|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-30-2006, 13:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
- Én nem tudok semmit Toronról - válaszolom - Így azért elég nehéz betartani bármilyen szabályt is, mégcsak nem is jártam ott soha - kicsit pánikos hangulatban folytatom.
Nem ismerem a környező vidéket sem, Ediomad-ot sem, de talán az lenne a legnyugodtabb út.
- Természetesen én arra szavazok, amire a többség is, de elsősorban az elkerülést választanám, utána a gyors átkelést, végül a rabszolgaságot. Nem szeretem a felesleges vérrontást.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 11-30-2006 at 14:27..
|

11-30-2006, 14:33
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
- Én nem szívesen mennék Ediomad közelébe, amíg nem muszáj. Toronon való álca néküli átvágás nem a legbiztonságosabb, sőt. Persze megértem, hogy a másik lehetőség nem túl vonzó, de annak legalább vannak előnyei...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

12-01-2006, 06:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Nekem mind1, hogy toronon, miként kelünk át, alkalmazkodom hozzá... viszont a gyűlőltek földjére csak akkor lépjünk, ha arra mindenki készen áll, mivel ha ott futunk össze egy ősi szörnyeteggel, akkor abba belepusztulhatunk.
És születnek emberek.
|

12-01-2006, 07:23
|
Member
|
|
|
|
Nos én a három lehetőség közül az elsőre szavaznék, kis módosítással. Kifejtem miért. A második lehetőség, hogy álcázva utazzunk nagy veszélyeket rejt, mivel ha egyvalaki is hibázik, maga az álca, így az egész kompánia kerül veszélybe. És a toroniak kultúrájában hatalmas, egészen pontosan halálos bűn nagyobbnak látszani, mint ami vagy. Ezt egyedül tharr vándorló papjai engedhetik meg maguknak néha napján. A harmadik lehetőség még veszélyesebb szerintem, hisz minkét …khm…”erő” határán egyensúlyozva könnyen két tűz közé kerülhetünk, arról nem is beszélve, hogy a határ mindig védettebb, erősen őrzöttebb, mint a belső területek. Szinte biztos, hogy határ-vadászokba, őrjáratokba botlanánk, ami ritkán kellemes találka. Majd este mesélek pár igaz történetet Edimand sötét és nyirkos tárnáiról, ahol az ezeréves, óidőkböl hátramaradt örökéhes förmedvények tengetik istentelen napjaikat. Edimandban gyepűin megváltás a halál, hisz akik élve kerülnek a kezükbe, lelkükön már nem segíthet sem ember, sem isten többet. (elrévedő szomorú tekintet)…
…Tehát…ghrrr… (szedem magam össze ismét) szerintem az első lehetőséget kellene megpróbálni, csak annyi változtatás lenne rajta, hogy szükség lenne egy pártfogóra. Nem tudom milyen lehetőségeink vannak, de úgy gondolom megérné egy kicsit áldozni erre, hisz ha sikerülne toroni címer alatt utazni, rengeteg problémától megkímélni minket.
|

12-01-2006, 11:32
|
Member
|
|
|
|
Tömzsipöröly kissé feszeng:
-Ediomad határán amíg nem muszály inkább ne kóboroljunk. - láthatóan ideges és talán kis félelem is cweng a hangjában, ami egy törpétől elég szokatlan.
Íshar és Meríín válvonogatva közlik, hogy nekik mindegy.
Feran végül kissé habozva dönt:
-Azthiszem inkább álcázva kellene áthaladnunk. Nem lesz a legkényelmesebb, de talán a legjobb megoldás. A kikötőben megpróbálkozom majd némi befolyást szerezni a helyi vezetőkné és tán a tartományi regitor hivatalában is. De ez a helyzettől függ majd. Arra kérlek titeket, hogy addig is készüljetek fel az út további részében, hogy megfelelő viselkedési ismeretekkel rendelkezzetek. Ebben szerintem Ryel, Tömzsipöröly és az Atya is tud segíteni. Magam is értek valamennyit hozzá. Azt javaslom, hogy az "obsorok" gladiátorként legyenek velünk így a fegyvereik többségétől sem kell megválniuk.
-Kérdés? Észrevétel?
|

12-01-2006, 12:09
|
Member
|
|
|
|
Lehajtom a fejem egy kicsit megrázom, majd nagy sóhajtás közepette válaszolom:
- Rendben, ahogy akarjátok!
- Akkor ha jól értem Tömzsipöröly, Gil és én játszuk a rabszolga, illetve a gladiátor szerepét! - nézek végig a két említett személyen - Ti pedig különböző rangot aggatok magatokra - nézek a többiekre.
Kicsit elgondolkodom, majd folytatom:
- Az rendben van, hogy Tömzsipöröly és én gladiátorként leszünk képviselve az úton, de Gil, már megbocsáss, cseppetsem tűnik gladiátornak. Neki inkább valami kéj szolgát kellene alakítania, akár a kyr-úrnő játszószerét, így talán még védve is lenne, mert ha akárcsak egy gladiátor viadalra is kerülünk, akkor ő nem sok eséllyel indul majd, igaz lehet, hogy nekünk se lesz sok.
Mindegy, akkor valakit, vagy akár mindötöket megkérhetek, hogy valamit meséljen erről a híres-neves toroni szokás/ok-ról? - nézek körül kérdőn, majd ha valaki elindul magyarázni keresek egy kényelmes helyet és lehuppanok.
|

12-03-2006, 17:32
|
 |
Member
|
|
|
|
- Megértem az agályait Atyám, de higyje el a második változat biztonságosabb. Persze ha az ön érveit nézzük, akkor ez nem így tűnik, de had ne kelljen bizonygatnom az igazamat. Kérem ne provokálja ki, hogy olyan érvet mutassak fel az igazam mellett, aminek a következményeit ön sem szeretné... - mondom az Atya szemébe nézve határozottan.
Dhar felvetését hallva kisebb fintor jelenik meg az arcomon, de hamar urrá leszek a vonásaimon.
- Egy tisztavérű hamarabb vágná át a saját torkát, mint hogy nyilvánosan elismerje, hogy egy obsorhoz ilyen mód köze van. Gilt jól elrejti a köpenye, nincs szüksége ennél jobb álcára. Ha már itt tartunk - folytatom Gilre nézve - nem lehetne még két ilyen köpenyt szerezni valahonnan?
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 12-04-2006 at 10:27..
|

12-04-2006, 07:32
|
Member
|
|
|
|
Ryel mennyire "jártas" egy famor szerep eljátszásában? (mind Ryelnek mind Ferannak címeztem a kérdést)
(ájtatos képet vág hozzá, de értő szemek leolvashatják, hogy el tudná képzelni, hogy Ryel "tényleg" famor)
|

12-04-2006, 07:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Z beteg lett, és elég rosszul van 
Ha minden igaz akkor hamarosan beszerelik hozzzájuk a netet, így ha jobban lesz majd előkerül, de hogy pontosan mikor, azt nem lehet előre tudni.
Előre is köszi a türelmet.
/ókyr töredék/
|

12-04-2006, 10:28
|
Member
|
|
|
|
Sorry fúll kikészüls van De ha tudok jelkezek mald amint a lehetséges
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|