Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-01-2006, 13:33
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Kiváncsi lennék te hogy gondolod elérni pl a kis 8-ast...
20 év ?
Akkor nem lesz kis kék 8ad -ez biztos sokkolja a tömeget -igen, megint szarkazmus, mert én nem értem a háborgás, mikor valaki elffel teljesíti a (7)es feltételét... a (8)as és (9)es követelményeket sokallom csak kissé.
Sponsored Links
Old 12-01-2006, 13:37
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
2 nap eltelt azóta, hogy ez a módosítás bekerült, azt hiszem, hogy akit érint vagy érdekel a téma, az ezidő alatt regisztrált, és mostanra már itt van a fórumon, hogy ezúttal elmondja a véleményét, igaz csak utólag...

Elöljáróban azzal kezdeném, hogy nem hiszem el, hogy a kis (5), (6) jelzésű országok, akik rendszeresen fórumoznak a belső fórumon, nem találnak időt arra, vagy nem tartják fontosnak, hogy olvassák a fejlesztéseket. Elhiszem, hogy aki 2 hete játszik, az nem fog a fejlesztésekben részt venni -- ne is tegye. De Amikor pontosan lehet tudni, hogy fejlesztések vannak (és pontosan tudni, mert erről e-mailt kapott mindenki!), akkor azt gondolom nem az a helyes, hogy még véletlenül se nézek oda, majd utólag elkezdek reklamálni, hogy jajj.

Éppen ezért NAGYON keserű szájízzel vettem fel ezt a témát azok közé, amivel foglalkozok.

Örülnék neki, ha a jövőben nem utólag reklamálna mindenki, hogy jajj mi lett, olyan dolgokban, amiket hónapokon keresztül tárgyaltunk, és amikbe hónapokon keresztül beleszólhatott bárki.

Ezekután nézzük, hogy eddig milyen javaslatok születtek:
  1. Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
  2. A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
  3. A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
  4. A-ban kisebb mértékű top%-okat kelljen elérni, mint az alsóbb csoportokban, és más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
  5. A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
  6. Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
  7. Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
  8. Maradjon minden úgy, ahogy most van.
Ezt kicsit szűkítsük:

A 6-os javaslatnak túl sok értelme nincs, mindenki beteszi az 1 személyiségű országát az A-ba, és top30%-ot kell teljesítenie, úgyhogy megegyezik a 2-es javaslattal.

A 7-es javaslat elvetve.

Marad 1-től 5-ig, és a 8-as.

Amit én ezek közül nagyon erőltetettnek érzek, az a 3-as, 4-es és 5-ös. Ezek olyan hasraütés-szerű ötleteknek tűnnek nekem.

Megkérek mindenkit, hogy maradjunk a témánál, és ne abba az irányba menjen el a beszélgetés, hogy ki miért jobb játékos. Ez a téma nem azért lett létrehozva. Ha erről szeretne valaki beszélgetni, akkor az általános beszélgetések között lehet rá témát nyitni.

Maradjunk a témánál. Nem kell, hogy egy nap alatt döntés szülessen, az előző változást is kb 3 hónapig tárgyaltukm vagy talán tovább is (aki nem volt itt, arról nem tehetek, e-mail ment mindenkinek arról, hogy fontos megbeszélések zajlanak, amikbe bárki beleszólhat). De ha egymás szapulására van a téma használva, akkor tuti, hogy sose lesz semmi döntés, mert megunom a téma olvasását.

Úgyhogy nézzük a konkrétumokat. Köszönöm.

ez 1-3 elfogadható de ezt már jeleztem
esetleg a 3-nál még a 10-15%-ot is elfogadnám
az 5. az teljesmértékben megfelel
a 4-es max ha az A-top is fordulásra lesz kényszerítve
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 13:38
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
A legjobban pózoljanak a best listán
én pl erre sosem vágytam
de arra sem hogy restartra vagy leadásra legyek kényszerítve, mert az nem játék
Nem ertunk egyet, Goldy. Miert akarsz sok szemelyiseget, ha nem vagy hajlando tenni erte? Nem ertem az elvarasaid..... Ha meg csak jatszani akarsz, akkor meg miert foglalkoztat a szemelyiseg?
Old 12-01-2006, 13:40
NorB NorB is offline
Member

Ati kérdésére a válaszom 2-es, második választásom 1-es
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 13:43
Alba Alba is offline
Member

Beirom hogy nem szavazok.

Nekem nem kék számok gyűjtése a célom hanem hogy jatszak.Mivel 2000 óta játszom és csak egy kis kék kettesre telt egyetlen orimtol, így azt hiszem érdemben nem tudok hozzászólni.

Bármit amit a többség megszavaz elfogadom
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 13:46
laci laci is offline
Member

"...Miért Te vagy a szószóló, meg még néhányan, akiknek látványosan gőzük sincs semmiről az Aval kapcsolatban, s miért nem olyanok, akiket konkrétan érint?
kis 5, kis6, kis7, kis8, kis9... ha őket hidegen hagyja..."

Elárulom, hogy nekem kis 4-esem van. És azt is, hogy nyáron fordultam az 1A-ból, tehát még elég frissek az emlékeim. És elmondhatom, hogy nagyon nem vágyom vissza.
Lehet hogy ezzel azt bizonyítom, hogy béna vagyok, mindenesetre baromira nem tetszett az, ami ott folyt. Kécc.
Ezért támogatok minde olyan ötletet, ami megadja a lehetőségét, hogy elkerüljem az 1-es csoportot: így, akinek az a vágya, menjen fel, akinek meg nem, az forduljon B-ből, nehezítéssel (akár a 2szeres fordulással). Ez a legkorrektebb javaslat szerintem, mindenki választhat, mi tetszik neki jobban.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 13:47
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nem ertunk egyet, Goldy. Miert akarsz sok szemelyiseget, ha nem vagy hajlando tenni erte? Nem ertem az elvarasaid..... Ha meg csak jatszani akarsz, akkor meg miert foglalkoztat a szemelyiseg?
Remy: mert vkinek tetszik fent gubbasztani és sosem fordul és nincs neki akkor már másnak se legyen?

Nem vagyok személyiség halmozó, de a lehetőségem már had legyen meg a normális leforduláshoz és ne azzal a tudattal restartoljak vagy mondjak le személyiségről hát frankón meguntam a tipródást inkább irány le csak ezt ne?
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 13:49
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

No acsarkodjatok tovább én léptem jobb programom is van mint a szemétdombról vitatkozni.

Jó hétvégét!
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 13:50
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Mert csak az tud játszani és az érdemli meg a személyiseget aki az A-ban van...? Ezt a mentalitást kellene kiirtani a hódból
Szerintem meg nem egy maroknyi A-snak kéne az egész hódítót dróton rángatni... bármi nem tetszik a felsö rétegnek egyból és azonnal fenekestül fel kell forgatni az egész játékot.
Egy nagy rakás embernek ezzel tele van a hócipöje, és igen igaza van annak aki azt mondja, hogy miért nem jön ide mindenki és mondja el.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 13:50
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Bármit amit a többség megszavaz elfogadom
OFF: erre most mit mondjak? Ki számít többségnek? A többség már elfogadta azt, ami most bekerült... Most épp teszünk egy kísérletet egy MÁSIK többségre is. Hátha aztán hetvenkilencedik nekifutásra már mindenki itt lesz, aki úgy gondolja, hogy véleménye van...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules