|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

12-15-2006, 10:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
JAh, hogy ez ilyen foum ahol csak úgy ler lehet lúzer kezdpzni a másikat? Én aszittem hogy ennél kultúráltabba társaság, nem egy fokkal... Gratulálok hozzád. Mellesleg Kisbér azért kapta a beírást például tőlem is, mert máshol ő kritizálta a topicocat hogy a többiek májerkednek /még mindig de úútálom ezt a szót/, önfényeznek.
|
na most már elég legyen!
Croissanttal megbeszéltük hogy poén volt, azért volt ott az a rohadt vigyorgó fej, amit szájlinak hívnak.
tudod ezt azért találták ki, mert írásban a nyelv mellett használt egyéb metakommunikáció egyébként elveszik, és cizellálással pedig nehezebb visszacsempészni azok jelentésmódosító hatását, mint ezekkel a jelekkel.
|

12-15-2006, 10:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
szerintem meg aza baj, hogy alapvetoen ennek a mai cseten felnovo tarsadalomnak bennevan a kezeben, hogy minden masodik szo utan szmajlit kell tenni: lasd Harcosok, mindenfele rosszindulat es banto szandek nelkul.
En is ilyen voltam, probalom is kinevelni magam belole, mert igy teljesen elveszti a szmajli a jelentoseget.
Steve, ha megnezed a "luzer kezdo" utan ott vigyorog a szmajli... aminek ha megfelelo jeletoseget tulajdonitanank, akkor szerintem vili lenne, hogy valojaban nem volt banto szandek a hozzaszolasban. szerintem.
|
Akkor sem láttam még ilyet hódos forumon kiírni és pont. Szerintem ez még viccnek sem jó, kivéve talán ha két haver egymásnak mondja, de ha jól szűrtem le most nem erről van szó.
|

12-15-2006, 10:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
szerintem meg aza baj, hogy alapvetoen ennek a mai cseten felnovo tarsadalomnak bennevan a kezeben, hogy minden masodik szo utan szmajlit kell tenni: lasd Harcosok, mindenfele rosszindulat es banto szandek nelkul.
En is ilyen voltam, probalom is kinevelni magam belole, mert igy teljesen elveszti a szmajli a jelentoseget.
Steve, ha megnezed a "luzer kezdo" utan ott vigyorog a szmajli... aminek ha megfelelo jeletoseget tulajdonitanank, akkor szerintem vili lenne, hogy valojaban nem volt banto szandek a hozzaszolasban. szerintem.
|
hasonlóan gondolom, és örülök hogy van aki elsőre is vette az adást. ezek szerint mégsem biztos hogy bennem van a hiba.
|

12-15-2006, 10:25
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
úgy érzem lassan nyílik a lacqa és a kisbér topik egyfajta harcosok mintájára 
-sorry- 
|

12-15-2006, 10:27
|
 |
Member
|
|
|
|
srácok nyugee van most miért kell egymás torkának esni?
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

12-15-2006, 10:33
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
nekem ilyenem van
"A" országának küldött üzenetek: "Uraim, koszonjuk hogy igenybevettek tanfolyamunkat, minek is sikeres elvegzesebol adodoan remeljuk elsajatitottak azon potenciakat, melyek birtokaban kepesek lesznek onmersekletet tanusitani, mielott egy egyszeru mindennapos fosztogatast varazslogyilkolassal probalnak lereagalni. Ez nem a helyes mod, legalabbis szovetsegeseink ilyen merteku tavolsaga mellett semmikeppen sem." (hat, asszem 4-5 meszarrol volt szo...)
"A" reakcioja: egy öntelt f*sz vagy aki egész nap a gép előtt ül és kattingat... nagyon nem érdekel semmilyen szolgáltatásod.. és úgy "vágtam" vissza (próbáltam)" ahogy lehetséges volt. máshogy nem lehetett
nah, kinek van igaza? 
|

12-15-2006, 10:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
"A" országának küldött üzenetek: "Uraim, koszonjuk hogy igenybevettek tanfolyamunkat, minek is sikeres elvegzesebol adodoan remeljuk elsajatitottak azon potenciakat, melyek birtokaban kepesek lesznek onmersekletet tanusitani, mielott egy egyszeru mindennapos fosztogatast varazslogyilkolassal probalnak lereagalni. Ez nem a helyes mod, legalabbis szovetsegeseink ilyen merteku tavolsaga mellett semmikeppen sem." (hat, asszem 4-5 meszarrol volt szo...)
"A" reakcioja: egy öntelt f*sz vagy aki egész nap a gép előtt ül és kattingat... nagyon nem érdekel semmilyen szolgáltatásod.. és úgy "vágtam" vissza (próbáltam)" ahogy lehetséges volt. máshogy nem lehetett
nah, kinek van igaza? 
|
Én egy 42 körös ori vagyok, tehát no tapasztalat, de : Sztem. ha engem lerabolnának, variznának, fosztanának, stb... , akkor nem hiszem, hogy üzit küldenék a kollégának, hisz ez egy játék, és azért vannak ezek az opciók, hogy használjuk. De a "Fehér ember nem felejt" alapigazságot szem előtt tartanám a későbbiekre... 
|

12-15-2006, 11:03
|
Member
|
|
|
|
nemtom amikor anno kiléptem a szövimből mert szemetek voltak akkor az egyik riválisunk megtalált. utána dobáltam nekik h gratula 4en elbántatatok egy orival meg ilyen baromságok  de mondjuk közre jáccot h tudtam már h újrázok
meg egy ilyen levélke ami ennyire szuépen okosan gondosan van megfogalmazva mérgesítene  -ne vegye sértésnek aki küldte- 
|

12-15-2006, 11:27
|
Member
|
|
|
|
gihi
Hat, igyekszik az ember fogalmazni...
Bar tenyleg azt mutatja a tapasztalat, hogy altalaban nehezen viselik 
Last edited by Lik-lak; 12-15-2006 at 11:27..
Reason: szoismetles
|

12-15-2006, 11:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Hat, igyekszik az ember fogalmazni...
Bar tenyleg azt mutatja a tapasztalat, hogy altalaban nehezen viselik 
|
ja végülis inkább küldök egy olyat h nem veszed észre h nem bírsz legömbölni vagy beütni
vagy azzal a 200 variddal nem kellene keménykedni...

|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|