|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
05-23-2006, 19:21
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha lesz is frissítés menekülésre ne lehessen használni.
|
Egyébként is kezdem azt gondolni, hogy felesleges is a frissítés. Wand mint halljuk nem tudna élni vele, nekem már fáj a fejem az üres kifogásoktól a többiek meg sajnos nagyon kevesen vannak akik értik is miről van szó, így ők se veszik majd hasznát. Az 1A 90%-a sajnos nem is tudja miről beszélünk még az se biztos aki klántámadott már. Többen pedig akik érthetnék nem veszik a fáradságot, hogy komolyan átolvassák a leírtakat, csak pár emlékezetben megmaradt mondat alapján leírnak valami "okosságot". Így aztán nem marad más,mint balgán megvárni, hogy mi fog történni
|
05-23-2006, 19:37
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
igen, általában át szoktam ugrani amit írsz.. :P
|
Látod, ezért is írsz annyi hülyeséget mert nem olvasod el amiket írok...
Quote:
akkor vessük össze a kockázatot:
a támadó:
80%nyi serege kint van 3 kör + 1 mp ig.
ezalatt mondjuk van othon 5-10% védelme jóesetben.
szinte se varija se tolija
a védő ha vissaztámad:
kimegy 30% barakkal 3 kör 59 percre
otthon marad neki 20% barak +10% torony, felszorozva az 39%
csomó varival, tolival.
azaz a támadóra az első körben aki ráindul az gyakorlatilag fix, hogy bemegy 3-4 sereggel.
a védőre ezzel szemben 2 körön át lehet indulni, igaz kell hozzá 39%nyi sereg, azaz max 1 sereg megy rá egy oritól + ha ez a támadó is 50+10 felépítésű. akkor talán még vissza is támadhatja.
ha kockázat elemző lennék, azt modnanáma védőnek még a +1 körrel is lényegsen nagyobb esélyei vannak a "túlélésre"..
|
Wand te komolyan elfelejtettél játszani úgy látom, vagy nagyon teszed a hülyét... pedig szerintem egyedül is kitalálod mi történik akkor, ha a visszatámadó fél, nevezzük védőnek 2 körön át megy az ellenfélhez.... aki távolba néz és tökéletesen kiszámolja, hogy mekkora sereg marad otthon, mennyi lakitekit kell bepakolni, hogy kifogja, vagy éppen mekkora sereget kell MÉG küldenie, hogy megintcsak beüsse ezt a butus védőt... tudod, ti is csináltatok már ilyet, hátha ezután eszedbe jut, hogy is kell az ilyet csinálni...
És születnek emberek.
|
05-23-2006, 19:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Egyébként is kezdem azt gondolni, hogy felesleges is a frissítés. Wand mint halljuk nem tudna élni vele, nekem már fáj a fejem az üres kifogásoktól
|
bocs nekem úgy tűnik próbálom logikusan cáfolni az érveid.
minden esetben az a vége, hogy a védő jól beüti a támadót. ami persze minden védő klánnak tök jó dolog lehet, de ennél még a mostani rendszer is lényegesen közelebb van az igazságoshoz..
nah mind1 többet már úgyse tudok rá mondani, jöjjenek újjak és írják meg vélemyényük, vagy szavazatuk
|
05-23-2006, 19:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Wand te komolyan elfelejtettél játszani úgy látom, vagy nagyon teszed a hülyét... pedig szerintem egyedül is kitalálod mi történik akkor, ha a visszatámadó fél, nevezzük védőnek 2 körön át megy az ellenfélhez.... aki távolba néz és tökéletesen kiszámolja, hogy mekkora sereg marad otthon, mennyi lakitekit kell bepakolni, hogy kifogja, vagy éppen mekkora sereget kell MÉG küldenie, hogy megintcsak beüsse ezt a butus védőt... tudod, ti is csináltatok már ilyet, hátha ezután eszedbe jut, hogy is kell az ilyet csinálni...
|
na és mennyi setreget tud maximum koptatni?
