|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

01-31-2007, 13:49
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by empty
Talán meg lehetne ezt úgy is oldani hogy ha van lega egy kórházad akkor a pestis üzenetet közvetlen a sereg hazaérkezése után kapnád meg.
vhogy így : -körváltás
-hazatér a sereg
-üzenet: országodban kitört a pestis!
-körváltás
-x embert nem sikerült megmenteni
Így a nem vipeseknek is lenne lehetősége mérlegelni, és a ht képzés szünete is indokolva lenne. Persze ha nincs lega 1 kórházad, akkor csak az első elhullott emberek után értesülnél róla, és a ht is csak ez után kapcsolna ki.
Ráadásul így a random betegség ellen is védhetne rendesen a ht, és a nem vipesek is ha éberek értesülhetnének róla..
Mit szóltok?
|
Nekem tetszik... 
De lehetne ilyen szöveggel, hogy: A hazatérő seregeid valami furcsa betegséget hoztak országodba! És a köv. körváltás után írná, hogy Országodban kitört a pestis!
Így differenciálva lenne a 2 esemény 
|

01-31-2007, 15:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Talán meg lehetne ezt úgy is oldani hogy ha van lega egy kórházad akkor a pestis üzenetet közvetlen a sereg hazaérkezése után kapnád meg.
-hazatér a sereg
-körváltás
Így a nem vipeseknek is lenne lehetősége mérlegelni, és a ht képzés szünete is indokolva lenne. Persze ha nincs lega 1 kórházad, akkor csak az első elhullott emberek után értesülnél róla, és a ht is csak ez után kapcsolna ki.
Ráadásul így a random betegség ellen is védhetne rendesen a ht, és a nem vipesek is ha éberek értesülhetnének róla..
Mit szóltok?
|
tetszik 
|

01-31-2007, 15:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Szerintem a betegség első körében normálisan kell elhulljon az ember, és képződjön a katona. Csak utána kellene a képzést leállítani.
Elvégre a HT nem gondolkodik helyetted, és még a jövőbe sem lát, csak azokat a feladatokat látja el, amiket te is megtennél ha gépnél lennél.
|

01-31-2007, 16:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Elvégre a HT nem gondolkodik helyetted, és még a jövőbe sem lát, csak azokat a feladatokat látja el, amiket te is megtennél ha gépnél lennél.
|
Jaja, pl lopkod, ártózik, támad, stb...
Indítok is egy topicot a megbeszélések közé! 
Kösz a tippet
(ne vedd magadra Synk, nem ellened szólt az irónia)
|

01-31-2007, 16:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Jaja, pl lopkod, ártózik, támad, stb...
Indítok is egy topicot a megbeszélések közé! 
Kösz a tippet
(ne vedd magadra Synk, nem ellened szólt az irónia)
|
Szerintem hamar megy majd a kukába a javaslat, de azért indíts 
|

01-31-2007, 16:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem hamar megy majd a kukába a javaslat, de azért indíts 
|
Miért?! Ha már fizetek érte, akkor legyen valami előnye annak, hogy heti szinten egy százast fizetek a játéknak!!!!!
Azért álljon már meg a menet!
Fizetek hetente 1 százast, visszajövök 4 hét nyaralásból, és nem az első helyen van az országom!?
Hát milyen helytartó az ilyen...
Na, indítgatom akkor az ötleteimet...
- nézzen minden körben távot. Ha megtámadnak, autómatikusan gömbözze le az ellenfelet, nézzen éplistát, számolja ki mennyivel tud beférni, mennyivel tudnék én beférni, emelkedjen, bontson hozzá ha nem 2 körre van, óra:59:59:99-kor indítsa el a seregeket feléje...
Ilyeneket gondoltam... szerintem ennek át kell mennie... Hiszen fizetek érte nem?!
|

01-31-2007, 17:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Miért?! Ha már fizetek érte, akkor legyen valami előnye annak, hogy heti szinten egy százast fizetek a játéknak!!!!!
Azért álljon már meg a menet!
Fizetek hetente 1 százast, visszajövök 4 hét nyaralásból, és nem az első helyen van az országom!?
Hát milyen helytartó az ilyen...
Na, indítgatom akkor az ötleteimet...
- nézzen minden körben távot. Ha megtámadnak, autómatikusan gömbözze le az ellenfelet, nézzen éplistát, számolja ki mennyivel tud beférni, mennyivel tudnék én beférni, emelkedjen, bontson hozzá ha nem 2 körre van, óra:59:59:99-kor indítsa el a seregeket feléje...
Ilyeneket gondoltam... szerintem ennek át kell mennie... Hiszen fizetek érte nem?!
|
JA tényleg nincs nagy különbség a felületes bámészkodonak. Ezek szerint nálad mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit 
Hihetetlen milyen vagy na ... Hát azé van különbség a dolgok közt azt is értem amit te mondasz , de szerintem nem jó helyen viaskodsz most. Sokszor egyet értek veled de ez most nem arról szol ami ellen vagy ez most egy hibát orvosol egyébként ha ez +szolgáltatás lenne hidd el se én se ennyien mások nem támogatnák.
|

01-31-2007, 17:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
JA tényleg nincs nagy különbség a felületes bámészkodonak. Ezek szerint nálad mindegy hogy idd ki a bilit vagy vidd ki a bilit 
Hihetetlen milyen vagy na ...
|
Jóvan, kicsit elszaladt a ló  Bocsi az offért...
Quote:
Originally Posted by laziga
Hát azé van különbség a dolgok közt azt is értem amit te mondasz , de szerintem nem jó helyen viaskodsz most. Sokszor egyet értek veled de ez most nem arról szol ami ellen vagy ez most egy hibát orvosol egyébként ha ez +szolgáltatás lenne hidd el se én se ennyien mások nem támogatnák.
|
Ezt nem értem... Milyen hibáról beszélsz?! A helytartónak azt az utasítást adtad, hogy képezzen katonát.. Szerencsétlen csak a te parancsaidat hajtja végre...
A topicnál maradva, és nem elrugaszkodva:
Ennyi erővel legyen egy olyan gomb is, hogy ha az elmúlt 3 napban loptak tőlem embert, akkor se képezzen a helytartó...
Vagy ha megy rajtam a vihar és/vagy a szárazság, akkor ne képezzen...
Ha éhezek ne képezzen...
És még folytathatnám... :-)
Hiszen te is ezt csinálnád nem?! Ha mennek rajtad ártók, vagy lopják tőled az embert, vagy folyamatosan éhezel, többnyire nem képzel kattancsot...
|

02-01-2007, 09:45
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
-hazatér a sereg
-körváltás
Mit szóltok?
|
Mi az hogy random betegség???
most komolyan??
Erről kár vitázni szerintem ne legyen benne, ez az élvezett
Nagyképü betör de előtte a beteg sereg hazaér, majd ossza az észt, és lefekszik aludni. Reggel meg bután pislog, hogy most mi a pálya  )
ez egy élvezett  ezt akarjátok elvenni  .
Nem egyszer megcsináltam pl én is  ) aztán küldtem a vigyorgást neki.
|

02-01-2007, 11:09
|
Member
|
|
|
|
harcosok?
a random betegség itt szerintem olyan nem élőhalott fajú ország akin betegség van, de mondjuk nem látod ezt kapásbol a gömbjén.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|