|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
11-11-2012, 14:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 64%
|
|
Pattinthatod, de a visszaütésre akkor a legkisebb esélyt is elveszed magadtól, mert azokat az íjakat még el is kell adni, vagy bebontani a fél országod, hogy el tudd adni az el nem férőt és az 9 kör amíg újra tudsz tenni valamit. Ezalatt pedig lennebb is simán belédköthetnek stb. Tehát a taktikai repertoár is bővülne és az akciók száma is megsokasodna szerintem.
11-11-2012, 21:21
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Surranohalal
itt valami nagyon sántít... B-ben pl 60/120 hekis rombolós zónába simán legyújt egy ork egy másikról 80 házikót
|
törpével gyújtottam orkot... tudod van az orknak egy olyan, hogy
" ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védőértéke, akkor +20% védelmet kap minden katonai, mágikus és tolvaj akcióval szemben, amíg ez az állapot fennáll."
tehát már megint szegény tolis aki megszívja...
az a baj, hogy túl szűken vizsgáljátok ezt a problémát. Szerintem az ork az ami túl van erősítve.. a játékban a lefgontosabb a katonai morál, de míg az ork ütésekkel szinten tartja másoknak súlyos hektárokat kell rááldozni... és ezen felül még az ork plusz védelmet is kap azokkal szemben, akinek amúgy is áldozatot kell hozniuk a területük kárára.(ja ork 7 kör alatt felépíti a legyújtott épületket 30%az se kevés) Tehát a feles erősítésével szerintem nem lehet átesni a ló túloldalára... durván kéne felerősíteni és akkor közelítené azt a szintet, ami jó lenne. szintúgy az embert is, de a topiknak nem ez a címe
|
11-11-2012, 21:28
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by RastArtist
Szerintem nyissatok egy új topicot ennek.
Ami szúrja a szemem elsőre: tekercsek?
Ha csak 20%-ot pakolhatok ki, nem tarthatom ebben a pénzem a kopások miatt. Tehát a tekiíró országom törölhetem is, ahogyan mindenki más is. Így az eddig megszokott tartalékoló-rendszer megszűnne létezni..
|
idézzük el a súgót: a piac nem raktár... ergó, fel sem merül ugye, hogy te nagy tételben tartasz a piacon tekercset??
|
11-11-2012, 22:01
|
Member
|
|
Longevity: 70%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
idézzük el a súgót: a piac nem raktár... ergó, fel sem merül ugye, hogy te nagy tételben tartasz a piacon tekercset??
|
Én kifejezetten raktárnak használom. A tekercseket is azért tartom kinn, és a katonai egységeket is. Elhanyagolható százalékban rakom ki eladásra az árukat. De ezzel minden játékos így van. Ennek egyetlen célja, hogy ezek lophatatlanok legyenek. Ami a játék hibáinak egyik leglátványosabb pontja. Viszont ezen sose fognak változtatni sajnos.
Ezért is tartom életképesebbnek, hogy inkább a felesnek adjunk pár értékes tuningot. Sosem lesz egyenértékű egy hadissal, de legalább lehessen vele játszani.
|
11-11-2012, 22:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
törpével gyújtottam orkot... tudod van az orknak egy olyan, hogy
" ha a támadásra küldött seregének támadóértéke magasabb, mint az otthon maradt sereg védőértéke, akkor +20% védelmet kap minden katonai, mágikus és tolvaj akcióval szemben, amíg ez az állapot fennáll."
tehát már megint szegény tolis aki megszívja...
az a baj, hogy túl szűken vizsgáljátok ezt a problémát. Szerintem az ork az ami túl van erősítve.. a játékban a lefgontosabb a katonai morál, de míg az ork ütésekkel szinten tartja másoknak súlyos hektárokat kell rááldozni... és ezen felül még az ork plusz védelmet is kap azokkal szemben, akinek amúgy is áldozatot kell hozniuk a területük kárára.(ja ork 7 kör alatt felépíti a legyújtott épületket 30%az se kevés) Tehát a feles erősítésével szerintem nem lehet átesni a ló túloldalára... durván kéne felerősíteni és akkor közelítené azt a szintet, ami jó lenne. szintúgy az embert is, de a topiknak nem ez a címe
|
láttam már nem egy orkot elhullani, szerintem egyáltalán nem túlerős. hanem van csomó előnye és csomó komoly hátránya.
a 20% védelmet úgy kapja mintha annyival több tolija lenne. ha átjutsz a hatékonyság ugyan az.
ha keveset gyújtassz azért mert már nincs háza szinte, vagy már napok óta szívja befelé az ártó akciókat..
|
11-11-2012, 22:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Surranohalal
láttam már nem egy orkot elhullani, szerintem egyáltalán nem túlerős. hanem van csomó előnye és csomó komoly hátránya.
a 20% védelmet úgy kapja mintha annyival több tolija lenne. ha átjutsz a hatékonyság ugyan az.
ha keveset gyújtassz azért mert már nincs háza szinte, vagy már napok óta szívja befelé az ártó akciókat..
|
Esetleg messze volt? Mert míg hadi akcióknál alig, a toliknál brutálisan csökken a hatékonyság a távolság függvényében.(Távolság=pontérték)
|
11-12-2012, 19:35
|
Member
|
|
|
|
Akkor a játékfelforgató javaslat ennyire nem jön be senkinek, hogy némaság van?
The Following User Says Thank You to Pirostraktor For This Useful Post:
|
|
11-12-2012, 20:29
|
Member
|
|
|
|
Vagy kezdünk kifáradni. Jó lenne már összeszedni pár konkrét dolgot és 'Ati elé vinni'.
|
11-12-2012, 21:29
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
feltűnt már, hogy a "nagyágyúk" nem szólnak hozzá? csak somolyognak magukban, mert ők jól tudják, hogy nem lesz a tolik javára megváltoztatva semmi.
|
11-12-2012, 22:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Takanohana
feltűnt már, hogy a "nagyágyúk" nem szólnak hozzá? csak somolyognak magukban, mert ők jól tudják, hogy nem lesz a tolik javára megváltoztatva semmi.
|
Feltűnt, de kétlem, hogy azért nem szólnának hozzá mert akkora marhaság. Olyankor általában megkapom az 'ezt a baromságot' beszólást Tehát mégsem akkora ökörség, hogy egyből le legyen szólva(remélem). De azért egykét tapasztaltabb hsz jó lenne + esetleg egy Ati vélemény, hogy startból elvetendő a dolog vagy lehet reális alapja
Úgy érzem Surranóval a lehetséges eseteket mind áttárgyaltuk, ezért is jönne jól ha a pro-bbak kifejtenék legalább az aggályaikat.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|