alapban a barakhelyeinek a max 33%át, ha csinál még ember hiányt akkor még további 5%, nagyon max 10%ot,
azaz egy 80% barakos klán tud csinálni maximum 33% baraknyi szabad helyet
és ezzel elveszette a kiküldött lovasságának a majd 40% át..
tehát ha a védő klán kimegy 35% nyi barakkal, akkor gyakoréatilg nem lehet koptatással megfogni. jah, hogyha mehetsz 1 körre akkor elég lenne 10-15% ot kiküldeni?? picit nonszensz már, hgy ha a támadónak 80% al kell menni akkor a védő röhögve bemehet 15% al, még a 35 sem sok, ha figyelembe vesszük mennyi hekiről lehet szó...
|
05-23-2006, 20:00
|
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
bocs nekem úgy tűnik próbálom logikusan cáfolni az érveid.
minden esetben az a vége, hogy a védő jól beüti a támadót. ami persze minden védő klánnak tök jó dolog lehet, de ennél még a mostani rendszer is lényegesen közelebb van az igazságoshoz..
nah mind1 többet már úgyse tudok rá mondani, jöjjenek újjak és írják meg vélemyényük, vagy szavazatuk
|
Ebből is láccik hogy a logika is relatív fogalom...
Jöjjenek az ujak ebben legalább egyetértünk
|
05-23-2006, 20:31
|
Junior Member
|
|
|
|
Lehet, hogy csak én nem értem a témát, de mire végigolvastam (köztük a sok értelmetlen vitát is), addigra megfájdult a fejem. Nem értem mi a gond, ezzel az új körváltással is lehet támadni, meg vissza is lehet támadni. Akkor min is kell változtatni? Most is tudsz utolsó pillanatban indítani. Most is tudsz visszatámadni. Akkor mit nem tudunk? Bontogatni, és sunyi módon támadni?
|
05-23-2006, 21:23
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Lehet, hogy csak én nem értem a témát, de mire végigolvastam (köztük a sok értelmetlen vitát is), addigra megfájdult a fejem. Nem értem mi a gond, ezzel az új körváltással is lehet támadni, meg vissza is lehet támadni. Akkor min is kell változtatni? Most is tudsz utolsó pillanatban indítani. Most is tudsz visszatámadni. Akkor mit nem tudunk? Bontogatni, és sunyi módon támadni?
|
Szerintem nem érted a témát.
|
05-23-2006, 21:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Az lehet, de lehet nem csak én nem értem, úgy látom, h csak pár ember tud hozzászólni, de az A nem csak belőletek áll. Ha meg mondom, hogy nem értem, ezt a választ kapom, ebből majd biztos rájövök.
Kösz
|
05-23-2006, 21:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Szerintem nem érted a témát.
|
Arwyl, ő maga is pont ezt mondta, hogy nem érti az eredeti problémát..
nah megpróbálom összefoglalni:
a probléma az, hogy jelenleg, ha egy klán 2 körre van tőled és közvetlen körváltás előtt megtámad, majd lebont pár épületet, akkor ezt te csak körváltás után alátod amikor a támadó seregek már 1 körösek, de a támadó klán elugrik mondjuk 4 körre. azaz nem tudod klánban vissaztámadni amíg annak kint vannak a seregei.
eddig megvolt az a lehetőség, hogy ha körváltás közben kiszúrtad, hogy mennek rád, akkor ha elég gyors voltál kerszetbe tudtál menni.
asszem kb ennyi az eredeti probléma.
|
05-23-2006, 21:50
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Az lehet, de lehet nem csak én nem értem, úgy látom, h csak pár ember tud hozzászólni, de az A nem csak belőletek áll. Ha meg mondom, hogy nem értem, ezt a választ kapom, ebből majd biztos rájövök.
Kösz
|
Le van írva (főleg Cl /aúú/ által) lépésről lépésre egy KV menete és le van írva a probléma vele együtt. Olvasd át, gondold át. Többet nem tudunk róla írni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|