|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-27-2006, 16:34
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Na látod, Harcosok. Nyiss egy párbaj topicot, és ott osztogasd az észt. Fogalmam sincs, hogy amit itt megvitattatok hogy működik, meg mennyire hatásos, és megmondom az őszintét, nem is érdekel. De amíg neked magas hekis játékban annyi tapasztalatod van, hogy rendeztek párbajt 1000 heki kezdőfölddel, addig légyszi tartsd magad távol a többi topictól.
|
1. az én kis saját topicom ez ugyhogy ha akarom akkor itt beszélem ki a párbajt 
2.ne legyél te olyan biztos abban,hogy hány hekin vagyok 
3. oda irok ahova akarok 
|

10-27-2006, 16:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
1. Ez az én topicom, amit azzal a jelenséggel kapcsolatban indítottam, amit Harcosoknak hívnak. Megszerezted a megtisztelő Hódítós Anettka elnevezést, és nem tőlem kaptad 
2. Szerintem 200 hekin vagy, lévén majd megadod többeknek az orineved ha végre kimaxoltad magad. Ha többön vagy kimaxolás nélkül, akkor végképp tisztességtelen, hogy kezdőknek osztogatsz tanácsot.
3. Természetesen oda írsz ahova akarsz, csak éppen itt alapvetően nem párbajtrükkökről van szó, azaz amit művelsz az offolás, ennélfogva illetlenség.
4. A hódítós dizájnváltáson kívül úgy hiszem nem volt még topic, amelyik 4 nap alatt 42 oldalasra duzzadt volna, ez meg azt jelenti, jó témát választottam   
|

10-27-2006, 16:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
1. Ez az én topicom, amit azzal a jelenséggel kapcsolatban indítottam, amit Harcosoknak hívnak. Megszerezted a megtisztelő Hódítós Anettka elnevezést, és nem tőlem kaptad 
2. Szerintem 200 hekin vagy, lévén majd megadod többeknek az orineved ha végre kimaxoltad magad. Ha többön vagy kimaxolás nélkül, akkor végképp tisztességtelen, hogy kezdőknek osztogatsz tanácsot.
3. Természetesen oda írsz ahova akarsz, csak éppen itt alapvetően nem párbajtrükkökről van szó, azaz amit művelsz az offolás, ennélfogva illetlenség.
4. A hódítós dizájnváltáson kívül úgy hiszem nem volt még topic, amelyik 4 nap alatt 42 oldalasra duzzadt volna, ez meg azt jelenti, jó témát választottam   
|
1.álltalános beszélgetésekbe már ténleg profinak kell lenni,hogy offoljon valaki 
2. arra nemgondolsz,hogy azért nem vagyok maxon mert harc közben sérülések stb 
3. irtam olyat egy szoval is egy orim van? 
4.Egyre nő az igenek száma  Igen igen ohoh Igen 
5.Na mostmár azért is menjen Anettka az űrbe 
Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 17:03..
|

10-27-2006, 16:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
1: meg érett a meggy
2: csipke bogyó vessző
3: te leszel a párom
4: én meg ma hülye vagyok 
|

10-27-2006, 17:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Jó estét
Most már tudjuk mindnekiröl hogy 10-20-50 párbajt nyert, itt még senki sem volt utolsó minndkeinek nyerő a taktikája. Mindneki verhetelen
Akkor legyek én a kivétel  Én még soha sem nyertem párbajt és sosem voltam dobogós  ))
Harcosok nő az igenek száma? Tegnap óta kettőt kaptál  Ez egyiket tölem, de csak azért mert részben emiatt a topic miatt kaptam vissza az írásjogom :P
Gyulaword (#79796)
|

10-27-2006, 17:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Jó estét
Most már tudjuk mindnekiröl hogy 10-20-50 párbajt nyert, itt még senki sem volt utolsó minndkeinek nyerő a taktikája. Mindneki verhetelen
Akkor legyek én a kivétel  Én még soha sem nyertem párbajt és sosem voltam dobogós  ))
Harcosok nő az igenek száma? Tegnap óta kettőt kaptál  Ez egyiket tölem, de csak azért mert részben emiatt a topic miatt kaptam vissza az írásjogom :P
|
azt nem számít  azthittem 0 marad  Ja de a nemeké az meg 1-el nött vagy 1-gyel se már nem tom 
ja én amugy szivesen adok pár tanácsot párbajhoz neked:P
de amugy midnnekinek kösz 
|

10-27-2006, 17:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
1.álltalános beszélgetésekbe már ténleg profinak kell lenni,hogy offoljon valaki
3. irtam olyat egy szoval is egy orim van? 
4.Egyre nő az igenek száma  Igen igen ohoh Igen 
|
Ez nem egy általános beszélgetés, hanem egy tematizált topic, és ha a témától erősne eltérőt írsz, akkor offolsz.
Olyat írtál, hogy eljuttottál L-be, de anarchba kerültél onnan, szal ebből én ezt a következtetést vonom le.
Milyen igenek?
|

10-27-2006, 17:15
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ez nem egy általános beszélgetés, hanem egy tematizált topic, és ha a témától erősne eltérőt írsz, akkor offolsz.
Olyat írtál, hogy eljuttottál L-be, de anarchba kerültél onnan, szal ebből én ezt a következtetést vonom le.
Milyen igenek?
|
 Az,hogy anarba kerültem addig oks de ez az már vagy 3-4hónapja volt addig megjárhattam az 5.szintet nem 1x 
Ja amit irtunk az mind rolam szolt  ha elolvastad volna a dolgot akkor láttad volna az én párbajaimrol beszélgettünk 
|

10-27-2006, 17:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
A téma címe pontatlan: Harcosok --> így minden belefér Harcosoktól 
Ne vedd már el a játszóterét ha már egyszer megcsináltad neki -itt végre minden róla szól, és kitoporzékolhatja magát 

10-27-2006, 17:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
A téma címe pontatlan: Harcosok --> így minden belefér Harcosoktól 
Ne vedd már el a játszóterét ha már egyszer megcsináltad neki -itt végre minden róla szól, és kitoporzékolhatja magát 
|
Bármit mondasz egyre népszerübb vaok 
már majdnem 28% (csak azokat számolva aki ismer)elfogadja a tanácsokat 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|