|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-23-2006, 15:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
CL ebben mi nem igaz?
bármely csopoban ha kv előtt indulsz 1 másodperccel, akkor csak kv után veszed észre, hogy tánmadnak amikor a támadó már 1 körös, azaz a védő 1 kör csúszással tud visszatámadni.
|
Wand hallod e, te nagyon régen támadhattál ha ennyire nem látod a dolgokat... de ha elolvastad volna amit már jópárszor elragoztam, akkor azért még tudhatnád...
Az nem igaz benne ugyanis, hogy a védő a köv körváltás előtt indul KÖZVETLENÜL és így nem 2 körig lesz üres az orija mikor gömbölik vagy felmérik, hanem 1 körig és 1 másodpercig, ugyanúgy mintha rendesen támadna, míg Atis javaslatában a majdnem teljes 2 körig üres lenne a visszatámadó... ha még most sem érted, akkor lapozz vissza oda, ahol ezt már leírtam konkrétan lépésekre lebontva.
És születnek emberek.
|

05-23-2006, 15:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Wand hallod e, te nagyon régen támadhattál ha ennyire nem látod a dolgokat... de ha elolvastad volna amit már jópárszor elragoztam, akkor azért még tudhatnád...
Az nem igaz benne ugyanis, hogy a védő a köv körváltás előtt indul KÖZVETLENÜL és így nem 2 körig lesz üres az orija mikor gömbölik vagy felmérik, hanem 1 körig és 1 másodpercig, ugyanúgy mintha rendesen támadna, míg Atis javaslatában a majdnem teljes 2 körig üres lenne a visszatámadó... ha még most sem érted, akkor lapozz vissza oda, ahol ezt már leírtam konkrétan lépésekre lebontva.
|
igen, általában át szoktam ugrani amit írsz.. :P
akkor vessük össze a kockázatot:
a támadó:
80%nyi serege kint van 3 kör + 1 mp ig.
ezalatt mondjuk van othon 5-10% védelme jóesetben.
szinte se varija se tolija
a védő ha vissaztámad:
kimegy 30% barakkal 3 kör 59 percre
otthon marad neki 20% barak +10% torony, felszorozva az 39%
csomó varival, tolival.
azaz a támadóra az első körben aki ráindul az gyakorlatilag fix, hogy bemegy 3-4 sereggel.
a védőre ezzel szemben 2 körön át lehet indulni, igaz kell hozzá 39%nyi sereg, azaz max 1 sereg megy rá egy oritól + ha ez a támadó is 50+10 felépítésű. akkor talán még vissza is támadhatja.
ha kockázat elemző lennék, azt modnanáma védőnek még a +1 körrel is lényegsen nagyobb esélyei vannak a "túlélésre".. 
|

05-23-2006, 16:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
ez így nem igaz, ha nem az ucsó pillanatban állsz oda, hanem normál kötrváltásnál, esetleg ahogy már írtad pl 500k egység lefokozásával
akkor a védőnek semmi más dolg a nincs, mint óra 50-kor (másik javaslat szerint 59 kor) frissíteni és elmenni mieléőtt indítanád sereget, majd kirakni vagy bevenni egy tagot, és máris jópár körre van,
ha jól emléxem pont a te problémád volt, hogy egy ugráló klánra az odaállás lehetősége 0.1%. ezestben ha nem 59 kor ugrasz oda, akkor a támadás elindítására 0.1% az esélyed.
szal ha ez bejön nem marad más mint az ucsó pillanatban való odaállás, vagy nem tudsz támadni, mert a támadott elfrissít mielőtt támadnál.
tehát vagy frissítéssel állsz oda, vagy nem tudsz támadni
ha frissítéssel állsz oda akkor felülről ütsz miközben téged alulról
jössz nekem itt állandóan, hogy nem akarok esélyt adni a védőknek.. vazze te nem adnál esélyt a támadónak.
|
Teljesen egyetértek ebben Wanddal.
Persze ez csak nagy klánoknál igaz akiknek nincs alapesetben 2 körös szomszédja.
Ha odaállsz, az ellen tolikkal felmér.
Majd szétnéz a saját klánjában és ugy ítéli a védekezés esélytelen, a piac..... olyan amilyen, akkor a listarendezést menekülésre fogja használni, mégpedig eredményesen.
És ha az ellen sokat költött a megközelítésre akkor ez igaztalan előny.
Ebben az esetben ez nem frissítő, hanem menekülő gomb.
|

