Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-28-2006, 01:24
Atiii
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Default Érdekes

Ezt az anarchos dolgot ne keverjük bele ebbe a témába,mert tapasztalataim szerint elég sokan megjárták már a poklot is!
(volt szövik,ismik,barátok,..esteleg ellenségek-ellenfelek)
pár ori átcsuszott ezért azért.
Az ok más és más!
Erről az anarchos témáról meg annyit,hogy aki esetleg véletlenűl *csal* esteleg nem tud róla ,hogy szabály ellenes a tevékenysége vagy az egyik családtagjával együtt teszik ki őket anarchba,mert kavarodás volt az még véletlenűl se tudja a jogait illetve észrevételét közölni,mert onnan nincs vissza út.(anarchból)
Egy tárgyláson is van védelem,mert aki bele ől az orijába xx smst azt megilletné az,hogy tudjon védekezni....a volt szövim járt így a napokban
Sorry,hogy én is elkanyarodtam!

-Tudnék én is másolgatni msn-ről meg e-mailból!(fölösleges)

Amúgy meg kár vitázni és egymást oltani,mert mindenki másképp játszik és mást lát jónak.
Vannak akik csak futnak egy gyors kört és gyüjtik személyiségeket.
Vannak akik A-ban tanyáznak.
És vannak akik hv-ban meg párbajon mókáznak.....
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-28-2006, 03:04
lll
Guest

Hát nekem az egyik jó barátom és egyben tanítványommal megesett egyszer egy olyan dolog, hogy átrakták Anarchba, de ő nem csinált szó szerint semmit sem!

Be volt Vippelve az orija, és csak úgy simán át tették, pedig semmit nem csinált
ekkor mikor hazaértem és megláttam panaszkodott nekem, hogy jajjajj

Nah és ezután én írtam Goldy-nak zőődet a hódon belül, hogy XY országot át tettétek Anarchba, de semmi ok nem volt rá, és akkor Goldy lehet szólt Atinak vagy lehet ő nézett utána, hogy tényleg igazat mondok-e
de persze írta, hogy ő maga írjon a supportra, de amikor elküldte a suportra a levlet, már írt nekem a Goldy, hogy igazam volt és félreértés történt, és vissza tették az oriját a rendes csoportjába minden ugyanolyan állapotban volt, és elnézését kérték a barátomtól
Reply With Quote
Old 10-28-2006, 05:10
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Hát...Harcosok, azert ez kicsit durva volt
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani
Amit nem tudsz bizonyítani én azt ügyveszem megsem történtMondom én is irhatok regéket kitaláltakat vagy valosakat de ha nem tom bizonyítani akkor minek tegyem?
Ja de amugy : Bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű.
Ja és most ugy állitod be a dolgot,hogy én vagyok az egyetlen aki anarba került eddigA nagy istenitett A-sok háborodnak itt fel,hogy anarba kerülnek ....
Én ott azt tudtam jogos volt meg minden de ha numer@ orival csaltam volna akkor miért ildivel kerültem át?
Reply With Quote
Old 10-28-2006, 05:51
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Nem keresem elő, melyik topicban volt, de Szecsa egyszer kijelentette, hogy a Szecsa orija áthelyezése jogos volt És meg sem próbált magyarázkodni, hogy hát az így meg de nem úgy... Ha sumákolsz, a te dolgod, ha átraknak érte, az az Atié, de áthelyezett orival valahogy elég izés itt bizonyítékot kérni bármire is
Reply With Quote
Old 10-28-2006, 06:22
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Nem keresem elő, melyik topicban volt, de Szecsa egyszer kijelentette, hogy a Szecsa orija áthelyezése jogos volt És meg sem próbált magyarázkodni, hogy hát az így meg de nem úgy... Ha sumákolsz, a te dolgod, ha átraknak érte, az az Atié, de áthelyezett orival valahogy elég izés itt bizonyítékot kérni bármire is
Látom te még midnig nem fogod fel miért raktak átAz bizonyítva volt stb
DE attol,hogy 1 dolog miatt átlöktek a 2.dolgot amivel vádolnak azt bizonyítani kell
Na maradok megint a gyilkosoknál :
Tudják rola bizonyítani,hogy 1 embert megölt azért megkapja a büntetést de ha nem tudják rábizonyítani,hogy megölt még egy embert azért nem kap büntetést...........
Reply With Quote
Old 10-28-2006, 08:16
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Látom te még midnig nem fogod fel miért raktak átAz bizonyítva volt stb
DE attol,hogy 1 dolog miatt átlöktek a 2.dolgot amivel vádolnak azt bizonyítani kell
Na maradok megint a gyilkosoknál :
Tudják rola bizonyítani,hogy 1 embert megölt azért megkapja a büntetést de ha nem tudják rábizonyítani,hogy megölt még egy embert azért nem kap büntetést...........
De ha tudják hogy többször ölt, csak nem tudják bizonyítani, akkor erkölcsileg a gyilkos elbukik, hiába magyarázkodik -büntetést valóban nem kap többet.
Old 10-28-2006, 08:18
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Már tudtam adni pirosat
Reply With Quote
Old 10-28-2006, 08:19
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
De ha tudják hogy többször ölt, csak nem tudják bizonyítani, akkor erkölcsileg a gyilkos elbukik, hiába magyarázkodik -büntetést valóban nem kap többet.
O. J Simpson
Reply With Quote
Old 10-28-2006, 09:37
director
Guest

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Amit nem tudsz bizonyítani én azt ügyveszem megsem történtMondom én is irhatok regéket kitaláltakat vagy valosakat de ha nem tom bizonyítani akkor minek tegyem?
Ja de amugy : Bagoly mondja verébnek,hogy nagyfejű.
Ja és most ugy állitod be a dolgot,hogy én vagyok az egyetlen aki anarba került eddigA nagy istenitett A-sok háborodnak itt fel,hogy anarba kerülnek ....
Én ott azt tudtam jogos volt meg minden de ha numer@ orival csaltam volna akkor miért ildivel kerültem át?
.. lehet hogy MINDKETTŐVEL csaltál, de csak az egyikkel buktál be, nem?
Reply With Quote
Old 10-28-2006, 09:38
Szecsa
Guest

Question

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ja, jogos volt En se vagyok valami tisztesseges jatekos, ezt tudjak sokan Kaptam erte;vége
Harcosok, en csak azt nem ertem, miert gyozkodod a nepet arrol, hogy a szavaid igazak is lehetnek?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules