő maga írjon a supportra, de amikor elküldte a suportra a levlet, már írt nekem a Goldy, hogy igazam volt és félreértés történt, és vissza tették az oriját a rendes csoportjába minden ugyanolyan állapotban volt, és elnézését kérték a barátomtól 
|

10-28-2006, 05:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Hát...Harcosok, azert ez kicsit durva volt 
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani
|
Amit nem tudsz bizonyítani én azt ügyveszem megsem történt  Mondom én is irhatok regéket kitaláltakat vagy valosakat de ha nem tom bizonyítani akkor minek tegyem? 
Ja de amugy : Bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű.
Ja és most ugy állitod be a dolgot,hogy én vagyok az egyetlen aki anarba került eddig  A nagy istenitett A-sok háborodnak itt fel,hogy anarba kerülnek ....
Én ott azt tudtam jogos volt meg minden de ha numer@ orival csaltam volna akkor miért ildivel kerültem át? 
|

10-28-2006, 05:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nem keresem elő, melyik topicban volt, de Szecsa egyszer kijelentette, hogy a Szecsa orija áthelyezése jogos volt  És meg sem próbált magyarázkodni, hogy hát az így meg de nem úgy... Ha sumákolsz, a te dolgod, ha átraknak érte, az az Atié, de áthelyezett orival valahogy elég izés itt bizonyítékot kérni bármire is 
|

10-28-2006, 06:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem keresem elő, melyik topicban volt, de Szecsa egyszer kijelentette, hogy a Szecsa orija áthelyezése jogos volt  És meg sem próbált magyarázkodni, hogy hát az így meg de nem úgy... Ha sumákolsz, a te dolgod, ha átraknak érte, az az Atié, de áthelyezett orival valahogy elég izés itt bizonyítékot kérni bármire is 
|
Látom te még midnig nem fogod fel miért raktak át  Az bizonyítva volt stb 
DE attol,hogy 1 dolog miatt átlöktek a 2.dolgot amivel vádolnak azt bizonyítani kell 
Na maradok megint a gyilkosoknál  :
Tudják rola bizonyítani,hogy 1 embert megölt azért megkapja a büntetést de ha nem tudják rábizonyítani,hogy megölt még egy embert azért nem kap büntetést...........
|

10-28-2006, 08:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Látom te még midnig nem fogod fel miért raktak át  Az bizonyítva volt stb 
DE attol,hogy 1 dolog miatt átlöktek a 2.dolgot amivel vádolnak azt bizonyítani kell 
Na maradok megint a gyilkosoknál  :
Tudják rola bizonyítani,hogy 1 embert megölt azért megkapja a büntetést de ha nem tudják rábizonyítani,hogy megölt még egy embert azért nem kap büntetést...........
|
De ha tudják hogy többször ölt, csak nem tudják bizonyítani, akkor erkölcsileg a gyilkos elbukik, hiába magyarázkodik -büntetést valóban nem kap többet.

10-28-2006, 08:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Már tudtam adni pirosat 
|

10-28-2006, 08:19
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
De ha tudják hogy többször ölt, csak nem tudják bizonyítani, akkor erkölcsileg a gyilkos elbukik, hiába magyarázkodik -büntetést valóban nem kap többet.
|
O. J Simpson 
|

10-28-2006, 09:37
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Amit nem tudsz bizonyítani én azt ügyveszem megsem történt  Mondom én is irhatok regéket kitaláltakat vagy valosakat de ha nem tom bizonyítani akkor minek tegyem? 
Ja de amugy : Bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű.
Ja és most ugy állitod be a dolgot,hogy én vagyok az egyetlen aki anarba került eddig  A nagy istenitett A-sok háborodnak itt fel,hogy anarba kerülnek ....
Én ott azt tudtam jogos volt meg minden de ha numer@ orival csaltam volna akkor miért ildivel kerültem át? 
|
.. lehet hogy MINDKETTŐVEL csaltál, de csak az egyikkel buktál be, nem? 
|

10-28-2006, 09:38
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
Ja, jogos volt  En se vagyok valami tisztesseges jatekos, ezt tudjak sokan  Kaptam erte;vége
Harcosok, en csak azt nem ertem, miert gyozkodod a nepet arrol, hogy a szavaid igazak is lehetnek? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|