05-23-2006, 16:54
|
Member
|
|
Activity: 3%
|
|
Sokat olvastam itt pro és kontra,de nem látom hogy közelednének a vélemények egymáshoz. Ideiglenesen be lehetne vezetni egy plusz klánpontfrissítést félidőre és egy kis idő után megbeszélhetnénk a tapasztalatokat szerintem az is jobb lenne mint a mostani mert adott lenne a lehetőség a kisérésre,viszont akkor ezt a tekizős kis bugot ki lehetne venni a játékból ez eddig ugyis a gazdagok kiváltsága volt és szerintem még olyan is van az 1A ban aki azt sem tudja hogy kell
|

05-23-2006, 16:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
ez így nem igaz, ha nem az ucsó pillanatban állsz oda, hanem normál kötrváltásnál, esetleg ahogy már írtad pl 500k egység lefokozásával
akkor a védőnek semmi más dolg a nincs, mint óra 50-kor (másik javaslat szerint 59 kor) frissíteni és elmenni mieléőtt indítanád sereget, majd kirakni vagy bevenni egy tagot, és máris jópár körre van,
ha jól emléxem pont a te problémád volt, hogy egy ugráló klánra az odaállás lehetősége 0.1%. ezestben ha nem 59 kor ugrasz oda, akkor a támadás elindítására 0.1% az esélyed.
szal ha ez bejön nem marad más mint az ucsó pillanatban való odaállás, vagy nem tudsz támadni, mert a támadott elfrissít mielőtt támadnál.
|
1. Ha lenne frissítés meg sem fordul a fejemben, hogy elugorjak előled!!! Ez az alap
2. Ha elugrok és kiteszek valakit akkor elvesztünk kb 2000 hekit ahelyett, hogy szereznénk minimum 6 ezret. Ha nem rólam van szó akkor mondjuk picit kevesebbek a számok, de aa lényeg ugyanaz. Senkinek nem érdeke ezentúl, hogy elugráljon még előled sem 
|

05-23-2006, 17:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Teljesen egyetértek ebben Wanddal.
Ebben az esetben ez nem frissítő, hanem menekülő gomb.
|
Ugyanaz a válaszom mint Wandnak. Az fog elugrani ha van gombja aki fostos vagy "elmentek neki otthonról". Eddig az ugrott elaki nem tudott 1 óra alatt összekiabálni mindenkit éjjel 4-kor mondjuk. Bár mióta csak 1x van váltás elugrani sem lehetett. Az elugrálós móka is véges és rengeteg pénzbe vagy földbe kerül. Ha a frissítés "csak" 500K arany akkor is 2 nap alatt le lehet nullázni a fostos klánt anyagilag és épületileg.
|

