|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-01-2008, 19:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Valóban nem bölcs dolog egy játékon kívüli forrásra hivatkozni. Meg is van mondva,hogy az ilyesmiket a supporton nem fogadják el bizonyíték formájában,hisz manipulálható.
|
ezért nem is jelentem. de aki nem hiszi jöjjön el, megmutatom a beszélgetést.
|

10-01-2008, 19:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
ne kötekedjél már, kezd elegem lenni. mondtam hogy az egyik srác nyíltan bevallotta 2oriját ami 5S-ben van, azt mondta a többi maradjon titokban. EZ NEM ELÉG??? támasszd alá egy jónagy ellenérvvel és majd elgondolkozok.
amúgy te melyik orikat irányítod 5S-ben? és hányat összesen? lefogadom hogy te vagy a legnagyobb csaló közületek, látszik abból ahogyan írsz. pfujj, undorító.
|
Az undorító, amit Te művelsz itt napok óta. Mégis mit képzelsz magadról?
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
The Following User Says Thank You to tdomo For This Useful Post:
|
|

10-01-2008, 20:20
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Valóban nem bölcs dolog egy játékon kívüli forrásra hivatkozni. Meg is van mondva,hogy az ilyesmiket a supporton nem fogadják el bizonyíték formájában,hisz manipulálható.
|
Mondjuk azt megnézném, hogy te magaddal beszélgetsz, és az én e-mail címem van kiírva...  Szóval aki ennyire tudja manipulálni, az meg már minek csaljon? Az szerintem már hódozni is tud... Legalábbis matematikailag biztos. 
Én ezért fogadom csak el, hogy hódítón kívüli forrásokat nem fogad el a support...
|

10-01-2008, 20:24
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Mondjuk azt megnézném, hogy te magaddal beszélgetsz, és az én e-mail címem van kiírva...
|
Péter üzenete (20:42):
Téynleg 2 orid van?
Gee üzenete (20:42):
Viccelsz? 4-en vagyok szövibe.
Péter üzenete (20:43):
De ez multi 
Gee üzenete (20:43):
Semmi sem lehetetlen.
|
The Following 7 Users Say Thank You to Pepa For This Useful Post:
|
|

10-01-2008, 20:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Téynleg 2 orid van egy csopiban?
Viccelsz? 4-gyel vagyok szövibe.
De ez multi 
Semmi sem lehetetlen.
|
Gee te multis szemét   
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
The Following 6 Users Say Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|

10-01-2008, 20:33
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Téynleg 2 orid van?
Viccelsz? 4-en vagyok szövibe.
De ez multi 
Semmi sem lehetetlen.
|
xD lool  Gee ezt nem gondoltam volna xD (de azt főleg nem hogy még mindig nem segítesz caballal  )
|

10-01-2008, 20:52
|
![[HTPA]GeeForce's Avatar](image.php?u=2817&dateline=1283089292) |
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Ez oké  De azért egy e-mail címet odaprodukálni egy lefotózott MSN képernyőre nem könnyű, főleg, hogy el kell találnod a pontos nevemet, annak betűtípusát, vonalvastagságát, színárnyalatát, stb... Az azért nem könnyű dolog, akárhogy is nézem. Szerintem annyi energia ráfordítással, amivel egy ilyet képet össze lehet csalni (össze lehet, én is össze tudok...), annyi idő alatt elég komolyan tudna foglalkozni az ember az országával.
Szerintem nem éri meg fiktív üzenetváltást létrehozni. De ez az én véleményem. Ezzel egyidőben viszont igaza van a Supportnak, hogy nem fogadja el. Pont azért, mert lehet ilyet csinálni.
|

