|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
07-26-2011, 22:00
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Ha olyan kapta meg, aki eddig nem játszott, akkor sztem nem...
|
De. Normalban az orszagatadas barmilyen formaban tilos.
07-26-2011, 22:08
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
De. Normalban az orszagatadas barmilyen formaban tilos.
|
Átadnám a szomszédomnak, honnan tudnád?
|
07-26-2011, 22:16
|
Junior Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Átadnám a szomszédomnak, honnan tudnád?
|
Nem ismerne meg zöldbe,DD
|
The Following User Says Thank You to kissmyy For This Useful Post:
|
|
07-31-2011, 18:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
08-01-2011, 12:50
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
|
én mondtam, de Ati törölte
|
08-17-2011, 21:46
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Győrött jártunk családommal, így úgy gondoltuk, meglátogatjuk Édesanyám keresztapuját. Mivel nem vagyunk kapcsolatban a rokonaival, nem tudtuk, még kórházban van-e, vagy már újra az Otthonban tölti mindennapjait, így először Győrújbarát felé vettük utunkat a Szent Anna Otthonba.
Ott azt a tájékoztatást kaptuk, hogy kórházban van, ötödik emelet, sebészet, septikus. Irány a kórház, ott az ötödik emeleten a megfelelő osztály. A kedves, és cseppet sem bunkó nővér azt mondta, nincs ilyen betegük, próbáljuk meg a hatodik emeleten vagy a második..
Második emeleten a már kedves nővérkék sajnálkozva közölték, náluk Mészáros Tibor biza nem járt, menjünk az ötödikre, vagy a hatodikra. Hatodikon, a kézsebészetről is elhajtottak, menjünk ide, menjünk oda, vagy ha ott sem találjuk, akkor a betegfelvételen kérdezzük meg.
Így is tettünk, ahol az asszisztens az ötödik emeletre, a sebészetre irányított minket. Gondoltuk miért, még egy próbát megér..
A korábban is bunkó nővér most még inkább kikelt magából, hogy képzeljük, hogy rajta keressük a kedves rokont...
Tehát nincs meg a rokon, azt sem tudjuk, él-e vagy hal..
Amikor szerettem volna a kórház igazgatójával beszélni, csak annyi választ kaptam, nem lehetséges - panaszt tenni sehol nem lehet.
Magyar valóság...
|
08-19-2011, 18:40
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Undorító a magyar autós mentalitás. Most csinálom a jogosítványt, és ma vezettem harmadszor forgalomba. Az elindulás nem megy még úgy, mint annak, aki 5-10 éve vezet, de ez egyértelmű. 2-3mp-cel lassabb vagyok, mint azt elvárják, és a mögöttem állók rendszeresen dudálnak. Ott van a fejem felett egy rohadt T betű... De ők biztos már az anyjukból is kocsival álltak ki...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
08-19-2011, 19:56
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Undorító a magyar autós mentalitás. Most csinálom a jogosítványt, és ma vezettem harmadszor forgalomba. Az elindulás nem megy még úgy, mint annak, aki 5-10 éve vezet, de ez egyértelmű. 2-3mp-cel lassabb vagyok, mint azt elvárják, és a mögöttem állók rendszeresen dudálnak. Ott van a fejem felett egy rohadt T betű... De ők biztos már az anyjukból is kocsival álltak ki...
|
Ez valamelyik nagyvárosban?
|
08-19-2011, 20:08
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez valamelyik nagyvárosban?
|
Debrecen. Lámpákkal tele, feszt meg kell állni. A legviccesebb az egészben, hogy ha rámdudálnak, akkor csak jobban stresszelek, hamarabb el akarok indulni, így nagyobb esélye van a lefulladásnak, akkor meg nem megy át azon a zöldön.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
08-19-2011, 20:12
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
Gondolom Debrecenben.
Vityu, mostanában elég gyakran járok Debrecenben, minden héten. De az utolsó 5-6 évben havonta egyszer minimum. Én mondom, hogy a debreceni autós kultúra egész normális. Legalábbis nincs eddig rossz tapasztalatom. A nyíregyházi elfogadható. Miskolc az katasztrofális, na ott aztán nyomják a dudát ezerrel. Pest ettől is rosszabb.
Na de, gyertek el ide és a szátok tátva marad. Itt tiszta nem normális barmok vezetnek. Mindenki megy összevissza, de az érdekes az, hogy mégis kevés a baleset hála Istennek.
|
The Following User Says Thank You to Sami For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|