|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
08-26-2007, 21:48
|
Banned
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Nalátod Remedy van Neked humorérzéked, ha megerőlteted magad.
|
08-26-2007, 22:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
12 majom
K-PAX
Dark City
Baraka
Powaqqatsi
Koyaanisqatsi
Naqoyqatsi
Dogville
Menderlay
Kör 2 (azzal a 40 percnyi kivágott résszel együtt persze. a mozi változat ritka pocsék.)
2001 Űrodüsszeia
2010 A kapcsolat éve
Argo
Equilibrium
Vektor
|
08-26-2007, 22:27
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Dark City
|
Az egyik kedvenc filmem, kb a Gattaca-val azonos helyen. Sokan nem szeretik, amin meglepődtem...
|
08-26-2007, 22:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az egyik kedvenc filmem, kb a Gattaca-val azonos helyen. Sokan nem szeretik, amin meglepődtem...
|
Tudod mit mondok erre? Aki nem szereti a Dark City-t, az nem értette meg a mögöttes mondanivalóját ...
|
08-26-2007, 22:33
|
Guest
|
|
|
|
Ja, és ajánol figyelmedbe a Qatsi trilógiát... Finoman szólva... ODABA.rkóbázik...
|
08-26-2007, 22:35
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Ja, és ajánol figyelmedbe a Qatsi trilógiát... Finoman szólva... ODABA.rkóbázik...
|
Ez valami japán film?
|
08-26-2007, 23:23
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nekem tetszik A kaktusz virága című film.
Ingrid Bergman, Goldie Hawn, Walter Matthau játszik benne.
1969-es film.
Nekem nagyon bejön a humora. Párom unszolására néztük meg,
de nem bántam meg. Teljesen más a film hangulata, nem olyan mint a mai tucatfilmeké.
Aki teheti nézze meg.
08-27-2007, 08:24
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Nekem alap filmek:
Ponyvaregény, Kutyaszorítóban, 4 szoba, Alkonyadtól pirkadatig (első rész), Gyalog-galopp, Bryan élete, Mátrix 1, Indul a bakterház, Csapd le csacsi, Legényanya, Üvegtigris, Valami Amerika, Keresztapa 1-3, Sebhelyesarcú, Szemtől szembe, Hetedik, Szikla, Blöff, Taxi, Szállító, Shrek, Oscar, Trainspotting, A cég, Az ördög ügyvédje, Trója, Interjú a vámpirral, Én a robot, Beverly Hills cop, Randiguru, Bronxi mese, Amerika história X, Végső állomás 1-3.... és még sorolhatnám
|
11-05-2007, 12:04
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Nagyon elült a topic. Teszek egy próbát, hátha még ki lehet belőle valamit hozni.
Lényeg a lényeg, szeretnék megemlíteni két filmet, amelyet alapfilmnek tartok még. Nem tudom, írta-e már valaki őket, perpill úgy hiszem, hogy nem.
Az első a Michael. '96-ban voltak jó filmjei Travoltának, ez is egyike azoknak(de ide jön még a Rés a pajzson és a Csodabogár is azt hiszem). Rég láttam és egyelőre hiába fáradozok a megszerzésén, nem egyszerű, hiszen 11 éves.
A másik az Atlantisz gyermekei. Tegnap este ment az Rtl Klubbon(mit este, hajnalban). Nem tudom látta-e valaki közülletek, de nekem nagyon tetszett. Az elejéről ugyan lemaradtam, de nagyon megfogott a történet.
|
11-05-2007, 12:23
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Frankenstein (1931)
Frankenstein felesége (1935)
Frankenstein gyermeke (1939)
Dracula (1931)
The Wolf Man (1941)
Lehet, hogy elcsépeltnek tűnik, tele "sztereotipiákkal"... De ez az alap. Ebben minden 'gegg' eredeti! Az összes többi innen lett koppintva.
Mellesleg a hangulatuk ma is egyeülálló, és megindító. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg, aki csak teheti!
A filmeket Boris Karloff, és Lugosi Béla páratlan játéka emeli a halhatatlanok közé!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|