10-01-2008, 21:01
|
Junior Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
És amilyen nevű ország már lett átrakva, olyan névvel soha többet nem lehet játszani? Vagy ezzel mi a javaslatod? Azokat a betűket se lehessen többet használni akkor már, nem? Pffffff......
|
Hehehehe.... Így igaz... bújhattam volna ha akarok másik orik mögé.. tény , hogy volt másik nevű orim is... sokan útáltak akkor... de most már csak azért is ezt hoztam vissza, csak az ilyen sóvárgó tekintetek miatt... persze... ez volt a legnagyobb ütés... és akkor mi van ? te még soha nem ütöttél nagyot.. ugye ? Sokat láttam már ebben a játékban... nem mindent de sokat... láttam hogy multiznak ellenem, hogy csalnak ellenem.. mégsem köpködtem senkit.. főleg egy nyilvános fórumon... maximum leírtam az embernek hogy egy nulla a szememben és megpróbáltam úgy is legyűrni... volt hogy sikerült, volt hogy nem.. fogadja el mindenki, mint a jogban, és mindenhol máshol VAN kiskapú.. valaki, valakik ezeket kihasználják, valakik nem... valakik nagyon, valakik kevésbé.. valakik sokat, valakik keveset... aki nem napi 20perceket játszik ezzel a "játékkal" mert szerintem sok ember részére ez már életforma ( hányszor hallottuk a párunktól hogy mivan már , mikor jössz.... - jajj várj, még csak 5 perc a kv-íg... ) , az már legalább 1x csalt, vagy átlépte ezeket a szabályokat.. ez van... vagy megkapta a büntit érte vagy nem... ezen sem én sem más nem tud és nem is lehet szépíteni... nem is akarunk.. viszont , hogy soha másról sem hall az ember , hogy ez így csalt , meg az úgy csalt.. ettől kapott földet, meg még 5 országot irányít... melléteszem... neki annyira az élete lett a játék, hogy 5x annyi energiát feccöl bele mint ti... vagy mi, vagy akárki... ő megtette ezt is.. csak 1x kell hibáznia.. és 1x majdnem mindenki hibázik.. ennyit erről, hosszúra és kuszára sikeredett... köszönöm !
|

10-01-2008, 21:51
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Az a szomorú ebben a rendszerben,hogy a magatokfajták könnyűszerrel takarózhatnak ezzel a szöveggel,hogy ".. akkor miért nem jelented?". Amíg nem hibáztok,barátom,addig hiába minden jelentés vagy bizonygatás .. Csak azt kívánom Nektek,hogy egyszer a hajnali kómában elfelejtse valaki a belépési sorrendet. Utána én leszek az első,aki jön fórumra és nagy képpel,égbeszökő ego-val fogom mondani: Mi megmondtuk.
|
Mi az a belépési sorrend?
|
The Following 3 Users Say Thank You to Reni For This Useful Post:
|
|

10-01-2008, 22:08
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Ez oké  De azért egy e-mail címet odaprodukálni egy lefotózott MSN képernyőre nem könnyű, főleg, hogy el kell találnod a pontos nevemet, annak betűtípusát, vonalvastagságát, színárnyalatát, stb... Az azért nem könnyű dolog, akárhogy is nézem. Szerintem annyi energia ráfordítással, amivel egy ilyet képet össze lehet csalni (össze lehet, én is össze tudok...), annyi idő alatt elég komolyan tudna foglalkozni az ember az országával.
Szerintem nem éri meg fiktív üzenetváltást létrehozni. De ez az én véleményem. Ezzel egyidőben viszont igaza van a Supportnak, hogy nem fogadja el. Pont azért, mert lehet ilyet csinálni.
|
a régebbi mesihez volt egy progi, ami sok más előnyéve mellett ezt is lehetett benne csinálni, nem tudom már milyen taggel de a másik "helyett" irkálhattál az ablakba akivel beszélgetsz  ami nem ismerték az emberek nagyon jókat lehetett röhögni, amikor elgondolkodtak,hogy most tényleg ők irták-e  
jah megvan: msn discoveryx volt a neve, csak a plussal összeveszett és ezért hagytam a sunyiba 
|
|
Posting Rules
|