05-23-2006, 17:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
1. Ha lenne frissítés meg sem fordul a fejemben, hogy elugorjak előled!!! Ez az alap
2. Ha elugrok és kiteszek valakit akkor elvesztünk kb 2000 hekit ahelyett, hogy szereznénk minimum 6 ezret. Ha nem rólam van szó akkor mondjuk picit kevesebbek a számok, de aa lényeg ugyanaz. Senkinek nem érdeke ezentúl, hogy elugráljon még előled sem 
|
persze te talán nem ugranál el, ha épp van bent minden oriban pár milliárd.
de nézzünk pár átlagos klánt:
1. éhezetetős klán alig íjjal pár millliárdal orinként lovai jó drágán kint túl ne csordítsák.
esélyei: vazze ezek bevernek! lennyi íjjra úgysincs pénzem, lovaimat úgyse érem el, ennyi pénzből nem tudok venni elég sereget ----> UGROM, max ha visszajöttek a lovaim, majd szépen odaállok..
2. tök átlagos alapban termelgető felfedezgető klán semmi hadi ambícióval, amúgy is 30% barakk 30% torony bent csak íjjász némi pénz.
esélyei: vazze ezek bevernek! tudok venni némi lovat, de akkor majdnem csont üres lesz a klán.. nem beszélve, arról, hogy ennyi pénzből mennyit fedezhetnék.. ----> UGROM
3. tök átlagos klán akár vissza is mehetne, de épp nem ér rá senki számolgatni, nem érik el a tagokat, amúgy is meleg az ebéd, 1-2 tag szabin is van.. nem érek én erre rá... ---> UGROM
4. nézzünk Monro mit csinálasz ha kiszámolod, hogy oks ha be is vernek 2 mila lóval visszatudok menni, de azt látod a piacon pont a tieid alatt ott van 2 mila ló.. ha épp nincs kéznél 40-50 millárdod, hogy átvásárold, + az egész klánból senkit nem tudsz épp elérni, mit csinálsz? megmondom: UGRASZ.
5. tök jó klán, simán vissza tudna menni bent az eglsz klán, de épp kint vann egyéniben a klán jó része egyéniben támadni.. mit csinál? hát vazze ez is UGRIK.
és még lehetne sorolni, ki miko és miért menekülne el a frissítő gombbal.
Last edited by wand; 05-23-2006 at 17:43..
|

05-23-2006, 17:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ugyanaz a válaszom mint Wandnak. Az fog elugrani ha van gombja aki fostos vagy "elmentek neki otthonról". Eddig az ugrott elaki nem tudott 1 óra alatt összekiabálni mindenkit éjjel 4-kor mondjuk. Bár mióta csak 1x van váltás elugrani sem lehetett. Az elugrálós móka is véges és rengeteg pénzbe vagy földbe kerül. Ha a frissítés "csak" 500K arany akkor is 2 nap alatt le lehet nullázni a fostos klánt anyagilag és épületileg.
|
komoly? pont nemrég ajálgattad, hogy oda lehet állni 500k fokozásal is.. az meg 8 millárd.. melyik klán nullázódik hamarabb? aki 500k ért frissít vagy aki 8 milliárdért oda áll?? 
|

05-23-2006, 17:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nemrég a szkarabeusz klán is ugrált nagyon sokat. Mégse neveznék onnan senkit Fostosnak!!!
Sok klánnak voltak kirakható-bevehető kis, és kisebb országok a tarsolyában!
És amíg lesznek olyan kis szar orik, akiknek nem számít, hogy már vagy 20 szor léptek klánban addig ez a lehetőség adott lesz.
Tehát nekem senki se mondja, hogy nem lesz menekülésre használva a frissítési lehetőség, mert a legnagyobb hangadók zöme már MENEKÜLT!!!
Megéltem, láttam majd minden oldalon, szal kár is tagadni!!!
És bár bontani adott lesz, de a felfelé menekülés követése sokba kerül, vagy lehetetlen.
az 500 milliós összeg meg kimerítene egy nagy klánt? ugyan már aki legalább 50K katit termel naponta.......
És az időnyerés is menekülés!
Ha megvárhatod, hogy a piacról mindened visszajöjjön.
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha lesz is frissítés menekülésre ne lehessen használni.
|

05-23-2006, 18:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Reaktor az a lényeg amit kiemeltem!
Nem az, hogy eddig mi volt,mert eddig nem lehetett visszatámadni sem. Azt mondtam aki azután, hogy vissza lehet támadni mégis elugrásra használja fel a lehetőséget az fostos. Ez baromira nem ugyanaz.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|