|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

03-07-2007, 14:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
na látod szerintem meg pont hogy azoknak nem fog különösebben segíteni egy ilyen esetleges változás 
|
kifejthetnéd 
Ha megint azaz indok, mert a tekijét viszik inkább, mint a nyersét.
akkor megsugom harc esetén ,nem nyerset szokás lopni a törptől hanem tekit...
No várom az indokot 

03-07-2007, 15:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LotR
kifejthetnéd 
Ha megint azaz indok, mert a tekijét viszik inkább, mint a nyersét.
akkor megsugom harc esetén ,nem nyerset szokás lopni a törptől hanem tekit...
No várom az indokot 
|
őszintén szólva nem értelek. ha szerinted is a tekijét viszik, akkor mit is segít neki a raktárkulcs, netán egy fantom éplista?
|

03-07-2007, 15:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
őszintén szólva nem értelek. ha szerinted is a tekijét viszik, akkor mit is segít neki a raktárkulcs, netán egy fantom éplista?
|
nem az egyedüli faj akinek lopható a tekije...
Itt alapjában véve nem ez a téma, hanem a törp faji varázslat gyengesége!
Remélem így már érted... A törp faj ne legyen már gnóm faj...
Ezt meg már rég meg kellett volna érteni.
Képzeld elég sokat segítene neki, és ahogy már korábban is írták, lehet nem is szorul rá...

03-07-2007, 15:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
nem az egyedüli faj akinek lopható a tekije...
Itt alapjában véve nem ez a téma, hanem a törp faji varázslat gyengesége!
Remélem így már érted... A törp faj ne legyen már gnóm faj...
Ezt meg már rég meg kellett volna érteni.
Képzeld elég sokat segítene neki, és ahogy már korábban is írták, lehet nem is szorul rá...
|
ne haragudj, de ha az a téma hogy a törpe faji varázslata gyenge, akkor szignifikánsan jobb varázslatot kell kitalálni. ezek pedig szerintem nem azok. ha pedig nem azok - vagy nincs is rá szükség -, akkor szerintem ne is nyújunk hozzá. remélem így már érted... 
|

03-07-2007, 16:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Már irtam ide egy párszor asszem, illetve votl egy törpe teki lopást érintő topicom is, de ahogy itt nézegetem ezt a topicot itt is úgy tünik hogy az a legnagyobb gond a törpével hogy teki nélkül szinte játszhatatlan. a csopoikban ahol járok alig van törpe, a legtöbb helyen a nyers ára 8010k arany ergo a többi faj is nehezen játszható, ha az ember 5. szintem nem harácsolt össze milliárdokat.
Ne csináljunk gnómot a törpéböl, de ne legyen hogy bodlog boldogtalan őt tekizheti, ne tudják egynap ötször lelopni tekire és akkor maradhatnia neki a raki kulcs is, csak némi autóvédelem kellene a teki lopásra.
Gyulaword (#79796)
|

03-07-2007, 17:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Már irtam ide egy párszor asszem, illetve votl egy törpe teki lopást érintő topicom is, de ahogy itt nézegetem ezt a topicot itt is úgy tünik hogy az a legnagyobb gond a törpével hogy teki nélkül szinte játszhatatlan. a csopoikban ahol járok alig van törpe, a legtöbb helyen a nyers ára 8010k arany ergo a többi faj is nehezen játszható, ha az ember 5. szintem nem harácsolt össze milliárdokat.
Ne csináljunk gnómot a törpéböl, de ne legyen hogy bodlog boldogtalan őt tekizheti, ne tudják egynap ötször lelopni tekire és akkor maradhatnia neki a raki kulcs is, csak némi autóvédelem kellene a teki lopásra.
|
autovédelem? :O elég rémisztő szó, régen voltak ilyen "bug"-ok a játékba amiket csak kihasználtak egyesek...
Az ork nem tekizhető? az elf, fél-elf nem tekizhető?
az óriás nem tekizhető? a hulla( márha tekiben tartja a pénzét) nem tekizhető?
Az ember nem tekizhető?
Egyedül a gnóm nem tekizhető ha fennt van a fajivarija...
A több mind azon mulik ki mennyi tolvajt tart...
Remélem érthető volt amire célozni akartam... Nem azt kell meggátolni, h lopható-e a tekercse vagy sem hanem azt kell elősegíteni hogy játszható legyen.. adott esetben termeljen annyit ,h bármikor tudja pótolni a tekercsét..
Amugy meg sztem még van autovédelem bizonyos lopás után.. (ebbe nem vok biztos teljesen)

