Azért nézd meg párszor azt a nyújtott lábbal való rúgást Pepétől, aminek köze sem volt a labdához...
Gondolom, nem kellemes egy ilyet kapni, főleg nem egy ekkora baromtól...
Erre gondolsz?
Az egészben az a legszánalmasabb, hogy az a kis gyökér hordágyon vitette le magát...
A Barcelona szóvivője, Toni Freixa hivatalos sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy a katalán klub vezetői úgy döntöttek, feljelentik a Real Madridot irányító José Mourinhót az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságánál.
Mint ismert, Mourinho nagyon keményen kritizálta a játékvezetőt és a Barcelonát a tegnap 2–0-ra elveszített BL-elődöntő után, és a katalánoknál az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy a Special One úgy fogalmazott: az UEFA azért kedvez a gránátvörös-kékeknek, mert megállapodásuk van az UNICEF-fel, valamint kétségbe vonta a Barca két évvel korábbi Bajnokok Ligája-sikerének tisztaságát.
Mourinho ellen egyébként az UEFA már fegyelmi eljárást indított, ahogy a Real Madrid, Pepe és José Manuel Pinto ellen is.
Az egészben az a legszánalmasabb, hogy az a kis gyökér hordágyon vitette le magát...
bevallom szerintem ez egy megbuherált videó. azzal egyetértek hogy szánalmas ,hogy D. Alves hordágyon vitette le magát azt felállt,mert ezt nevetségesnek tartom a fociban bárkinél
de ettől még ilyet csak a legyügyesebb balettos se biztos hogy tudna ugrani. amúgy a kiállítás teljesen jogos volt. ha én páros lábbal mellbe akarlak rúgni csak te félre hajolsz, az még nem változtat a szándékon, és úgyanúgy megérdemelt a piros lap... Pepe mozdulata egyértelmüen nem a labdára ment, hanem lábra, csak azt sajnálom,hogy ez azért vita téma,mert van olyan bíró aki ilyenért nem rögtön pirosat ad.
Mondjuk a másik fele hogy nálam az is pirosat érdemelne amit pár éve csinált drogba... elesett a pályán kivül, és bekuszott a pályára hogy álljon a játék...
__________________ Az élet olyan mint 1 simson, ha nem megy be kell rúgni
The Following User Says Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Nem hinném, nekem már az élő képen is meglehetősen furcsának tűnt Alves esése. De biztos van külön ember a Barcánál, aki a műeséseket és az azok utáni fetrengéseket már-már művészi szinten betanítja. Néhány példa a legutolsó két El Clásicoról:
Jah és a színészkedésről annyit,hogy Di Maria meg Ronaldó is ugyanezt csinálja.
A kupadöntőn rátaposott Pepe Messi bokájára és még csak le se fújták pedig az is szándékos volt nem beszélve arról amikor Arbeloa taposta meg Villá-t.
Beszéltek arról ,hogy egyenlő erők küzdelme,szerintem nem így van.Barca bárki ellen tudja játszani saját játékát.A Real meg csak arra játszik a Barca ellen ,h agyon rúgjanak valakit és 11 emberrel védekezzenek saját pályájukon.Nem véletlen bírálta Di Stefeno a Reált és gyávának nevezte Mourinho taktikáját.
The Following 3 Users Say Thank You to csákány For This Useful Post:
Na majd ezt meglátjuk, én még emlékszem, hogy a MU-Barca és a Chelsea-Barca elődöntőkön 2 és 3 éve a Barca egyáltalán nem tudta játszani a játékát, az egyiken ki is esett, a Chelsea elleni visszavágóra meg mindenki emlékszik.
Afelől nincs kétségem, hogy a Barca a kontinentális Európa legjobb csapata, nem is vártam, hogy angolokon kívül bárki meg fogja tudni állítani őket. Azt sem állítom, hogy biztos meg tudja majd verni a Manchester United, de aki viszont ennek az ellenkezőjében biztos, az is koppanhat még.
Én mindenesetre örülök, hogy a Barca jut(ott) tovább, mivel ellenük jó bizonyítani, hogy ki a férfi a pályán