03-07-2007, 17:49
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Alapvetoen a törpe tartson elég bányát, hogy tanyafree lehessen, így mg teki nem kell neki.
Mágia, tolvajlási tekercs, esetleg.
Lakashelyzeti meg hadi nyilvan kell.
Alapvetoen annyi toli kell a torpebe, hogy csak a 15-20% feletti kocsmasok tekizhessék. (nyilvan alapesetet nezve, toliölés és készüli leszedés nélkül)
Ha jol van megépítve a törpicsek, akkor (bár ő a legsebezhetőbb a szöviben) legyen annyi kp-ja és ideje a tulajanak a jatekra, hogy egyrészt 1 tekizés beleférjen a lakitekercsnél, és utána pedig tudjon géphez jönni és bevenni azt a lakitekercset.
|

03-07-2007, 18:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Lotr: tekercsre nincs autóvédelem.
hogy annyi tolit tartson hogy ne tudják lopni ez egy hülyeség, ha anynit tart akkor vagy bányája vagy serege nincs, szétverik mert könnyű célpont.
jah és ha annyi tolit tart hogy ne tudják lopni akkor nem lenen jobbha a fajválasztásnál inkább a félelfet választaná?
Szecsa: játszon teki nélkül? akkor miért van a játékban a teki?
Lotr: az embert leginkább tolis fajnak szokás használni, nem tekizhetetlen de nem húzzák le napi 5ször a tekijét, az elfel hasonló a helyzet.
az ork ugyan olyan jól tekizhető mitn a törp, de ő ha beszedi a tekijét akkor csúnya bosszút tud álni, ellenben a törpével.
jah és h tanya free legyen a törp, hát attol még nem beverhetetlen vagy nem lophatatlan, igaz nehezebb célpont, nekem az egyik csopiban a tolis szövim több mint 35% kocsmát tart, hát megnézném azt a törpét akit nem tud kitekizni, legyen akármiylen tanyafree törpi.
Gyulaword (#79796)
|

03-07-2007, 18:12
|
 |
Member
|
|
|
|
megkockáztatom hogy a játékosok nagy töbségének nem fér bele hogy 5-6körös éhezős törpét vigyen, ha nem igy lenne akkor biztos h törpe is lenne a csoportokban és nem 10k lenne egy kő vagy fegyver. jah és tudom akinek nicns rá ideje ne játszon törpét. igazatok van, legyen még kevesebb törpe a csoportokban.
Gyulaword (#79796)
|

03-07-2007, 18:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Remélem érthető volt amire célozni akartam... Nem azt kell meggátolni, h lopható-e a tekercse vagy sem hanem azt kell elősegíteni hogy játszható legyen.. adott esetben termeljen annyit ,h bármikor tudja pótolni a tekercsét..
Amugy meg sztem még van autovédelem bizonyos lopás után.. (ebbe nem vok biztos teljesen)
|
Quote:
Ettől még nem fogok a törpel játszani, mert nekem más a kedvenc fajom, de
akik szeretik ezáltal játszhatóbbá válik, az 5-2-ig... Játszható alatt azt értem amikor nemcsak termeléssel foglalkozik vki, hanem esetleg csatázik is...
|
Szerintem ez a két hozzászólásod (megint) üti egymást.
De ha nem így van, akkor várom a magyarázatot. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|